clubul secretarelor

clubul secretarelor | Autor: gabibarta

Link direct la acest mesaj

bine ati venit in club! Poftiti la povesti!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

chiar nu e nici o secretara, sau nu va place meseria de secretara?
Eu sunt ing.chimist de meserie, si dupa ce am trecut prin mai multe locuri de munca si mai multe functii, am ajuns secretara la o facultate. Imi place meseria, nu zic ca nu as fi putut sa fac o cariera si mai si, dar simt ca mi-am gasit locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Eu am terminat la litere ca sa ajung tot secretara... Da, ma rog, oficial cik sunt "assistant manager" da` tot aia e!

Sincer nu e deloc ce am visat, mai ales ca firma activeaza intr`un domeniu cu care eu sunt total paralela (shipping) dar pana una-alta e mai bine decat somera sau abonata permanenta la interviuri.

Intr`o zi sper sa ajung sa fac ceea ce imi place de fapt: inspector de resurse umane sau oricum ceva care sa presupuna multe multe hartzoage de scris, completat si indosariat, fara telefoane, cafele etc.

Oricum sunt de parere ca nu conteaza postul sau denumirea lui, important e sa faci ce iti place.

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Bine am venit in club !
Cam slabuta activitatea pe aici : ori avem de munca pana peste cap (deci la serviciu n-avem timp de forum), ori ne intoarcem acasa moarte de oboseala si nu ne mai arde de nimic, ori si una si cealalta, ori e neinteresant subiectul, ori nu suntem multe secretare pe aici.
Hop si eu (bine te-am regasit, gabibarta !). Am invatat meseria de secretara din mers si de nevoie. In Romania am parasit invatamantul pentru un post de secretara unde eram platita de 3 ori mai bine. Acolo am invatat sa ma folosesc de un calculator, sa fac cafele, si ard gazul. Am ramas pe post timp de 3 ani. Am venit in Franta : stiam olea’ de franceza, olea’ de informatica si eram foarte motivata de statul acasa. Am aterizat intr-un birou de studii tehnice unde pe langa oleaca de franceza a trebuit sa invat si-olea’ de termeni specifici domeniului constructiilor si cum merge treaba pe santierele Frantei, in fine, totul, ca eram pe dinafara. Mi-am zis ca mai mult de cateva luni nu rezist (neincrezatoare in capacitatile mele de adaptare, care s-au dovedit enorme) si iata ca am sarbatorit nu de mult 4 ani de activitate. Nu mai fac cafea (nu bem). Imi place ce fac, ma simt precum gasca in apa, dar intr-o zi m-oi biciui sa caut, poate, altceva … dar mai inainte ar trebui sa trec pe la niste cursuri de capatat incredere in sine…

Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Se pune daca am fost secretara da' nu mai sunt? In Romania am lucrat 11 ani intr-o firma din care 8 am fost secretara. Si eu am invatat din mers meseria, la inceput mi-a fost greu ca colega mea credea ca am venit sa-i iau locul (desi eu inlocuiam pe altcineva) se purta urat cu mine si nu-mi explica nimic si a trebuit sa fur:)) da' dupa aia s-a dat pe brazda. Lucram mult, 12 ore pe zi, plus doua sambete pe luna dar imi placea ce faceam, cei mai frumosi ani i-am petrecut acolo, am fost intre niste oameni de exceptie.
Oooff, ce nostalgie m-a apucat:((

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

si io.
lu.more si gabi, bine v-am regasit si aici. io mi-s in domeniul asta de 15 ani, asa ca...
iubika, la ce companie de shipping lucrezi? eu am fost secretara la o companie de shipping. ah, ce bine ne-a fost acolo. ore suplimentare buluc, aveam filiala in pireu, am fost detasata vreo juma de an. dar, a vandut... cineva flota...si au urmat disponibilizari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lulu, si eu tot din invatamant am plecat, eram laborant-cercetator, am plecat sa lucrez ca secretara pt. o firma particulara pt. un salar considerabil mai mare, iar acum sunt din nou in invatamant ca secretara de data asta, dar la o fac. particulara. Nici eu nu fac cafea, pt. ca la noi face administratoarea
Gen,Iubika,Oana bine ati venit si voi in club

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Ma inscriu si eu in "clubul secretarelor" sau,haideti ca suna mai frumos,"asistent manager"(asa scrie pe cartea mea de vizita).
Si eu am plecat din invatamant din acelasi motiv:salariul era mult prea mic.Predam matematica si munceam extraordinar de mult.
Acum lucrez in publicitate.dar,spre deosebire de voi...eu fac cafeaua.Oricum imi place enorm de mult ce fac,deocamdata nu vreau sa-mi sa-mi schim jobul.Peste 2 ani termin ASE-Management si voi vedea atunci.
va pup.
Nicky.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ma primiti?

Eu am plecat din .ro sa imi insotesc sotul aici. In .ro tot in invatamant si eu, dar spre deosebire de voi nu mi-as fi parasit jobul pt altul...doar ca am fost nevoita sa il las ca sa vin aici.

Aici...dupa 2-3 luni de incercari de a ma angaja ca teacher assistant la o scoala (nu aveam dom'le expereienta British..ce sa-i faci...da' de unde sa o iau ca de cumparat nu am gasit, jur ), m-am hotarat!
La calculator ma pricepeam, vorbareata sunt...hai sa schimbam cv-ul ca doar nu stau fara munca aici.
Si m-am angajata secretara la o firma de contabili.
Office junior, de fapt.
Dar tot aia fac.
Cafele la 11 si la 3 (sau ceaiuri), typing, indosariere, raspuns la telefon...si cateodata fac si tva-uri si diverse alte sarcini ce tin de conta, ca m-au vazut ca ma duce capu'...

Numai ca nu imi place ce fac. Visul meu e tot la invatamant. Ma voi intoarce in .ro si secretariatul va ramane in trecut..dar nu pot nici sa ma vait, ca am avut program destul de lejer...mai sunt si perioade cu mult de munca, dar deh, doar nu vrem bani degeaba.

De ex acum...ghici de unde va scriu?

Hai sa fim sanatoase si iubite!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Fetelor dar voi chiar sunteti fericite ca aveti ce sa faceti la munca.
Eu stau toata ziua pe net.
Daca mai suna telefonul din cand in cand, mai dau o legatura. Daca mai vine un fax, il dau persoanei careia ii era adresat.
In rest stau pe net si ma plictiseeeeesc de moarte. Toata lumea in jurul eu e pana peste cap in hartzoage, numai eu fac trafic pe DC

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gen68

iubika, la ce companie de shipping lucrezi?

gen68 daca iti zik nu se cheama ca fac reclama?
www.scs.ro

Mergi la inceput