Cluj always rulz!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata girlz

Roxi am facut reteta de peste data de tine, tare buna numa Thea n-o prea agreat-o.eu am folosit file de merluciu, si mirosea cam tare a peste...oare exista file de pastrav pe piata?
noi nu ne omoram dupa peste da incerc sa-l introduc in alimentatie mai vehement!
am studiat si eu in detali catalogul Quelle, e dragut, am pus cateva semne care m-am speriat la sfarsit cat insumau.o sa incep cu vreo doua bluzite si papusica ptr Thea.vreau intai sa comand bebe simplu (vreo 520000)si daca sunt multumita de calitate ii iau hainitele separat.ce bluza ti-ai comandat?sa-mi zici cum e, fac si eu maine comanda.

Sedinta cu parintii a fost tare haioasa, cu majoritatea mamicilor ma stiu de la Clubul Juniorilor(anul asta am inteles ca are mare succes, sunt multi copii), le-a facut evaluari la copii, am incins o poveste si tare bine ne-am distrat.am stat pina pe la 8 seara.si da, am fost taaare emotionata!

Mariana tare frumoasa semnatura noua ai!

Florina cum te mai simti?

Simona, nu mi-ai mai trimis cv-ul.

gata, va las sa ma apuc de lucru pe ziua de azi.sunt f incarcata.

a!legat de intalneala, eu in 15, adica sambata incep un curs de managementul resurselor umane, dimineata.deci dupa masa suntem sper available.

pupicei

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

buna dimineata! sa va fie cu spor astazi!!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am vb pe Galaxiei.dr homeopata se numeste Nitu si are program luni, miercuri, vineri-dimineata, marti-joi dupa masa pina la 17,30.daca vreti am si tel.voi ce stiti , e buna?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetele va si eu.
Ma bucur Mariana ca ai revenit, poate ne povestesti cand ai timp cu a fost "experienta". Sa iti traiasca Simon, sa creasca mare, frumos, sanatos si cuminte pe deasupra :)
Anca sa ai drum bun in calatoria voastra si sper sa fie ok cu vaccinul, ca Ale ii o scumpa si nu merita sa sufere.

Sara mea iar e racita, din vina mea, ca a fost la noi o fetita bolnavioara si nu am fost pe faza ca au mancat cu aceeasi lingurita. Da trece...sper cat mai repede.

Sa aveti o zi super si sa profitati de vremea buna de afara, ca nu stiu cat mai tine.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

fetele, am trecut sa va salut si sa va spun sa aveti grija de voi si de puiutii vostri! mai vb dupa ce ajung dincolo, ma despachetez si ma asez....
acu obligatoriu tre sa inchid si sa ma apuc de adunat prin casa, ca asta nu-i treaba! gagalicea doarme 2 ore/zi si io stau si ma dau pe net...ei ei ei....nu stiu la voi cum e, dar cred ca la mine forumu' a luat locul fumatului....parca era ceva cu suma viciilor care ramane intotdeuna constanta! oricum, nu-i rau, ca cine stie de ce altceva puteam sa ma apuc...:)
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, fetelor..
Mai, eu nu ma simt prea bine, in continuare...nici nu stiu ce sa mai cred ca e...poate a recidivat ulcerul, nu mai stiu ce sa cred...ideea e ca nu ma lasa starea asta de greata, e mai bine oricum, dar nu cedeaza integral! Orice mananc(de 2 zile cam tin regim) imi provoaca scarba...
Roxa, Cristiana, si io am primit quelle-ul prin posta, da mi se par cam scumpe unele chestii, mai ales ca n-am auzit de o droaie de brandurile din revista...oricum parerea mi-o definitivez dupa ce voi incerca ceva...sau cand ii vine lui roxa bluza...
Azi am fost un pic in parcul mare...si ne-am intalnit cu serban(pe care elsie l-a luat de mana si voia sa-l duca asa mai deoparte, da' n-a vrut smecheru'....deci mai roxana, zi-i s-o tina mama de mana pe fiimea, ca ne ofticam de nu!
No, hai ca revin mai tarziu

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Neata'
Anca, sa aveti drum bun!
Hai pe pagina 1...sa fim usor de reperat!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

'neata!

Drum bun Ancuzza!
Fetelor, va rog frumos ajutati-ma cu un coafor (nu Fistiq) si o croitoreasa care sa-mi stramteze o fusta. Da' sa nu ma faca sa plang la sfarsit!

Weekend placut!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

'neata!

Drum bun Ancuzza!
Fetelor, va rog frumos ajutati-ma cu un coafor (nu Fistiq) si o croitoreasa care sa-mi stramteze o fusta. Da' sa nu ma faca sa plang la sfarsit!

Weekend placut!

Simona

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

Simo, da-mi rapid un nr. de tel pe PM sa te sun sa-ti spun de croitoreasa. Coafor bun e in spate la Sora, se numeste Salon Model este exact in sparte la Sora, in continuarea intrarii in Sora, in curtea aceea mare. Orcare din tantile de acolo stiu sa aranjeze/tunda ok, iti recomand sa mergi azi, de la ora 2 ca intra in tura cele mai bune.

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heny spune:

Bine v-am gasit!
Stiti cumva adresa magazinului unde pot cumpara margele pentru gablonturi? Am vazut intr-o zi la TV ca s-a deschis un nou magazin si cu preturi accesibile, dar am apucat sa vad doar finalul reportajului si nu au mai specificat adresa. Multumesc!

Mergi la inceput