Constanta la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Iooneeee bine ati revenit!!! cum merge firma? ceva pozne noi cu nazbatiile mandrelor gemene??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

roxa, m-am indragostit de ala mic al tau. ii sta foarte bine in albastru. si e grasun, e mancacios, nu? mor dupa el.

Mergi la inceput

Gen, mananca de sparge si nu mai pune nimic pe el....ca sa nu st 2 milisecunde locului (nici cand maninca) daca te-ai indragostit io ti-l dau.....cu Marius la schimb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Chiar nu stiu cum sa procedez: sa-i dau sau nu antibioticul lui Sebi?!?!?!? Tuseste tare urat si de abia de dimineata a inceput sa-i curga nasucul (pana acum a fost infundat), iar peste noapte, efectiv a sforait, chiar daca i-am mai pus ser fiziologic, din cand in cand, in nasuc...
Roxa, e tare Claritromicina asta, nu? Sunt asa ingrijorata, ca nu pot sa ma concentez la nimic...

Dupa ce l-am dus la mama, s-a agatat de picioarele mele si a inceput sa planga si sa urle... "maaaaamiiiii, acasaaaaa".... (El nu face "scene" d-astea de obicei si sigur ca acum nu se simte bine deloc!)

Mergi la inceput

Vic, nu e vorba daca e tare sau nu klacid-ul. daca i-ai mai dat pana acum si a mers da-i si acum. de ce nu ii dai antitusive? humex, mucosolvan, meltus, fluimucil, sunt o gramada. de care tuse e? uscata sau productiva? da-i si paracetamol...intra pe YM sa vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

roxa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna ziua si de la mine!
Am reusit sa termin ceea ce mi-am propus pe ziua de azi, acum sunt mai libera un pic, Alex face nani iar eu sunt la raport, sa traiti... bine .
Roxana, pe 1 dec. fetitza Adinei, Andrada, implineste 2 ani. Alexandra isi pregateste repertoriul pt atunci.
O zi buna si sanatate la bolnaviori.
Mazare, vrem calduraaaaa!!!!!!

Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Camelia, am inteles!
la mine in birou e caaald si bine si soareeee....acu sa vad ce o fi afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

IUPIIIIIII!gata am net!Am reusit sa rezolvam problema era din cauza cablului.Scuza-ti lipsa ;sper sa nu mai am o asa de mare pana de net niciodata ca e tare rau, credeti-ma.
Multa sanatate proaspetei mamicute si multa pofta de mancare bebeului.
Celorlalti copii....la cat mai putini nasuci mucosi.
Brrr, afara e toamna deadevaratelea;am renuntat si la paturi am scos plapuma; sst ca vine ea baba iarna.
Va pup ne mai 'auzim'.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

'sara buna.
Madamsadamy, bine ati revenit! greu fara net, daaa....bine ca s-a facut? ce noutati ai?
Tatiana, anu asta se pare ca nu e vaxigrip pediatric, asa ca nema vaccinuri la pitici sub 2 ani. faceti voi in schimb, da trebuie sa asteptati sa treaca mucii si alte alea. da-i Biutei multe citrice, kiwi, miere. poate ea scapa mai usor ca voi. iar voi...daca e frig va bagati sub patura si stiti voi....care aspirina (nu daaaaaa...) ROR se poate face pana in 2 ani, asa ca nu-i tarziu deloc.
o noapte linistita tuturor!

Mergi la inceput