La noi la Galati sa veniti ! (10)
![](images/user_woman.png)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">cap.4
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank">cap.5
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap.6
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap.7
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56275&whichpage=1" target="_blank">cap.8
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57593" target="_blank">cap.9
Doamnele din Galati:
AlinaM proaspata mamica a lui Vlad
Almy proaspata mamica a Eleniei
Liliac mamica Andrei (si Maria) (29.09.2003)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 ) si de MIHAI ( 25.09.1996 )
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 ) si de ALINA DIANA ( 8.04.2003 )
Vilma de ANCA (27.04.2001) si de TUDOR ( 11.12.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Delphin de Sebastien (07.06.2003)
Dana_Danen de bebelusa si scolarita
Dana _Iulia de Vlad Stefan ( 19.10.2004 )
Poze cu noi: aici aici si aici
Raspunsuri
liliac1 spune:
Buna fetele mele!
Se pare ca-s prima care dau apelul la noul subiect.
In rpimul rand FELICITARI Almei pentru micutza Eleni, sa-ti fie bebelusha sanatoasa, sa creasca mare, sa va bucurati de ea!!
Cu furia laptelui te-au lamurit fetele mult mai bine decat as fi putut eu sa o fac.
dana_iulia Eu de cand am gloxenii, niciodata nu i-am rupt frunzele si mi-au inflorit si iarna. Dar am bulbi, numai ca trebuie replantati. De-asta si spuneam ca o sa fac o "curatenie de toamna" la flori.
O sa pun niste poze cu floricele (care le am inflorite).
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LauraFlo spune:
Din pacate eu n-am vazut gloxenii "pe viu " dar astept pozele tale Liliac si poate ma lipesc si eu la bulbii tai !
Hana Kalanchoe am si eu acasa, cand vii la mine ai sa le vezi. Eu am alba, galbena, rosu corai si parca si portocalie. Cookie ele infloresc iarna nu ?
Am terminat cu varuitul: azi vine zugravul pt niste retusuri minore, iar sotul meu drag si iubit a terminat si holurile , am vopsit si niste usi, dar mai avem si parca as varui si vopsi si bucatica mea de perete de pe holul scarii. Sa vedem. Trebuie sa ma apuc de sifoniere si de bucatarie....Azi ar trebui sa vina coltarul ... Incepe sa aiba final (fericit ) curatenia noastra...Super.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
liliac1 spune:
Laura strecoara un oki aici, ca am pus si io 3 flori care le am inflorite acum
Flori
Mai, am dar daca nu-s inflorite, nu-s asa spectaculoase.
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
vladhana spune:
Liliac,cum se numeste cea rosie? Am si eu una dar nu stiu cum se numeste. Sunt f.f.frumoase.
Laura,ai reusit sa-i faci fetei analize saptamana trecuta? Vreau sa ni le facem si noi(eu si Cip) si sunt curioasa de pret.Estimativ,pentru ca nu vor fi aceleasi,cred.
Hana&Vlad-Cristian
dana_iulia spune:
Liliac1 sa inteleg ca esti tare grijulie cu gloxiniile, sau ai conditii din cele mai bune pentru pretentiioasele astea. Eu de cand le am, prin septembrie incep sa se usuce. Intreband pe la florarii, mi s-a spus ca este normal, ca ele toamna se pun la iernat. Adica se taie frunzele, se da ghiveciul la intuneric, si se uda rar, atata cat sa nu ploua. In primavara se scoate la lumina si se uda normal, planta isi revine si infloreste mai cu spor.
Deci, cine ravneste la trandafirul meu?
liliac1 spune:
vladhana Alea rosii cica se numesc "clopotei" si sunt pe fond rosu cu picatele grena. Am din aceeasi gama si cu fond rosu si picatele galbene (sau invers) si chiar au inceput sa-mi infloreasca numai ca am rupt din greseala "exemplarul"...
dana_iulia Nu le aplic nici un tratament special, ci doar muulta dragoste. Sotul meu mai imi spune ca nu prea-s sanatoasa dar eu le vorbesc in continuare, le mangai, le pun apa cu drag si le intreb daca-i suficient (cred ca tre sa deschid un subiect la Cabinetul Psi). Ca sa nu mai comentez ca am apartamentul pe nord, asa ca ne luptam dupa o raza de soare si lumina. Cred ca din cauza asta ele ne se manifesta normal la mine si in concluzie uita sa moara...
Cat despre trandafir, daca e galben, eu il vreau si promit sa aiba un tratament de exceptie.
Daca vreti flori, ma ofer si sa le plantez, ca-mi place la nebunie, si se mai si prind bine dupa mine (cica tre sa ai si mana...) numai ca imi lipsesc ghivecele si...pamantul
De unde luati pamant? Din florarii sau aveti surse secrete pe undeva??
Ei io-s in stare sa vb ore in sir despre flori, dar incerc sa nu plictisesc asa ca...va pupilesc cu drag!
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
vilma spune:
Liliac, noi luam pamantl de la Padurea Garboavele.
Ati vazut ceva din eclipsa? Eu m-am resimtit cam la cateva ore dupa, iar acum chiar imi e destul de aiurea ( nu stiu sa zic ce am, doar ca nu ma simt in apele mele).
Am fost la doctor cu amandoi copiii, Tuor tuseste de mai bine de o saptamana, dar am zis sa astept sa se manifeste si Anca, ca sa nu ma duc de 2 ori...(asta e haz de necaz).
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
vilma spune:
"Multumesc Vilma! Mai lamureste-ma cu ceva. cand se ia motul innainte sau dupa ce alege bblul ceva de pe tava.
Ce dau parintii nasului?"
Dana, nici nu cred ca are vreo importanta, faceti si voi dupa cum va vine in momentul respectiv. Din cate imi aduc aminte, la Tudor am adus tortul, am cantat Multi ani traiasca, suflat in lumanari, am adus tava, a ales cupilu' ce-a vrut, apoi nasa a luat din parul copilului din 4 parti perisor, l-am pus pe banut si l-am lipit cu ceara de la lumanari, apoi am dat cadourile. La nasi, un cadou de casa.
Cam asta ar fi.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
cookie spune:
Buna dimineata!
Fetelor, vad ca incepe sa devina serioasa discutia despre flori...
Mie mi s-a cam dus pasiunea de cand am de ingrijit o alta floare....ca aveam mai mult de 100 de ghivece si acum am mai pierdut din ele, am mai dat... Zilele astea mi-am propus sa fac o revizie si o sa va zic ce floricele am de dat, ca sa-mi spuneti.
Daca e vreuna interesata, va dau puiuti de clopotei ca ai Lilianei si kalanchoe portocalii, asta stiu sigur.A, si multe muscate!
Vilma, sanatate la puiuti!
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Hana, n-am ajuns la analize, as vrea saptamana asta sa ajung, dar am acumulat atata oboseala incat mi-e greu si sa ma trezesc dimineata eu care la 5 eram deja treaza.
Vilma si eu am resimtit puternic eclipsa, nu mi-a mai fost de mult asa de rau ca ieri ! Ameteli, o cadere de calciu si o durere de cap insuportabila !
Liliac sunt foarte frumoase florile tale !
Denis noi i-am luat intai motul si apoi i-am dat sa aleaga de pe tava.
Alina am gasit o oferta foarte buna de parchet laminat, daca te intereseaza iti dau amanunte !
Deja am baut o jumatate de cana de cafea, asa ca e momentul sa ma apuc de treaba, nu ? O zi buna va doresc !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004