Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mironna, ce vaccin ati facut? DTP de 2 ani jumate?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Da Ileana, acesta se face intre 2 ani jumate si 3 ani.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_g_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Saracuta Oana!Si eu trag cu Robert de la ziua mea,tot racit este,acum si-a mai revenit putin,dar tot mai curge nasucul.Ii dau Nazomer Prop pentru nasuc.Sper sa se faca bine ca trebuie sa-i fac vaccinul de an si nu vreau sa-l aman.
Fetele,voi pana cand ati alaptat?Eu inca ii mai dau laptic de la mine.
Va pup si sanatate multa la pitici!

MINIJURNAL FOTO
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dumitriu_r2004/album?.dir=5d53&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Oana, em am alaptat tare putin, pana pe la 1 luna jumate exclusiv, apoi pana la 2 luni combinat cu lapte praf, apoi doar lapte praf pana la 1 an si vreo 4 luni.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Oana, eu am alaptat pana la 3 luni. De atunci i-am dat formula, NAN, iar acum ii dau Nestle Junior de la 1 la 3 ani. Am incercat sa-i dau lapte obisnuit, dar nu-i place.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_g_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna fetelor,

Daniela, imi pare tare rau sa aud de micuta Oana ! Aveti grija de voi si sa va faceti bine curand! Va tinem pumnii.
Cu intalneala, eu sper sa nu o abandonam de tot! Ne vedem oricum week-endul viitor.
Voiam sa va spun ca eu am rezolvat cu medicalu' si am ajuns cu el pe ultima suta de metrii... la 10 fix intram pe poarta fabricii. Oricum bine ca am rezolvat.
Pe langa asta voiam sa va mai intreb ceva - voi ati auzit de clinica EUROMED din Bucuresti (pe langa statuia Aviatorilor) - pentru ecografii? Intreb pentru ca am auzit ca au preturi relativ rezonabile fata de altele (adica o eco. morfologica este ~600 000 lei si una 3D ~1 000 000 lei. Daca stie cineva ceva, rog sa-mi dea si mie ceva referinte!
Multam si pupici!

Camelia 28+

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051231/dt/7/k/07fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

buna fetele! [pup ]

Eu am cam disparut din peisaj ... buni a mea e rau in spital de o saptamana ... nu mai am chef de nika...

In rest suntem bine noi... Sebi e in al 9-lea cer ca e la mamaia la tara si toata curtea e a lui ... e innebunit dupa leagan in cae se da cate o juma de ora daca nu si mai bine si e jale mare cand il dam jos ... papa foarte bine o zi da una nu!!! dupa cum ii se trezeste lui

Pupa mama pe Oana scumpa! Cum se mai simte puia mica? E mai bine?!

Va pup dulce pe fiecare in parte si pe puii vostrii la fel si burticile pup pe toata lumea!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

'neatza!

Hai, mai, Alina, o dati dontr-o belea intr-alta... Ce are bunica? Sebi e la Buzau si voi la Bucuresti?

Dana cred ca mai sta si azi acasa cu Oana, dar e mult mai bine mandra mica, nu a mai facut febra.

Noi am avut un weekend linistit, ieri am fost la tara la bunici, am stat prin curte toata ziua si am profitat de vremea buna.
Ne pregatim pentru weekendul ce urmeaza. O sa facem un mare party pentru sotz, care implineste 31 de ani. O sa se lase cu mare tambalau. :))

Pup si va doresc o saptamana frumoasa!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Salutare, fetelor !

Mersi tuturor pentru sustinere , saru-mana Ileana ca ai dat de veste, ca sa nu ma dea nimeni disparuta.

Pe scurt, Oana mi-a fost bolnavioara, a facut febra in noaptea de miercuri spre joi, asa ca n-am mai fost la birou si dimineata m-am dus cu ea la doctor.
A facut o viroza respiratorie care cica bantuie prin crese. Doctoritza mi-a zis ca Oana a facut o forma usoara, sa fim multumiti .
Iar eu am zis ca turbez fiindca mi-a facut joi seara febra de 39,7 grade, era moale ca o carpa, rosie ca focul si plangea intruna. Nu a cedat decat foarte greu, dupa o gramada de antitermice, dupa impachetari... of, of, of.
La sfatul doctoritzei am decis sa nu o mai ducem la cresa, cel putin pana in primavara.
Oana nu a fost bolnavioara decat foarte rar, a fost un copil sanatos, iar acum mi s-a imbolnavit de 2 ori in 3 saptamani.
Nu e in regula !
Ca urmare, o tin toata iarna acasa... de fapt... acum e la bunici, fiindca eu n-am prea dormit noptile astea, acum ea se simte bine si pentru cateva zile am dus-o acolo, sa imi revin si eu un pic.

Ileana, cum e cu petrecerea ? Vreau amanunte MULTE, MULTE, MULTE !

Iar intalnirea se poate face oricum, nu-i asa ?
Haideti, fetelor !

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Nally, imi pare rau de bunica ta.
Sanatate multa !

Chiar asa, Sebi e iarasi la Buzau ?

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput