clubul secretarelor
Raspunsuri - Pagina 12
gabibarta spune:
Daca dai concurs, nu-ti pierzi postul actual, nu?O incercare merita, mai ai 3 saptamani sa te pregatesti, noi iti tinem pumnii!!!!
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
preda_vicky spune:
Buna dimineata, Gabi! Am ramas singure pe-aici? In 3 sapt. sper sa pot lua o hotarara inteleapta
.
si hai la treaba, ca de-asta venim la servici, nu?
Vicky
olguttza spune:
Hello everybody! Iaca si eu p-aci, caci poimaine, adica luni, incep munca pe noul meu post, si anume ala de secretara!
Tot cu literele si eu, dar dupa 7 ani si ceva de bibliotecareala. In invatamant lucrez de cand am intrat in campu' muncii (deh, inconstientza) si tot aici voi si ramane....nu'sh pana cand. Sunt cam stresata (si, de ce sa nu recunosc, cam emotionata) pentru ca e un alt inceput si pentru ca e prima oara cand schimb ceva in viata mea profesionala
. Dar ma linisteste ideea ca e program lejer, nu ma mai streseaza nimeni, banii cam tot aia, dar mult mai multa liniste! Astept postu' asta de 4 ani si iata ca d-abia acum am reusit sa razbat printre toti pilosii. Si mi-a iesit pasientza, cu toata ca, in invatamant, posturile sunt blocate pana-n ianuarie, dar transferul in cadrul aceleiasi intitutii inca mai functioneaza (daca stii sa presezi cand/pe cine trebuie) ![]()
Cel mai nasol lucru, insa, e programu', ca intru la 7:30...spre deosebire de biblioteca, unde incepeam la 9! Iar trezitul o data cu zorii a fost intotdeauna calvaru' vietii mele ![]()
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
gabibarta spune:
Olguttza, bine ai venit!
Sper sa-ti placa noul post!
pozici
adameasca spune:
Fetelor, pe unde sunteti? Prea liniste pe aici...
Olguttza, cum e la noul job?
Vicky, ce decizie ai luat? Schimbi scoala sau nu?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
olguttza spune:
Scuze ca n-am mai intrat p-aici, dar nu din lipsa de timp.
Noul job e super, relaxant, mai ales cand ai de-a face cu oameni de un anumit nivel si esti tratat ca fiind unul de-al lor (sunt secretar de catedra). Mi-e bine, desi sunt zile (rare, ce-i drept
) in care nu stau o ora in birou, caci am de alergat dupa diverse (semnaturi, comisioane, aprovizonare etc.). Si daca va mai spun si ca ma trezesc cu placere in fiecare dimineata la 6....!!!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
gabibarta spune:
Olguttza
Ma bucur ca te simti bine la lucru!!
pozici poze noi Lili
adameasca spune:
Olgutza, bravo, bine ca te simti bine la noul job. Asa sa fie si in continuare!
Eu am asa o saptamana agitata ca-mi vine sa-mi iau campii.
O sa treaca si asta...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
emilyjeuly spune:

buna fetele! n-am mai fost de mult pe la voi si ma gandeam sa vad ce mai faceti???? bravo Olguttza! frumos ca iti place ceea ce faci. si mie imi place ceea ce fac dar serviciul meu este prea complicat, adica seful meu direct vine foarte rar si chestia asta imi ingreuneaza munca cu autoritatile (Camera de Munca) caci printre chestii de asistent manager mai ma ocup si de resurse umane. eu imi doresc tare mult sa imi schimb serviciul dar momentan nu se poate asa ca trag in continuare aici!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1