Constanta la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adina, asta intr-adevar nu mai e rapel. dar trebuie sa mai scormonesc prin hartoage ptr asta ca ma depaseste situatia. am sa sun la gsk sa vad daca gasesc pe cineva mai in tema. hhahahaa mi-a placut faza cu "nu facem rape;" "ba facem rapel"........demna de romania!
Oana ce e cu Paul??? putem sa te ajutam cu ceva? sper sa nu fie nimci grav! pupicei de la noi!
Lauraaaaaaaaaaaa!!!!!!!! ia treci la semnat condica!!!! ca ai la absente......de fro 2 capitole!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Jone, nu am primit!!!

Incearca sa imi trimiti pe kristina_deppner@yahoo.com, am gasit o metoda sa o deschid. Aici ar trebui sa ajunga pt ca e spatiu suficient.

Voi ce faceti? Sa ii tinem pumnii lui Ursik, maine la 8.30 face cezariana, am mari emotii pt ea.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buan ziua

am intrat si noi sa va salutam, si sa va spun ca bebe 2 va fi probabil fetita, dupa cum spune ecograful!! adica ce-mi doream eu. Eu "cresc" in continuare, merg si la servici, ca de-asta pot sa va scriu..
Am aniversat si noi un anisor, Menny este vioi, merge prin casa singurel, prin curte de manuta, este in continuare constipat, desi am incercat toate leacurile.. poate ma mai ajutati cu ceva sfaturi pe tema asta!

Am o intrebare: la copilasi de un an se poate face vaccin antigripal?

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mai fetelor, dar sinziana nu mai are de gand sa se intoarca de la munte?
ursik, tzinem pumnii.
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Pupicei si de la noi, dar de la distanta, sa nu va molipsim....

Da, Adina, am fost la dr Lazarescu: azi a avut peste 30 de consultatii.... Noi am ajuns acolo pe la 11 si am reusit sa intram in cabinet la ora 13,30!!!!!!!!!! Iti imaginezi ce chitzaiau toti copiii de pe hol.... cata rabdare sa aibe...., iar parintii... veniti pe fuga de la serviciu... numai nervi....
Iar cand am iesit din cabinet, era holul super aglomerat din nou, ca venise si dr Calin. Tare multi copilasi bolnaviori....
Sebi are "doar" laringita si totusi, ne-a dat iar Klacid! Dar nu-l luam... mai vedem... o sa-i dau Claritine si Prospan si mai astept cu antibioticul... Cu D-zeu inainte!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

adinutza, m-am urcat in pod dar nu ajung cu scaunul ca-s mai mica de inaltime si nu vad decat cartile din fata.dar maine vine sotul si promit ca-l urc pe el.maine dau PM.
nastere usoara lui Ursik.sa auzim de bine.
cali, felicitari ptr bebe 2 si ca e ce-ti doresti tu.sanatoasa sa fie.asta am intrebat mai devereme despre vaccin antigripal.roxana a zis ca e cam mic ca si razvan face 1 an.
mav, sa stii ca pana la urma m-am razgandit cu bona.il las cu tati.ca lucreaza in ture si doua zile din trei e acasa.el stie ce-l mai bine tabieturile lui razvan.si am mare incredere in el.ca pana la urma se descurca ei ca sunt doar 6 ore/zi.in ziua cand lucreaza tati stau eu cu el.asa ca cred ca pe vineri la munca cu mine.
va pup pe toate.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

vesti despre mine. proaste. dar nu ma compatimiti ...am trecut deja de momentul critic , acum am altele pe cap sa va spun.
io deci nimic de greturi si varsaturi ...tot timpul m-am mirat eu ,voi sunteti martore , de ce oi fi eu din aia norocoasa... azi la prima vizita in presupusa saptamiaa 11 + 1 zi am aflat ca de fapt ceea ce putea sa fie bebelusul meu a incetat sa existe din saptamina 6 ...
acum am fost deja la spital, diagnosticul e validat de doctora ginecolog. chestia e ca m-a chemat ptr un alt appointment abia saptamina viitoare , ca sa asteptam sa vina singur ciclul. mi-e frica de posibile infectii ...dar ce sa fac ma supun sistemului . cum e, la orice febra micuta sau dureri abdominale sa dau fuga la urgenta nu? ar fi semn de infectie nu ?
nu-mi spuneti acum ca va pare rau, stiu ca va pare, va multumesc ptr incurajarile de pe parcurs si ptr tot. acum fuse fuse si se duse ... mi-e de infectie... si binenteles ca ma apuca groaza cind ma gindesc ca de 7 saptamini cred nefondat ca sunt gravida, doar datorita unui sistem medical de doi bani pe care nu ma voi satura sa-l critic ...

hai va pup!

a ... sa nu uit . cind reluam listuta pe prima pagina, io nu mai sunt gravida.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

liris, imi pare rau de ceea ce ne-ai scris.trebuie sa fii tare si ai grija sa nu faci vreo infectie.suntem alaturi de tine.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Simonici fruntea sus iubita! In curand vei fi mamica, ai sa vezi ca timpul rezolva totul! Vei avea un bb! Sunt convinsa ca data viitoare se va dezvolta si va evolua normal!
Curaj sa infrunti gandurile negre! Sanatate iti doresc!

Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

deci asa cum intrebam si fetele la alte topicuri: febra ar fi semn de infectie ? ca eu am fost strong mereu, nu stiu ...ma gindeam din seara asta sa imi reiau abonamentul la sala de fitness. poate forteaza ceva. dar o fi bine?sau ii trag o beuta cum nu am mai tras de muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult. asta o fi rau?
daca , credeti ca fac misto, nu fac. sunt nestiutoare si caut solutii.
ma mai gindeam sa ma fac ca am febra , sa merg la spital si dupa aia sa zic uups mi-a trecut, dar daca tot sunt aici, de ce nu faceti voi dragutilor ceva ptr mine?! adica sa chiuretati acolo frumos, sa nu ma imbolnaviti si mai tare.

ma gindesc ca oricum daca nu fur eu, ei nu-mi dau ...

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput