Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
laura radulescu spune:
Loreen, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul tau! De cele mai multe ori nu intelegem de ce si ne petrecem viata incercand sa gasim raspuns la intrebare. Iti doresc sa gasesti cat mai curand raspunsul la intrebare si sa te linistesti pentru familia ta care are nevoie de tine.
Gabizam si eu am primit jurnalul de la Nivea si am lipit in el testul de sarcina ( la noi a venit bebe dupa 8 ani de casnicie, cand nu mai aveam nici o speranta ), bratarile, buricul, chiar si siringa de la vaccinul de 2 luni si in fiecare luna scriu cate ceva semnificativ pentru dezvoltarea Cristinei. O sa-i opresc si cele mai dragute hainute pe care le are si am sa i le dau impreuna cu jurnalul cand va fi mare. Adresele le au din maternitati. Noi eram asa de ametite si ei asa de multi incat nici nu mai stim ce am completat. faine pozele cu eclipsa!
Fran si Cristina face la fel cu degetul cand ii este foame. Cum vrei sa ceara de mancare cand au gura ocupata cu suptul?
Dar a mea are 6 kg la 3 luni.
Inesuca tu cum ii pui tetina Nuk : cu gaura pe limba sau spre cerul gurii?
Andreea.a si eu m-am chinuit cand i-am bagat laptele praf. Nu vroia sa ia biberonul, morfolea si scuipa tetina. La inceput i-am dat cu lingurita cate 30 ml si mai mult se ducea laptele pe haine, dar cum sa ii dau 120 ml cu lingurita? Si intr-o seara cand i-a fost foame rau si la san nu a mai gasit lapte, a supt cu tetina. Sugea si ofta. Vorba poetului : mananc si pling. Mananc! Si a vrut numai cu tetina ortodontica de la Nuk. Si nu ii da Milumil pentru ca este gras si umfla copiii si la Eric chiar nu este cazul. Incearca Humana, chiar daca este mai scump. Are gustul cel mai apropiat de laptele de mama. Eu am gustat si laptele meu(a tusit Cristina o data chiar in gura mea) si Humana si Milumil si altele. Acum tu alegi, eu ti-am zis ce stiu. Succes!
Via-a-vis de soacre pot sa va spun ca a mea critica tot ce fac cu copilul. Sa nu o duc in magazin ca i-a microbi, sa nu o pun in sezlong ca nu stiu ce pateste, sa nu o plimb in marsupiu ca face nu stiu ce, sa nu ii dau sa manance la cerere (imi zicea sa nu ma abat cu nici macar un minut de la orarul fix de mese, daca plange, sa o las sa planga) si tot asa. Dar nu are tupeu sa imi spuna mie. Si pentru ca este medic sotul meu imi transmite si zice ca ea. O singura data a fost ferm si a repezit-o si anume cand i-am dat lapte praf. L-am auzit cand striga la ea la telefon : ce vrei, sa urle copilul de foame? Oricum eu nu o mai bag in seama si nu ii dau raportul la ceea ce fac. De stat copilul cu ea nici nu se pune problema. Sa vedeti ce smechera e : sotul meu urmeaza sa plece in delegatie pentru mai mult timp si ii spunea ca vine ea sa stea cu copilul sa ma mai duc si eu sa ma plimb, sa ma distrez! ![]()
Mai tineti minte cand va povesteam ca sunt disperata ca plange Cristina cand mergem la soacra-mea in vizita? Ieri ma duc cu Cristina la mama. Nu mai fusesem de cand avea copilul 1 luna pentru ca vine ea si mergem in parc. Cand ii povesteam mamei cum plange Cristina imi zicea sa pleci de acolo, sa nu stai nici un minut sa planga copilul acolo. Si s-a pus fata mea pe un zbiarat la mama acasa, ca nu am mai oprit-o. Bineinteles ca am vrut sa plec si mama , cu Cristina in brate, zicea hai mai stati un pic ca poate se potoleste, dar nu s-a potolit si am plecat. Pe mine ma bufnea rasul ca la soacra-mea nu trebuia sa stau nici un minut, dar la ea trebuia sa stau ca poate se potoleste. Vroia sa zica : na ca la soacra-ta nu-i place, dar la mine da! Saraca mama, a si plans de ciuda! Si are si patut si jucarii si cate altele.
Hai ca v-am facut capul calendar! Ma descarc si eu, voi daca nu vreti, nu cititi!

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )
gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58860" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (19)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)