Constanta la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Simonici,n-am cuvinte si sunt in ceata...sincer n-am prea inteles ce s-a intamplat....Sigur diagnosticul e bun?Ai facut un echo, ceva ascultat cu stetoscopul....in fine.... infectie fara febra...mai rar!Sanatate ca-i mai buna decat toate!

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

pai s-a intimplat ca sarcina mea e oprita demult din evolutie, si am aflat abia azi, ptr ca abia azi mi-a venit rindul la moasa... s-a mai intimplat ca doctora imi spune sa mai asteptam n zile sa vina singur ciclul, iar eu ma intreb daca are sa vina, de vreme ce embrionul e fara viata de atita timp si ciclul nu mi-a venit totusi.
si in final ma tot gindeam la ce sa fac natural: alergat, baut vin so on, ca sa-mi determin ciclul sa vina. si embrionul sa se elimine si eu sa nu ajung la cureta.

am ales pina una alta o solutie anestezianta: am baut vreo 2 pahare de vin ... dar sper ca am fost coerenta! mai coerenta chiar decit in mesajele anterioare...

fetele io va pup, o vreme o sa ma retrag de pe forum, il scot din lista mea si o sa ma abtin prin toate mijloacele sa-l deschid. lesne de inteles, ma simt si mai rau cind il deschid.

va pup si aveti grija de voi!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by roxanaz
Oana ce e cu Paul??? putem sa te ajutam cu ceva? sper sa nu fie nimci grav! pupicei de la noi!

Roxi, examenul coproparazitologic nu a iesit bine.. Acum nu stiu cat de grav este, dar ne-a dat tratament cu Zentel cinci zile cate un flacon si apoi o pauza de 3 saptamani dupa care ne ducem iar sa ne mai dea sau sa repetam analizele nu stiu exact.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

simona, imi pare tare rau, stiu cum este, si mie mi s-a intamplat anul trecut, era prima sarcina si tot asa am aflat peste vreo 6 saptamani de cand se oprise. n-a fost sa fie. fii tare si-o sa vezi ca pana la urma o sa ai un bebe frumos si sanatos.
pupici,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor.
Simonici,
Vic, sanatate multa!
Oana, ce paraziti au iesit? oxiuri, giardia? trebuie sa faceti si voi tratament concomitent, ca sa preveniti reinfectarea. trece si asta......e inerenta copiilor!
cand aveti vesti de la Ursik (a propos, care e numele ei?) spuneti si aici!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
cand aveti vesti de la Ursik (a propos, care e numele ei?) spuneti si aici!

O cheama Ana si la ora asta ar trebui sa fie deja gata cu operatia. Mi-a promis ca de indata ce e constienta ma suna si o sa va anunt si pe voi.

Vreau sa va intreb ceva, poate puteti sa ma ajutati. Aveti cumva o pila la spitalul din Medgidia, vreau sa merg duminica sa o vad dar mi-a spus ca sunt interzise vizitele din cauza gripei aviare. Nu cunoasteti pe nimeni care ar putea sa cunoasca pe altcineva ca sa intru si eu acolo?

Sanatate la puiuti!

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am modificat listuta cu numele Anei. ceva vesti de la ea? sper sa fie totul ok si ambele fetitze frumoase sanatoase!
acu'....fara suparare, nu e carantina degeaba. mai bine astepti pana ajunge acasa, isi mai revin si ele. parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:

am modificat listuta cu numele Anei. ceva vesti de la ea? sper sa fie totul ok si ambele fetitze frumoase sanatoase!
acu'....fara suparare, nu e carantina degeaba. mai bine astepti pana ajunge acasa, isi mai revin si ele. parerea mea.

Nici nu ma gandesc sa nu ma duc. Doar nu ma duc cu gaina dupa mine. Oricum am facut rost de mobilul directorului si o sa merg inainte cu tupeu, nu ma opreste pe mine o carantina de la a-mi vedea cea mai buna prietena si puiul ei.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

liris ... nu ne parasi o vreme, a nega nu inseamna ca nu exista.
viata merge inainte.
nu a fost sa fie si gata.
mie mi-au spus ca nu voi avea niciodata copii si uite ca pana la urma am.
cand e sa fie este si gata.
nu stiu daca citesti dar noi te pupam dulce dulce.

angelique am trimis pe yahoo.eu iti trimit pana primesti [D]

alxandra a descoperit ca poate scobi si da jos literele de pe pereti (am nistelitere fosforescente lipite pe perete) si e asha de mandra de ce face....

va pupam

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Simona,
Narcisa, nu-mi zici nimic?
De Madamsadamy stii ceva, Tania? De ce nu a mai scris?
Va doresc o zi buna!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput