La noi la Galati sa veniti ! (10)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
dana_iulia spune:
Multumesc de raspunsuri la mot. Am prins. Trandafirul e al tau Liliac daca stai prin zaona Bulevardul cu bbi, sau daca ajungi pe aici, am sa fac intr-un fel sa ti-l aduc.
Ma intereseaza oferta de parchet. Da-mi si mie cateva detalii. Chiar voiam saptamana asta sa incep sa caut.
Almy cum iti mai este, bebelina e cuminte?
Liliac m-am uitat peste foto la 2 ani superbe. Unde ai facut tortul?
Ai fost multumita de el, la gust ma refer? Trebuie neaparat sa-ti faci timp si sa ma inveti si pe mine cum sa pun poze pe net-cat de repede....
Spor la munci si pe ziua de azi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LauraFlo spune:
Dana Iulia, eu am fost intai la EEP Mocheta si la 25 mp de parchet si vreo 23 de bagheta, parchet Kronotex ajungea vreo 11.000.000, iar oferta cealalta are montaj si folie gratuite ajungea undeva la 8.000.000. Magazinul e in intersectia str Brailei cu Saturn, vis a vis de tiganii cu flori. In maxim patru zile vin si il monteaza.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
liliac1 spune:
cookie Eu vreau kalanchoe portocalie, ca nu am decat galbena, rosie si roz! Acum, sincera sa fiu aia roz la sfarsit se face spre portocaliu, dar eu zic ca din cauza ca se ofileste!! Oricum, vreau portocalie!!
Dana_iulia Unde-i bulevardul asta de bbi?? Daca ma lamuresti, vin eu, nu-i problema...
Tortul l-am facut la Chip si Dale si a fost de ciocolata si fructe, adica a avut compozitia fix ca la prajitura Mascota. Noi am luat asa ca stiam ca Andra nu manaca (nu-i amatoare de dulciuri) macar sa mancam noi cu placere.
Cat despre pus poze, este foarte simplu!! iti faci un album ori pe webshots ori pe yahoo si apoi adaugi poze! Este extrem de simplu! daca ai YM, adauga-ma-n lista si te coordonez. Am ID-ul liliac1.
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
vilma spune:
Si eu vreau floricele, nu ma uitati. Mai ales ca eu n-am nici o preferinta, doar sa imi spuneti cum se ingrijesc. Ofer si eu la schimb din ale mele, numai ca iarasi trebuie sa veniti la mine sa luati, ca io nu ma pricep sa fac pui.
Am ost cu copiii la doctor aseara, la Anca e mai trista treaba, se pare ca sunt infectate amigdalele. La tudor, gat de viroza simpla.
Si tusesc, de fapt tusim cu totii, la greu. Inca nu suntem pe antibiotice, incercam sa ne tratam homeopat, daca s-o putea si o avea efect.
Anca a mers azi la cursul de dans si aerobic, sper ca i-a placut. O sa mai mergem si joi, daca ii va fi bine.
Multumim pentru urarile de sanatate si le intoarcem, ca stiu ca ati avut si voi probleme, Cookie!
PS: sa nu uit, incerc sa gasesc o gazda in Iasi pentru un student anul 1 la Grafica si Design. Daca stiti pe cineva, sa-mi dati de stire. V-am pupat.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
LauraFlo spune:
Buna dimineata iubitelor !
Si noi avem un usor rosu in gat ! Si niste mucisori .... E, poate ii facem vaccin antigripal si toata iarna va fi mai bine !
Vilma nu te uitam iubito cu florile !
Ce cregute vom fi la intalnire toate cu bratele pline de balarii ! De abia astept !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Neatzaaa!!!
Noi am fost plecati in plimbari de duminica si am aparut acasa abia aseara.
Vad ca discutia despre flori s-a intins nu gluma ...si eu sunt ca si Cookie, iubesc florile si-mi plac dar acuma "ingrijim" alta floare cu norma intreaga.
Liliac am vazut pozele cu flori si se vede ca sunt ingrijite. Si pe cele de la ziua Andrei..se vede ca v-ati distrat.
Dana_iulia..mai dar ce de activitate pe aici!!!!Bravo mamico!!!
De Alina va zic eu ca sunt bine, am vazut si bebelul care e un scump si iti vine sa-l mananci. Si e miiiic..de altfel ca toti noi nascutii dar am cam uitat.
Acuma dispar ca fiica-mea si-a facut un atelaj din tricicleta si premergator si acuma il taraie prin sufragerie si cine stie cand il rastoarna
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
vilma spune:
Laura, eu pe ce docotri am intrebat, mi-au zis sa nu fac vaccinul antigripal la copii.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
LauraFlo spune:
Noua, aici la serviciu ne vacccineaza pe toti, si firma care se ocupa cu asta ne-a spus ca dupa varsta de doi ani ar trebui vaccinati copiii ca sa se evite formele grele ale gripei. Nici pediatra mea nu e prea incantata de idee .De fapt n-am de gand s-o vaccinez acum, poate cand va merge la gradi din cauza contactului cu multi ( posibili ) copii bolnaviori. Si apoi parca citisem ca sistemul imunitar se formeaza pana pe la varsta de 7 ani . Dar nu sunt sigura.
cookie spune:
Pai, mai fetelor, cum protejam copiii de gripa si alte-alea?
pe mine chiar ma intereseaza, eu personal sunt abonata in fiecare sezon rece macar cu o griputa care ma face sa zac lata in pat cel putin o saptamana...bineinteles ca n-am fost scutita nici iarna trecuta, cu toate ca am iesit foarte putin afara si am avut contacte minime...si am dat-o si copilului care avea atunci 2 luni
Aveti si alte info de la medicii copilutilor despre cum sa-i intarim pentru bolile din sezonul rece?
Vilma, misto de fiica-ta ca face dansuri si aerobic...nu primesc si copilasi mai mari pe-acolo...de-alde mine, asa? Asta o fac la gradi sau o duci tu in alta parte? Mie mi-ar placea grozav sa fac dansuri de societate, da' ma gandesc ca-s prea batrana...
Ele la nazdravana de Denisuca...si la Alina si bebitu...abia astept sa-i vad si eu...
Mai, nu stiu cum sunteti voi, dar eu abia astept sa ne intalnim...am eu o presimtire c-o sa fim multe-multe ...si sa-mi amintiti sa va zic si bancul cu presimtirea...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
Buna fetelor!
Nu am avut internet de duminica, dar am citit acum tot din urma si multumesc inca o data pt urari!
Doresc insanatosire grabnica celor care au racit. Eu iau vitamina C preventiv.
Acum incerc sa-mi obisnuiesc organismul cu noul program de somn - pauza, somn - pauza - pauza, trebuie sa ma adaptez. Cand doarme ea, incerc sa ciupesc si eu putin somnic...
Cred ca o doare burtica, si nu reusesc cu nici un chip sa o conving sa bea ceai. Se stramba de parca i-as da pelin. Ceaiul se indulceste? Eu am incercat cu unul instant pt colici pana acum, care e putin indulcit, dar tot nu vrea. Am si picaturi, o sa incerc sa-i dau, sa vedem. Merg amestecate cu putin laptic pt pacaleala la inceput?
Furia laptelui parca s-a mai domolit, dupa unele supturi mai "de succes" (adica atunci cand nu adoarme dupa 5 minute cu tzatzica in gura) chiar am sanii aproape goi. Alteori nu-i goleste, adoarme si trebuie sa-i storc. Are si ea momente, ce vreti? E un omulet! (Faina faza cu intarcatul lu' barbata-miu, si mai fain a fost ca tocmai el mi-a citit mesajele atunci, ca eu alaptam, a zis ca e o idee buna, o sa incercam la nevoie...)
Altfel mi-e ciuda ca nu stiu exact cand putem sa iesim, si uite ca poate se strica vremea si nu mai prindem soare asa fain...In unele carti scrie ca dupa 2 saptamani de viata am voie s-o scot. Si mi-e frica si de viroza acum.
Voi ati dat calciu la bebelus din prima luna de viata? Ca asa ne-a zis o asistenta in spital, sa le dam Ca gluconic, ca nu-i de ajuns ce-si trag ei din lapte. Si ca toti medicii recomanda Vigantol, care fixeaza, dar nu-i suficient.
Va pup, o zi frumoasa, si mai revin, ca intrebari am o gramada, si tot din experienta altora inveti, nu numai din carti.