Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, astia-s culmea... Imi pare rau de Oana, sper sa scape usor de ei. Luca inca mai are, dar alte simptome nu.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Lasa, ma, Ileana, ca scapa ei.
Nici Oana nu are alt simptom, doar muci. Si mai si spune: MAMI, MUCI !

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Camelia, tu ce haine de gravidutza ai ?
Pentru mine problema asta a devenit foarte mare.
Nu ma mai incape nimic, mi-as dori niste pantaloni de gravida pentru toamna-iarna, dar nu gasesc nimic in Buzau.
Poate ma ajuti tu cu niste idei, please !
Ce ai facut cu ecografia ? Te-ai programat la dr. Constantinescu ?

Oana, ce face Robert ?

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Neata!
In Bucureti sunt niste magazine dragute cu haine special pentru gravidutze, daca ai drum pe aici le poti vizita .Mie-mi place sa ma uit la hainute , dar deocamdata nu am avut nevoie de ele ( nu ca nu mi-as dori, dar n-a fost sa fie, pana acum ) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

ce faceti, fetelor?
Mai Dana, de ce nu iei tu frumushel o stofa frumoasa si apoi mergem la o croitoreasa? Ca stai asa si faci frigul... Pana aduc astia haine de gravide la noi trece iarna.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna dimineata!
Hainele de gravida sunt scumpe, dupa parerea mea. Cel mai bine ar fi sa-ti cumperi material si sa mergi la o croitoreasa sau sa cumperi marimi mai mari. Totusi, avand in vedere ca o sa vina frigul cumpara o salopeta de bugi sau velura pentru gravide.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_g_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Dana,Robert este foarte bine.Am inceput cura de care ti-am spus.Joi ma duc sa-i fac DTP si VPO ca ne permite starea de sanatate.
Am mai pus poze recente.
Pupici!

POZE NUD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dumitriu_r2004/album?.dir=b5e8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dumitriu_r2004/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20041027/n/Robert+Darius+Dumitriu/k/e31a/age.png

Mergi la inceput

Oana, ma bucur ca aveti vesti bune.
Frumoase poze , iar baiatul e un dulce.

Mica, stiu ca sunt magazine multe din acestea in Bucuresti, dar uite ca nu-i tocmai usor sa ajung acolo si... timpul trece.

Mirona, salopeta de blugi am (imprumutata de la Ileana ), dar as avea nevoie de un pantalon mai elegant (in primul rand pentru birou, unde nu pot sa vin in salopeta).

Ileana, si tu ca si mama si Cosmin, imi dai acelasi sfat cu croitoreasa.
Probabil ca acolo ajung.
Hai ca mai vorbim .

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Bine v-am regasit!

Dar mult ati mai scris de cand am dispraut din peisaj. Dar nu imi pare rau.
Acum sa o iau pe rand si sper sa nu uit pe nimeni.

Alma, bine ai revenit si mersic mult pentru raspuns.Acum dilema mea e ca tu zici ca stai in Brosteni si esti aproape de parcul Tineretului, apartamentul de care spun eu e mai aproape de parcul Marghiloman. Oare nu e tot Brosteni si acolo sau confund eu? Poate ma ajuti tu Oana? Parca tu ziceai ca esti aproape de parcul Marghiloman.

Oana, eu am alaptat doar trei luni as fi vrut sa alaptez mai mult dar nu am mai avut laptic. Legat de antibiotice cred ca e foarte greu sa gasesti in tara un medic care sa nu sara cu antibiotice la fiecare raceala. Noi pana am plecat din tara, Ecaterina avea un an si sapte luni, nu cred ca a fost luna in care sa nu ii dau antibiotic.Dar de atunci cred ca pot numara pe degetele de la o mana de cate ori a luat antibiotic. La inceput eram disperata ca fata mea era ca vai de ea, iar doctorul refuza sa imi dea antibiotic. Dar bine a facut, iar acum chiar daca un doctor mi-ar da antibiotic pentru mandra daca nu mi-ar argumenta ca fara el nu se poate nici nu i l-as da.
O faza draguta a fost cand am fost in tara, Ecaterina abia incepuse gradinita, nu avea inca trei ani, era mucoasa, mai tusea. Ce mai, a speriat Buzaul si maica-mea si matusa-mea sa duc copilul la doctor ca nu e normal asa. Dar eu eram instruita de doctorul noastru din Belgia ca in primul an de gradinita nici sa nu ma astept sa nu fie cu muci la nas tot timpul, sa nu mai tuseasca din cand in cand...Si uite asa am stat in tara in vacanta si toata lumea m-a facut inconstienta ca o sa vad eu in viitor...Si viitorul chiar e roz, de un an jumate Ecaterina nu a mai avut nici macar o banala raceala.

Nally, sanatate multa bunicii tale. Sper ca totul e bine.

Ileana, la multi ani, cu intaziere, pentru sotul tau. Sa fiti fericiti impreuna.

Dana, imi pare rau sa aud ca Oana a fost asa bolnavioara si ai retras-o de la cresa. Daca nu erai insarcinata nu te-as fi aprobat, dar in situatia data cred ca e cel mai bine asa. Oricum, mai devreme sau mai tarziu cand va intra in colectivitate tot va fi o perioada cand va fi mai mult bolnava decat bine. Dar in timp va capata imunitate si o sa vezi ca o sa fie bine. Eu cu Ecaterina am tras destul de mult in primul an de gradinita, iar primele trei luni au fost un adevarat cosmar.
Felicitari si pentru fetita.Tare mi-ar fi placut sa am si eu doua printese. Ai grija de tine si sarcina usoara in continuare.
Legat de articolul despre Crang eu nu il vad. Am incercat sa il caut, dar nu il gasesc. Linku-ul care se deshide este despre Podul de la Maracineni.

Camelia, nici eu nu am luat pana acum prea multe kile cu toate ca s-au pus strategic, in afara de burtica se vede ca am pus la fund si pe solduri. Deja incep sa ma gandesc cu nostalgie la cum aratam inainte de sarcina si nu cred ca voi mai ajunge vreodata asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Diana,mercic de raspunsuri.
Daca apartamentul e aproape de Marghiloman,e in Dorobanti Extindere chiar,depinde cat e de aproape.Eu in Extindere stau.Vrei sa-l vinzi?Nu stiu care e treaba cu el ca n-am fost pe faza.Se aude ca au scazut preturile,am niste prieteni cu o agentie imobiliara,de la ei stiu.Asa ca nu e momentul bun pentru vanzari.Daca vrei,ma interesez de un pret exact.Da-mi date mai multe si poate intermediez si tranzactia.
Alma,tare m-as intalni cu tine intr-o zi,dar s-a facut asa frig si nu prea mai ies cu bebe.Daca vine caldura,poate ne vedem la un suc in Tineretului.Ce zici?Daca nu,o lasam pentru la primavara,abia mai creste si Robert ca s-o alerge pe Diana.
Fetele "di pi shentru",va mai intalniti in week-end?Poate ma inscriu si eu,daca e cald.

POZE NUD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dumitriu_r2004/album?.dir=b5e8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dumitriu_r2004/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20041027/n/Robert+Darius+Dumitriu/k/e31a/age.png

Mergi la inceput