Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

luluku, da, e nevoie sa scrii o cerere pt intrarea in CIC. subsemnata...CIC din data de...conform cu legea...

Adina si Ema-Elena (25.05.05)
poze cu noi3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

nu pot sa ma abtin, no ofense ptr. blonde

"O blonda catre instructorul de inot: -Chiar este adevarat ca daca imi scoateti degetul dintre picioare ma scufund? "

mey andreea (mama lu'Eric) am uitat sa-ti spun ieri, m-am distrat teribil citindu-ti postarea, mi-l si inchipuiam pe sot, cu cizmele de cauciuc in mina la intrare, cu umbrela in alta zgribulit si tu spunindu-i " sa iei 2 piini si sa nu fie prajite, lapte si ia si un digital daca gasesti in drum, ca n-avem!!"
oricum faine pozele. sa va traiasca! vorba cuiva - andrelelor!

Matei 21.05.2005
Matei 4 luni si prietenii in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai, pai nu v-am zis??? Ce sa-mi puie mie carton deasupra ca asta tot face pe bucati de 2 ani incoace D-aia sunt asa disperata ca asta a fost si solutia MAXIMA pe care mi-a dat-o si administratorul si vad acum pe pielea mea ca nu functioneaza.
Scurgerile sunt desfundata, apa nu balteste deci clar de la carton este. D-aia ii tot dau eu zor cu intreaga terasa pentru ca peticeala care s-a tot facut pana acum s-a facut prost, asta este ce sa mai incolo si-n coace. Daca vrei sa iasa treaba buna faci toata terasa cu FIRMA autorizata, care da garantie 5 ani
ajung la capatul rabdarii cu treaba asta. Am ajuns sa-mi blestem casa si sa-mi doresc sa ma mut cat mai repede, dar din pacate ma asteapta inca cel putin 5 ani in acest apartament si nu putem sa stam asa... SUnt foarte amarita pentru ca vad ca nu rezolv nimic, oricat m-as agita si m-as certa cu ei... Fiecare le stie pe-ale lui si putin le pasa de terasa si intr-un fel ii inteleg pe toti si asta este, ca doar peticelile de 2 ani incoace au costat asociatia cam 60 de milioane Cum dracu sa mai am io tupeu acum sa zic ca-mi ploua in casa, ca oamenii au platit nu au comentat. Problema mea este ca administratorul impreuna cu tartorii blocului au facut lucrari de max. 10 mil probabil restul banilor fiind impartiti intre ei si eu cu ploaia in casa...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

luluku, cererea mea pentru CIC a sunat ceva de genul: "Subsemnata cutare, functia cutare, incadrata in serviciul cutare, va rog sa aprobati intreruperea activitatii pentru cresterea copilului pina la virsta de doi ani, conform CCM in vigoare, incepind cu data de..." Am adresat-o directorului general, am bagat-o prin registratura cu numar de inregistrare si mi-am facut si eu copie.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Lucas - you rule!!! Pe cuvantul meu.. Am ras de mi-au dat lacrimile, si eu si sotul. Cam asa s-a intamplat, sa stii! Ne tot codeam noi si pana la urma, ca sa ne treaca supararea pe vremea de afara, am zis gata - let's do it.

In ceea ce-l priveste pe micul Eric - nu stiu ce l-a apucat. Si vad ca nu sunt singura care sufera de "treziri nocturne" DIN NOU. Aseara a batut recordul: 1 si un sfert, 3 jumate, patru, 6 jumate, 8 si gata ca nu mai avea rost sa ma mai chinui sa adorm. Culmea e ca nu a mancat decat la 6 jumate. In rest a miorlait de cateva ori, i-am dat suzeta si a adormit. Sa mor daca inteleg ce sa intampla! Am fost si la pediatra (ca tot e dispensarul in spatele blocului) si a zis ca acum "starea lor de veghe" se mareste. Ok, dar de ce noaptea?!?! I-am povestit ca seara nu mai reusesc sa scot decat 100 ml si am incercat aseara sa-i dau MIlumil dar il scuipa si ii vine sa verse!?! Am cumparat Nan, sa incercam si cu asta. Acum nici nu stiu daca mai e cazul sa-i dau completare. Parea destul de fericit ultimele 2 seri cand nu i-am mai dat din biberon, ci direct de la "sursa". O fi reusit el sa scoata mai mult decat reuseam eu cu pompa? Posibil.. O sa incerc sa fac proba suptului diseara, daca reusesc. Dr a zis sa incerc putin cate putin cu laptele praf. Voi cum ati facut?

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am scris de dimineata un mesaj si nu a mai aparut pe forum, doar daca ma loghez il vad dar scrie "ne-moderate"...ce poate fi???

andreea.a - am avut si noi probleme cu acceptarea laptelui praf, nu-s prosti piticii sa bea falsuri cand laptele de mami e asa de bun! la mine pe la 2,5 luni a inceput sa scada si i-am dat completare o luna, nu vroia nicicum, plangea si isi facea greatza...am facut un biberon cu laptele meu si unul cu formula si ii dadeam pe rand, cand realiza pacaleala schimbam...cel mai bine functiona cand era mai adormita, ca nu-si dadea seama ce inghite. de la 3 luni Alyssa papa numai formula, ne-am oprit la Humana ca ii place cel mai mult.

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Anul trecut pe 4 octombrie vedeam prima data cele doua liniute albastre pe un test Clear Blue Aveam deja o banuiala, Costi imi zicea sa mai astept, sa nu am o dezamagire, dar ma minca rau undeva sa iau un test de sarcina. Aveam emotii, nici nu stiam cum sa-l folosesc, era primul pe care il faceam. In sufletul meu stiam deja ca e un simburel mic pe acolo, dar voiam confirmarea. Si a venit cu o liniuta albastra. N-am mai avut rabdare si l-am sunat la telefon la servici pe Costi. Cind a ajuns acasa, pe vizor am vazut doar un buchet mare de flori. Doamne, ce-am mai plins de fericire!
Pastrez testul acela de sarcina, ca si pe al doilea, facut dupa citeva zile. Acolo liniuta este rosie si-mi aduc aminte ca linia care arata sarcina a iesit inaintea celei de control. Le am intr-o cutie impreuna cu brataricile pe care le-am avut la mina in spital eu si Andrei, biletelul cu "Eu sint baietel" pe care il avea pe patut la maternitate si buricutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Gabitza ce amintiri frumoase, mi-ai dat idee sa le strang si eu toate intr-un loc ca le am imprastiate prin sertare in casa.
Andreea si al meu se scoala noaptea cateodata si din ora in ora si nu mananca mereu, nici ceai nu vrea, credeam ca sufera de ceva, dar vad ca nu e singurul pe aici care nu are un somn linistit. i-am dat aseara si Calma Baby (scrie pe cutie ca linisteste si ii face somn) dar degeaba. Ma si vedeam ca dorm toata noaptea si cand l-am auzit ca miorlaie la 11 m-i s-a ridicat parul.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Pai sa incepem... 4.10... Lista cu tetine, biberoane, pompe, alaptat, etc...

Beatriced: A. Tetine si biberoane: AVENT, nr. 2, (2 gauri); B. Pompa de san: AVENT ISIS; C. Canuta AVENT; D. Lingurite: AVENT; E. Suzeta pentru temperatura AVENT; F. Alaptat: Formula, NAN 1.

Chrisdun: A. Tetine si biberoane: NUK, nr. 1, silicon ortodontica, o singura gaura. Uneori AVENT nr. 2 sau cea cu liniute (la liniuta II). B. Pompa de san: AVENT ISIS; C. Alaptat: San si NAN 1.

lauraradulescu: A. Tetina: NUK, nr. 1; Biberon: NUK, CHICCO; B. Suzeta: NUK; C. Pompa de san: NUK tip piston; D: Alaptat: san si Humana 1.

Gabitzam: A. Pompa de san: AVENT ISIS: B: Alaptat: San

cine mai se inscrie?

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Pompa de sin AVENT ISIS si alaptat de la sin exclusiv.

Teddy, primele 10 mesaje ale fiecarui nou user sint moderate, apar pe forum doar dupa ce sint citite de un moderator. Asa ca scrie mai mult si scapi si de asta

Mergi la inceput