Cluj always rulz!!!
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by heny
Bine v-am gasit!
Stiti cumva adresa magazinului unde pot cumpara margele pentru gablonturi? Am vazut intr-o zi la TV ca s-a deschis un nou magazin si cu preturi accesibile, dar am apucat sa vad doar finalul reportajului si nu au mai specificat adresa. Multumesc!
salut! daca te referi la magazinul care are pietricele/margelute de vanzare pe care le insiri tu pe atza dupa bunul plac, el e in Piata Mihai Viteazul, pe partea cu Napolact, dar mergi in sus, inspre str. Horea. Ai grija, tantile sunt niste scorpii!
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
![](zzzz.gif)
Serbanica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
Roxa, da' tu esti enciclopedie ambulanta!!! da', dermatologi stii?...ca acusi postai un mesaj la femina intim....pt. sorela mea, sarmanutza!
intalneala se "propulsase" in 15-16, nu? Anca postase ca se intoarce in 17...deci?
Va pupam
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by baby-boom
Roxa, da' tu esti enciclopedie ambulanta!!! da', dermatologi stii?...ca acusi postai un mesaj la femina intim....pt. sorela mea, sarmanutza!
intalneala se "propulsase" in 15-16, nu? Anca postase ca se intoarce in 17...deci?
Va pupam
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ha ha Flo, nu ma flata asa, trec zilnic de 2 ori pe zi pe langa magazinul cu pricina asa ca era inevitabil sa nu-mi sara in oki atatea margelutze :) mai ales ca-s fan...
Dermatolog chiar nu stiu, sora mea cand a avut o pb s-a dus la unicul Interservisan ...
Intalneala se propulsase atunci dar as vrea sa vina si ancuzza asa ca o lasam pe celalta sapt. mai ales ca noi plecam la Oradea (de fapt 1 Mai) in we acesta.
![](pupic.gif)
Roxa
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
![](zzzz.gif)
Serbanica
tuchi spune:
e a treia oara cind incep un mesaj asa ca sper sa-l si termin....
va salut fetelor dragelor, va citesc intens dar tare greu cu scrisul ca ori am pufoasa in brate, ori e fecioru' la desene ori suna tastele si trezesc pe cineva.....
ultimele stiri: medea e o zimbareata si o povestitoare, e cam dependenta de mine si ma repereaza cred ca si extrasenzorial oriunde as fi ..........gata s-a trezit. caut dadaca ca nu se mai poate asa. revin, cel mai probabil la noapte.
carrie spune:
saliu!io am avut o zi chiar wild de tot!is nauca!
vreau sa-i zic la Florina de Orasan ca dermatolog e super bun!are cabinet particular vizavi de hotel Victoria, in gangul de langa CEC,programul afisat afara.e destul de scumpisor!
si noi am ajuns in parc aseara deja se insereaza si se cam lasa frigul repede noroc ca mai e vreme buna(si pacat ca muncitorii nostrii de la santier se misca cumplit de incet).
eu am copil rauc afara, nu stiu ce sa ma fac cu ea, vrea intr-una sa se dezbrace-obisnuita de vara cu haine subtiri, ma trezesc ca-si da toate jos de pe ea si afara si in casa de ma termina ...
nu mi-ati zis e buna dr homeopata de pe Galaxiei?
Roxi distractie placuta la Oradea.
va pupa
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
baby-boom spune:
Salut, fetele!
Elise e de o isterie rara azi...ii dau caninii, sigur...ca unul parca l-am zarit ieri in parc...pana la canini nu am avut asa probleme, da' acu' e horror rau!!!!
...La Orasan mergem si noi, dar stiind ce coada e la el tot timpul si ca trebuie sa-ti faci programare din timp, ma gandeam ca exista si alti dermatologi testatti in cj-ul asta...cred ca ma uit in pagini aurii sau pe net, poate gasesc ceva! Mersi, oricum!
Salut, Tuchi....ce bine ca esti iar pe aici...ce fac Flavia si Ana??? Poze cu moata mica si speculanta ne pui? Cred ca-i tare scumpa!
No, io fug ca tre' sa cujet ce sa mancam diseara, sa poate papa si elsie, sa cumparam, sa gatim, si alea, alea!
Pupici
poze cu noi
heny spune:
Roxana, multumesc mult!!!
Dermatolog : Maier Nicolae str. I. Maniu (nush numarul, pe dreapta daca stai cu fata spre marasti) tel: 593.495 Nu l-am mai vizitat de 2 ani dar am fost multumita de el si eu si fecioru' meu. La aceeasi adresa mai e o doamna dermatolog; pretul consultatiei cred ca e 400 mii acum, dar nu sunt sigura.
baby-boom spune:
Nonna, Cristiana, Heny, mersi mult...am compilat si am trimis mai departe(am mai dat un motor de cautare si am mai gasit fro 3 nume...sa vedem ce decide Daniela, sor'mea!
Sa aveti un weekend superb fetelor!
Roxana, distractie frumoasa la 1 mai.....si pe noi ne batea intr-o vreme gandul, da' deocamdata suntem intre 2 masini, si in plus e prea rea Elise sa socializam...si in parc isi cam face de cap...da nu-i chiar catastrofal! Sa ne spui cum a fost...sunt curioasa, si poate mergem si noi intr-o vreme! Si inca ceva: il bagati si pe Serbanel in apa...ca mie de asta mi-e cel mai groaza....
Asta seara mancam spanac...ca ne-a fost prea lene sa mergem la cumparat de-ale gurii, asa c-am apelat la congelator!
Salut
poze cu noi
roxana1974 spune:
Fetelor sunt destul de ravasita. Mi-a murit o prietenuta, o tragedie, o stupizenie, de fapt! In fine, sunt socata fiindca era singura la parinti, nici 24 de ani si parintii au avut-o greu, la o varsta mai inaintata...asadar Duminica e inmormantare. Dumnezeu s-o ierte pe Cristinuta o fata extraordinara, cuminte si harnica!
Am mancat si noi spanac azi...dar lui Serbanica nu prea i-a placut...
Flo, am o veste buna pentru voi, papusica Elisei e la mine, a gasit-o mama in parc. In schimb noi am pierdut mingiuta rosie cu Tweety saptamana trecuta si nu ne-a dat-o nimeni :)
Fetelor, va mai vad Duminica seara si va voi povesti de la 1 Mai. Intentionam sa-l balacim si pe Tziky...
A sa va zic, stie cum fac ciorile din parc cica "ga ga ga" si calu' face "cacu".
Roxa
Serbanica
tuchi spune:
ei, promisiunea e promisiune ....
carrie - nu stiu nimic de homeopata respectiva dar vroiam sa spun ca cred ca ti-am vazut mindretea de fata prin parcul farmec acum 2 zile, era cu o tanti cu par tuns scurt (cred) si cu inca un baietel blondut; e valabil sau neuronul meu cedeaza? si inca ceva, pot apela la tine pe pm pentru un sfat profesional?
florina - eu stiu o dr la interservisan, dr. Adriana Filip (daca e cazul pun o vorba), cit despre pozele cu ana, in episodul urmator la capitolul va urma....
pupici lui roxana, nonna - cum de ai gasit asa repede bona? cunostinta sau cu anunt? oricum pupici lui vladut si bafta la noul job
ancuzza ai mai ajuns la 'frizer" pt suvitat? ce parere ti-a facut?
mariana - sanatate si mult noroc puiului tau, cum ti se pare cu 2 bebei? ca eu una sint ca invadata tot timpul, nu am timp nici sa respir pt mine.
drum bun simonei si distractie faina! si la celelalte fete