Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (3)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
adameasca spune:
' neatza!
Diana, azi deschisesem calculatorul cu gandul sa intreb de tine. V-ati mutat, nu? Vrei sa vinzi apartamentul?
Oana, e cam frig afara, nu cred ca ne mai vedem prin parcuri prea curand. Dar la o cafea ca fetele putem. Cu draga inima va invit la mine pe toate, cu sau fara bebei. Da' stati sa scape Luk de muci, sa nu vi-i dam shi voua, am avut de dat doar pentru Oana. Ce ziceti? Facem o intalneala pe saptamana viitoare?
Dana, sa-mi comuni programul tau de azi, sa spui daca mergem in orash si la ce ora ne intalnim.
Pup si o zi frumoasa!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
mamica oana spune:
Ileana,buna idee!Eu ma inscriu,daca-i cafeaua gratis!Glumesc.
Vorbim saptamana viitoare ca vreau s-o cunosc si pe Danuta cu burtica.Mai,ce ma bucur ca v-am gasit!
POZE NUD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dumitriu_r2004/album?.dir=b5e8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dumitriu_r2004/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20041027/n/Robert+Darius+Dumitriu/k/e31a/age.png
dana_ene spune:
Diana, stiu ca Oana oricum se va imbolnavi atunci cand va merge in comunitate, dar totusi astept sa mai creasca putintel (ea are abia 2 ani si-un pic), nu vreau sa o imbolnavesc intr-una chiar de acum, mai ales ca trebuie sa am mare grija.
Linkul catre articol e deja modificat, fiindca ziarul actualizeaza aproape zilnic site-ul, asa ca... acum nu mai poate fi gasit.
Eu m-is de acord cu intalnirea la Ileana, ca nu-i departe deloc , dar vorba ei, hai sa asteptam sa le treaca mucii astora mititei (Oana si Luca).
Ileana, programul meu de azi ar fi cam acesta: plec mai devreme de la birou fiindca mai am ceva de rezolvat prin oras si cu ocazia asta trec si sa-mi cumpar stofa pentru pantaloni. Apoi ma duc la ai mei sa-i duc ceva Oanei.
Pe seara, cand ajung acasa te sun, poate mergem la croitoreasa.
Ce zici ?
Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
adameasca spune:
Fetelor, ma bucur ca o sa ne vedem. Va astept cu drag la mine!
Dana, ok, astept telefonul tau si mergem la Mioara.
M-a sunat mama ca Luk a facut o mare criza de plans, de vreo 45 de min, de era asta ingrozita toata. M-a strigat cica intruna... Era prea tarziu sa mai merg acasa, ca el deja adormise... Habar n-am ce a a vut, poate o fi fost deochiat.
_
dana_ene spune:
Ei, asta-i, Ileana.
Ce-o fi avut ? Saracutul !
Hai ca mi s-a rupt inima de mila lui.
Si mama ta, saraca... ce s-o fi speriat.
Sa-i dai lui Luca pupici multi de la DANA .
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
diana12 spune:
Oana, mersi de raspuns. Apartamentul e undeva pe langa o scoala construita acum vreo zece ani, cred. Dar nu e de vanzare, de fapt nici nu e al meu. Mama si matusa mea l-au primit mostenire si mama i-a donat matusii partea ei. Eu eram doar curioasa de valoarea apartamentului, nimic mai mult.
Ileana, ne-am mutat, in sfarsit. Am fost plina de energie in timpul mutatului, cand a trebuit sa impachetez si sa despachetez tot, dar am picat dupa aia lata. Si acum inca nu mi-am revenit si ma simt obosita. Sper sa nu ne mai mutam prea curand.
La intalneala tare as veni si eu cu toate ca nu le am cu cafelele, dar de o barfa mica as fi fost apta.
Si eu cred ca Luca ar fi putut fi deocheat. Eu mai cred in chestii d'astea de cand am patit-o cu mandra de cateva ori. Pupici multi lui Luca cel voinic.
Dana, bafta la gasit stofa de pantaloni. Cred ca ai facut cea mai buna alegere ca mergi la croitoreasa, iti pot face ceva pe gustul tau si mai ieftin ca in magazin.
Si eu am probleme cu gasitul lucrurilor pentru gravida. Nu ca nu s-ar gasi, se gasesc, problema mea e ca nu se gasesc marimea mea. Am umblat vreo doua luni sa imi gasesc si eu ceva, cel mai mic numar imi era mare. Pana la urma am gasit un magazin care aveau si numere mici.
Va pupic si mai vorbim.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Salutare tuturor burticutzelor!
Dana, referitor la haine, si eu am cam aceeasi problema. Eu am un compleu de jeans mai plinut pe care il voi combina cu bluze mai grosutze. Mai am altele care deja sunt subtiri. Si, sincer, nu prea imi mai vine sa dau banii pe altele!
Tu ai fost la magazinul pentru gravidutze din centru? Nu au cine-stie-ce dar mai gasesti cate ceva, desi preturile sunt cam marisoare.
Sa stii ca nu am facut inca programare la dr. Constantinescu, pentru ca saptamana asta m-a chemat dr. meu la Maternitate, asa ca voi merge la dansul dupa aceea. Oricum iti voi povesti ...
Sper ca Oana este bine ... si tu la fel!
In rest - pupici!
Camelia
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
dana_ene spune:
Camelia, abia astept sa ne povestesti cum a fost la control.
Iti tin pumnii.
Nu te tenteaza intalnirea ?
Am fost la magazinul din centru, dar oferta lor nu m-a multumit (pantaloni de vara, rochite de vara, salopeta de velur, blugi subtirei).
Eu imi doresc pantaloni de stofa, pentru toamna-iarna.
Oricum, am fost ieri si mi-am luat o stofa nu foarte groasa, mai eleganta si deja de aseara am mers cu Ileana si am dus materialul la croitoreasa.
In seara asta ma duc la proba. Abia astept !
Diana, eu cred ca apartamentul de care vorbesti este in Dorobanti. Nu-i asa, Oana ?
Iti poate da informatii si Ileana, doar lucreaza la o agentie imobiliara.
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
adameasca spune:
'neatza!
Diana, tre sa-mi zici la ce etaj e ap, cate camere are, ce imbunatatiri, ca sa-ti pot da un pret aproximativ. Nu ne pui poze cu casa voastra noua? Ce mai face Ecaterina?
Camelia, bafta la eco si sa ne povestesti cum a fost! Te invit la juice natural, ca la gravide nu-mi vine sa dau cafea.
Pup si o zi buna!
_
Mironna spune:
Buna dimineata!
Ileana, daca tot te pricepi da-mi si mie niste informatii, te rog. Parintii mei au un apartamet in Dorobanti I si in primavara ar vrea sa-l vanda. M-ar interesa cam cat ar putea sa ia pe el? Apartamentul are 4 camere, decomandate si se afla la etajul 1 din 4.
Multumesc anticipat.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_g_ro/my_photos