Constanta la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara , fetelor!

M-am intors si eu pe acasa...am fost la mama, caci sotul meu a fost plecat in delegatie de luni si nu am vrut sa stau singura...nu imi place sa dorm singura...mi-e fricamai rau ca aia mici...

Hai sa incep cu laudele: am reusit sa o intarc pe Sofi! Ura! La venerabila varsta de 1 an si 2 luni, Sofi a ramas fara tzatzica ei! Mi-a fost cam mila de ea, ca ma tragea de bluza si se maraia, dar asta este, e destul de mare...apoi i-a trecut..n-a plans, cum ma asteptam...in schimb, eu ..Doamne, ce greu mi-a fost! am zis ca imi crapa sanii...dureri si iar dureri, 2 nopti nu am dormit, nu puteam nici pe o parte sa dorm....groaznic! azi insa( a treia zi) mi-a fost deja mai bine, au inceput sa se desumfle sanii....

Sanatate puiutilor mici raciti...e vremea virozelor...si cred ca si de asta sunt spitalele in carantina, nu numai de gripa aviara...sa fii mamica cu bebic mic in maternitate si sa vezi ca desi e carantina se intra ca la magazin...eu cred ca as innebuni, gandindu-ma cati virusi intra odata cu vizitatorii la puiutii aia mici si fara aparare!

Roxa, pana la urma nu i-am dat antibiotic decat 2 doze si apoi a facut kk moale si am intrerupt, ca am zis ca e de la antibio. Si cred ca asa era, ca i-au trecut toate
O noapte buna tuturor!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mada, felicitari pt intarcat!... Eu mai aveam laptic in sani si dupa 3-4 luni... dar acu' nu mai am nici sani, d-apoi lapte!

Tatiana, muuuulta sanatate!!!!!

O zi frumoasa maine! Si poftiti de semnati condica la capitolul nou:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59534" target="_blank">Constanta la apel (52)

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput