Bebelusi de nov-dec 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

L-am cunoscut pe Paulica, in sfarsit!. Bine, facusem cunostinta cu burticile, dar copilasii nostri nu se cunosteau. Are baiatul asta niste trasaturi asa fine, si niste ochisori. Sa ne ierte Bia, dar Ana ar fi vrut sa-l smotoceasca putin. I-a furat suzeta, a gustat-o, i-a impins carutul, el a ramas mut de uimire. Deh, ea-si permite ca-i nepromisa, i-am lasat libertate de alegere!

Si inca ceva, cand mai spune Onitza, ca trebuie sa slabeasca, sa stiti ca minte, ea doar niste abdomene are voie. Arata ca o pustoica de 15 ani, care tocmai a intrat la liceu, si se potriveste foarte bine cu Mihai. Iata poze , cu mama si tata lui Paul!
Poate ma invata si pe mine cineva cum sa le rotesc in album?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Here we are!

Onitzo, pune, mama, coarda aia in cui, ca nu-ti trebuie!
Auzi, da' tu esti sigura ca sunteti parinti?
Nu cumva l-ati furat pe piciul ala brunetel si frumusel sa va faliti prin targ cu el? Ca parca ati iesit acusa de la liceu sa va plimbati de mana prin parc! la parinti frumosi si bebe dulcic!

Otilia...acuma m-am prins cu cine seamana puiuta ta...
Super poze!

vad ca aveti probleme cu papa...
Noi nu putem sa va dam relatii...suntem la faza de nemancat aproape nimic...intoarce capul ostentativ cand vede orice ca se apropie de gurita ei... ...sper sa fie doar o faza a bolii si sa mi se intoarca bebelusa mea (care oricum nu era o mancacioasa, dar orisicat! tot mai halea 2-3 lingurite acolo!)
Mai nou, colac peste pupaza, tuseste!
Nu mai vreau sa-i dau medicamente, urla de zici ca ce-i ala!

cat despre somn, copila si-a schimbat complet programul de cand a fost bolnavioara si este complet haotic!
Inainte insa, avea peste zi 4 (!!) reprize de somn a cate jumatate de ora(fix-fix! cu ochii pe ceas, la secunda!) si noaptea dormea de pe la 10 pana pe la 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Aiciam fotografiat arcul cu pricina... nu intelegem nici eu nici Mircea cum a reusit sa-l inghita... cum de n-a ranit-o... e un mister...
DA, Andra era nasol daca ramanea acolo, n-i s-a spus ca era ancorat de peretele stomacului... intr-un fel asta a fost un noroc fiindca n-a migrat mai jos catre colon, si l-au putut extrage fara clisme si alte nasoleli (colonoscopie)... si asa a urlat si a plans destul...
Exista posibilitatea (cu ffff mult noroc) ca sucurile gastrice sa "topeasca" metalul... dar eu innebuneam sa ma bazez pe asta... putea fi rau de tot, sa faca o infectie...

Iris nici acum nu este inca la fel cum era ea inainte... e foarte maraita si plangacioasa... nu vrea numai la noi doi in brate...

Fulgule da ce se intamplase cu David... de ce se umflase???

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Dutzi, multumim! ici si voua!

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

onitzo sa nu ma spui lui mihai dar paul incepe sa ia si din trasaturile tale

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tuturor sarbatoritilor de azi

puiutii nostri incep de luna asta sa implineasca anul

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by danette
Fulgule da ce se intamplase cu David... de ce se umflase???

a avut hernie (mai exact, unul din matzele care fac legatura stomacel-ousor a avut o gaurica si in finctie de pozitia in care statea, se umplea scrotul cu lichid. La un moment dat s-a umplut, ousorul s-a rotit si a ramas intepenit). Chirurgul a zis ca asa s-a nascut si ca are cam 10 cazuri pe an cu problema asta(la un spital mare).
Inca o ora intarziere si isi pierdea ousorul....da totu s-a terminat cu bine ... na..daca se poate numi bine, ca in urma anesteziei s-a declansat dermatita

si pushlamelu' David (1 dec. 04)
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

L-am cunoscut pe Paulica, in sfarsit!. Bine, facusem cunostinta cu burticile, dar copilasii nostri nu se cunosteau. Are baiatul asta niste trasaturi asa fine, si niste ochisori. Sa ne ierte Bia, dar Ana ar fi vrut sa-l smotoceasca putin. I-a furat suzeta, a gustat-o, i-a impins carutul, el a ramas mut de uimire. Deh, ea-si permite ca-i nepromisa, i-am lasat libertate de alegere!

Si inca ceva, cand mai spune Onitza, ca trebuie sa slabeasca, sa stiti ca minte, ea doar niste abdomene are voie. Arata ca o pustoica de 15 ani, care tocmai a intrat la liceu, si se potriveste foarte bine cu Mihai. Iata poze , cu mama si tata lui Paul!
Poate ma invata si pe mine cineva cum sa le rotesc in album?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

OTILIA ...multumim, ne-am bucurat foarte tare cand am vizionat pozele, MIhai spune ca de rotit trebuie sa o faci inainte de le incarca pe site. Mai multe nu stiu nici eu sa spun!!!

Fetelor, mi-a placut mult intalnirea de aseara cu ANutza si mami ei, sunt fete frumoase, energice si deshtepte (valabil pentru amandoua )!!!

COOKIE, eiiiiiii, ca sa vezi si tu ce frumos stiu eu sa imi ascund suncile cu o camasuta croita bine si cu o fustita scurta!!!! coarda i-o mai dau lui fi-miu ca e mai incantat el sa se joace cu ea, decat...mine!!!!!

Gata, ma duc sa fac mancare!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetiliiii,
in primul rand urez la multi ani! cu sanatate si mult norok pentru ginerica al meu, pentru kenzolino si aminasa le dea Dumnezeu tot ce-si doresc in viatza.
paxela, multumim pentru informatii, ma bucur mult ca au ajuns cu bine felis si mihaitza, le tinem pumnii si ne sa iasa totul bine
trystiu ca asa ar trebui sa fac...cum zici tu...dar uneori nu mai rezist...mai ales acum ca sunt singura cu amandoi.teoretic stiu ce am de facut...practica ma omoara
danette, Domane, Dumnezeule prin ce ati trecut...imediat cum am citit ce ai scris tu am inceput sa ma uit mai atent prin casa sa vad daca nu e ceva pe jos de inghitit...la mine pericolul e si mai mare fiindca alex se joaca cu tot felul de jucarii pentru varsta lui dar alea se pot desprinde si ruxi le poate inghiti...nici nu vreau sa ma gandesc.bine ca totul a iesit bine pana la urmamicutei iris.
onitzo...chiar mama, la ce liceu esti?si ochiosul ala mic, pletos si frumos e chiar baietelul tau?
otilia, anutza e o
...Doamne ce ochisori are
cookie, si ruxi a mea e la fel...nu vrea sa manance nimik si intaorce capul, il lasa in jos sau alte tertipuri
noi azi de dimineatza am avut program de voie, nu am mai alergat asa...daca alex nu a avut gradinitza azi am mai lenevit si noi in pat. astept acum sa se trezeasca ruxi si sa iesim un picutz pe-afara.
va pup pe toate si pe bbelusi si va urez o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

try, am aplicat tratamentu tau ptr. mucisori...cu urletele de rigoare...s-a inecat un pic, dar acu e ok..si acu cred ca mai inghite la ei..
cat despre soacre , mai da-le in pisici...

Otilico, mi-am sucit gatu sa-i vad picioarele Onitzei ...daca insistam, putem sa ma uit si sub fusta (pozele tre sa le rotesti inaite sa le pui, ai acolo o optiune cu rotate))
ce bine se tine Anutza pe picioare...avansuri la Paulicafarafrica, ha?

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput