Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (3)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
dana_ene spune:
Oana, imi pare rau pentru Robert.
E vremea asta foarte pacatoasa, mititelul.
Ii doresc multa sanatate !
Haideti, fetelor, chiar nu reusim o intalnire ?
Pana acum doar 3 accepturi: Camelia, Ileana si cu mine ?
Camelia, ce mai face bebelina si mamica ei ?
Diana, lasa draga ca e bine !
Spor la mutat si sa faceti poze, sa va vedem in noua locuinta.
Mersi pentru aprecieri .
Ira, draga mea, te inteleg cum e cu dorul asta.
Ei... n-ar fi rau sa "dai o fuga" ... daca vrei...
Prea multe noutati zau ca nu prea as sti sa-ti dau.
Acum la noi marile probleme sunt efectele inundatiilor, cele 2 poduri cazute din judet, in principal www.gandul.info/2005-05-13/actual/podul_strategic_de_la_maracineni" target="_blank">podul de la Maracineni, mare - mare problema.
Danyelana, pai macar de Craciun te asteptam la o intalnire ! Ce zici ?
Daniela (21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dana_ene spune:
Pentru Ira:
www.media.phg.ro/afis_stire.php?id=3044" target="_blank">Coppola la Buzau
www.acr.ro/index.php?pag=articole&codd=6&coda=125" target="_blank">Campionatul National de Viteza pe Traseu Montan - Magura
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alma/alma.jpg)
alma spune:
Ma bucur ca mi-ai dat PM Dana, asa mai aflu si eu noutati despre buzoience si ma apuc de scris...
In primul rand LA MULTI ANI! pentru tine si pentru Luca-baiat frumos, apoi felicitari pentru burtici- Dana si Diana. Va pup si va doresc sarcina usoara!
Un bun venit fetelor noi, cu care n-am apucat inca sa vorbesc, dar o sa incerc sa spun prezent aici zilnic, atat cat imi permite timpul!
Diana mea e pe antibiotice acum, are ceva probleme cu gatul, dar se rezolva... Scoala merge bine, desi suntem stresate amandoua de multimea de teme pe care le primeste de la o zi la alta. Doar in weekend ce mai respiram si noi.
Eu stau in Brosteni, poate fetele din zona dau un semn sa ne putem intalni la o plimbare. Parcul pe care-l frecventez eu (desi rar) e Tineretului, e mai aproape de mine.
Diana, parca tu intrebai de pretul unui apartament cu 2 camere in Brosteni. Daca nu are imbunatatiri, valoarea se invarte in jurul a 850 milioane (lei vechi). Am cumparat in august unul la etajul 2, fara imbunatatiri, cu 820 mil. Eu am zugravit doar, am pus gresie si faianta in baie si am montat apometre. Mai e de lucru in el, dar o s-o fac pe parcurs, finantele sunt limitate.
Acum va pup si ne mai auzim!
PS: Unde se face intalnirea in weekend? Ma straduiesc sa ajung si eu cu mandra, desi ea prefera sa se joace cu prietenele de la bloc, dar vad eu cum o conving.
http://community.webshots.com/user/freediaro
dana_ene spune:
Alma , bine ai revenit !
Sanatate multa Dianei.
Mai aproape de zona ta cred ca este Oana, poate va vedeti la un moment dat, cu toate ca ea se plimba cu Robert prin Marghiloman (parca, nu ?!).
Te asteptam mai des.
Cu intalnirea inca nu s-a hotarat nimic. Mai astept !
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Salutare!
Daniela, sa stii ca facem bine amandoua! Ieri chiar am fost pe la Consiliul Judetean si ma gandeam la tine - eu am fost pe la matusa mea, Luminita Bacanu.
Oricum, referitor la intalneala, eu sunt disponibila oricand, doar sa stiu mai din timp ... ca sa ma "pregatesc" !
Altceva, ca sa va mai spun; m-am cam suparat in dimineata asta cand am vorbit cu astia de la servici si vor medicalul pe septembrie pana maine la ora 10:00 , in conditiile in care medicul meu a lipsit doua zile si doar maine il gasesc - si stiti si voi cat de "prompte" sunt doamnele de la maternitate. Eeeee, asta este! Sper doar ca maine sa se miste lucrurile repede si sa nu raman cu medicalul neplatit.
Ce sa va mai spun, frumoase pozele cu copilasii Oana si Luca sunt niste scumpei, la fel si Sofia - mi-au placut si .... abia astept sa-l am si eu in brate pe puiul meu!
Va pup si va doresc o zi buna!
Camelia 28+
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051231/dt/7/k/07fe/preg.png
dana_ene spune:
Camelia, ma bucur ca sunteti bine.
Bine, ma, sa ajungi tu la Consiliu si sa nu urci pana la mine?! Pentru viitor: sunt la etajul 2, camera 71. Haide, te astept oricand !
In privintza problemei cu medicalul, du-te si tu cu un pachet de cafea, ceva, ca sa poti rezolva mai repede.
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
Mironna spune:
Buna fetelor!
Haideti ca am ajuns codase, suntem pe pag.3.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_g_ro/my_photos
adameasca spune:
Salutare!
Am avut treaba azi la birou si abia acum am apucat sa ma uit pe forum... Ne vedem in weekend?
Sambata dupa amiaza?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
adameasca spune:
Fetelor, pe unde sunteti?
Tocmai am vorbit cu Dana_Ene, nu o mai duce oe Oana la cresa, ca a facut iar o viroza urata, aseara a avut febra mare, sarita de 39. Asa ca acum e cu ea acasa. Deci cade intalneala din weekendu asta. Asta in cazul in care faceam una.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Mironna spune:
Sanatate multa micutei Oana.
Si noi am avut febra azi noapte, 38,5, s-a rezolvat, a fost o reactie la vaccin (DTP).
Toate cele bune!
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_g_ro/my_photos