clubul secretarelor
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
preda_vicky spune:
Buna dimineata, fetele! dupa zile agitate... acu' mi-am facut un pic de timp sa intru sa vad ce mai e pe-aici. Toate bune, vad, ma bucur. Antenele mele "intinse" au prins o veste despre un post liber de secretara la alt liceu, si ma tot gandesc ce sa fac, sa ma duc, sa nu ma duc
, oricum posturile sunt blocate pana la 1 ian.
, asa ca...cine stie cum o fi si conducerea pe-acolo, macar pe asta o cunosc ca pe buzunarul meu si stiu ce le poate pielea
. Voi ce ziceti? Va
si spor la lucru va doresc!
Vicky
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a.cicel spune:
Buna fetelor
Si eu..tot secretara, si eu am lucrat in invatamant, dar la banii care ii luam acolo... am renuntat. Eu am o munca tare plictisitoare. Sunt singura aproape toata ziua la birou, seful vine, sta cam o ora si pleaca. Mai mult vb la telefon. Nu am de facut mai nimic, daca fac 3 acte intr-o zi deja e mult. MA PLICTISESC
gabibarta spune:
Vicky, sincer, eu de la scoala la alta scoala nu m-as duce, ca salarul e aceeasi, nu??? Si daca aici iti place, sau nu ai probleme deosebite cu colegii, de ce sa pleci? Ce ar fi mai bine acolo?
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
preda_vicky spune:
Daca ar fi asa bine aici nu m-ar bate gandul sa plec. Dar sefa urmeaza sa iasa la pensie, cu colega nu reusesc sa ma acomodez nici dupa 7 ani de munca in acelasi birou
, din '98 salariu de merit iau 2 muncitori, 2 secretare se pare ca nu merita
, ca nu pot lua eu fara sa-i dea si celeilalte, asa ca nu luam nici una. Si ar mai fi de spus, dar le tin pt. mine
. Daca as gasi post mai bine platit, ar fi super, dar deja am 38 de ani si nu mai corespund.
A.cicel, bine ai venit, aici sigur nu te plictisesti!
si va doresc week-end placut! Ne vedem luni cu forte proaspete.
Vicky
gabibarta spune:
Vicky, daca nu te simti bine, mai bine pleaca de acolo. Nu sunt sanse de sarcina, CIC la colega ta?:))
preda_vicky spune:
no chance, Gabi. Mai curand vre-o criza de bila
. Se apropie de 50, de unde atata CIC? Oricum, pana la 1 ian. am timp de gandire. Sefa tot incearca sa ma convinga sa raman, cu vorbe frumoase. Dar de ce nu incearca cu ceva bani in plus? Imi place munca mea, imi plac copii. Daca ar fi o colaborare intre mine si colega, ar fi ceva. Dar cand si atmosfera e de 2 bani...
Ramonika, cred ca toti sefii sunt scotieni la origine
Va si o saptamana minunata va doresc, cu multa caldura in suflete si in case, ca afara... a venit iarna, draguta!
Vicky
gabibarta spune:
sorry.... nu ai cum sa te muti in alt birou, separat de ea, nu? Macar sa nu o vezi prea des...
preda_vicky spune:
Nu, Gabi, nu am cum, din pacate. Ar fi fost o solutie, dar.... In timpul scolii lucram in ture si ne intersectam cateva ore, in vacanta e mai dificil, ca o vad 8 ore/zi. Poti sa-ti imaginezi ca vorbim strict de lucruri profesionale? Nu un banc, nu o glumita, o poanta? Trec si 8 ore fara sa scot o vorba?
Trist.
Vicky
gabibarta spune:
Of, imi pare rau. E decizie grea, dar gandeste-te ca dincolo vei fi nou-venita, iar aici colega ta poate iese in pensie peste 5 ani sau poate mai repede
preda_vicky spune:
Gabi, grea decizie, intr-adevar. Aici sunt pe post de prog.aj. dar fac de toate, acolo postul e de secretar I. Mi-au trimis adineauri pe fax bibliografia, care spre marea mea uimire e pt. ocuparea postului de secretar sef
? Concursul e pe 23 nov. Acum chiar ca parca pica tavanul in capul meu!
. Nici nu am cu cine sa ma sfatuiesc, abia ce-am divortat, copilu'mare s-ar bucura sa vada ca mi-e bine, mama e bolnava si in varsta, nu vreau sa o stresez. Ma bag si eu in seama pe-aici
, ca sunteti fete de treabasi va ofer o
si un
. O dupa-amiaza placuta, ca plec spre gradi sa recuperez jr. si apoi spre casa, la smotru cu mine, ce atata huzur?
Vicky