Bebelusi de nov-dec 2004 (81)

Bebelusi de nov-dec 2004 (81) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

Haideti la capitol nou

Mamici de 42 si 42

IrinaA ______________20 oct_____N_____Ioana Maria__________3.580 g-54 cm_____www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">poze
Camys2000 ________ 21 oct_____N_____Catalina Nicole_______ 2.800 g-48 cm_____poze
Ela2001 _ _ __ _ _ ___22 oct_____N_____Diana Andreea_______ 3.350 g-50 cm_____poze
Jasmine ____________26 oct_____C_____Radu________________2.600 g-50 cm
Ele _________________26 oct_____C_____Ana Denisa______ ___ 2.600 g-xx cm_____poze
Roserb _____________29 oct_____N_____Mihnea Andrei________3.550 g-52 cm_____poze
Ncristina ____________29 oct_____?_____Teodora Andreea_____2.200 g-45 cm
_____________________________________ Alexia Maria_________1.800 g-44 cm_____poze
Moss ______________ 31 oct__ ___C_____Alexia Stefania_____ _3.000 g-50 cm_____www.larond.ro/moss/minunea%20noastra%20Alexia/Alexia%20la%20doar%204%20zile.JPG" target="_blank">poze
Siminna _____________1 nov_____C_____Maria_______________ 3.700 g-54 cm_____poze
Bits _________________1 nov_____C_____Kenzo_______________3.780 g-xx cm_____poze
elilenus _____________2 nov_____N_____ Ana_________________2.750 g-47 cm_____poze
Ad_rianna ___________3 nov_____C_____Tudor Andrei_________2.800 g-51 cm
_____________________________________ Bianca Cristina_______2.700 g-50 cm_____poze

Diana 2004 __________4 nov_____C_____Andrei______________ 3.100 g-54 cm
Try __________________5 nov_____N_____Alex________________ 3.835 g-56 cm_____poze
Miria Cristina __ _ _ _ _5 nov_____C_____Maria Damiana_______3.850 g-51 cm_____poze
Loreena _____________5 nov_____N_____Carla Maria___________4.000 g-52 cm
for2nity _____ _ __ __ _6 nov_____C_____Alexia Cristina_ _ ____3.950 g-54 cm_____poze
Andreap _____________7 nov_____N_____Maria Alexandra______3.350 g-47 cm_____poze
Hannen __________ ___8 nov_____N_____Isra___________ _____ 4.350 g-xx cm
Laura Miu _________ __8 nov_____N_____Ioana Bianca_________3.600 g-53 cm_____poze
Hena ________________8 nov_____C_____Mihnea Ioan_________3.450 g-53 cm_____poze
Daniela_Sb ___ ____ __8 nov_____N_____Mihai Daniel__________3.670 g-54 cm_____www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">poze
buterfly __________ ___9 nov_____N_____Robert-Lucian________ 3.350 g-51 cm
Simonacip _ __ _ ____10 nov_____N_____David________________4.000 g-57 cm_____poze
oana69us___________11 nov_____C_____Ilinca________________2.810 g-49 cm_____
Vivian ______________12 nov_____N_____Victor_________ _____ _3.230 g-48,5 cm
Didutza _____________12 nov___________Daria si Dennis______________poze
Auras80 ____________14 nov_____?_____Medeea Teodora______3.650 g-53 cm
Cassandra ________ _14 nov_____?_____Dragos Andrei_______ _3.960 g-53 cm
Eliza5 ______________15 nov_____C_____Alexandru____________3.650 g-xx cm_____poze
Aime ___________ ___15 nov_____C_____Vladimir Andrei __ ____2.800 g-51 cm_____poze
Lumi81 _________ ___15 nov_____?_____Andrei Cosmin________3.100 g-49 cm_____poze
Dama ______________18 nov_____C_____David Andrei________ _3.270 g-50 cm_____poze
Miha _______________18 nov_____?_____Robert __________ ____x.xxx g-xx cm_____
Dena ________ ______17 nov_____C_____Katrhryn Rhianna_ _ __3.500 g-51 cm_____poze
miag ________ ______18 nov___ __?_____Roland Valdimir_ _ _ _3.600 g-48 cm
Trinity ___________ __19 nov_____?_____Selina Alexandra______3.500 g-xx cm
Danamunti _________19 nov_____C_____Eric Gabriel_____ ____ _2.990 g-48 cm
Miraklucker _________20 nov____ C______Daria________________2.165 g-44 cm
Danette ____________23 nov_____C_____Iris Sophie_________ _ 4.300 g-54 cm
Gandacelu _______ __25 nov_____N_____Ioachim______________3.700 g-52 cm_____poze
Misticgirl __ _ _ __ _ _25 nov_____C_____Nicholas Alexandru____3.150 g-48 cm
Dutzi _______________25 nov ____C_____Iustin________________3.000 g-50 cm
Miche ______________26 nov_____N_____Darius________________3.300 g-49 cm_____poze
Descultza __ ______ _26 nov_____?_____Andrei__ _ _ __ ___ ____2.900 g-xx cm
Ionela Roxana _ _ __27 nov_____N_____Emily_________________2.956 g-50 cm_____poze
Paxela _ _ __ __ _ _ _27 nov_____N_____Silviu Ionut___ __ __ _ _3.500 g-51,5 cm___poze
Florypop ______ __ __27 nov_____?_____Andrei______________ __3.500 g-53 cm
mate __________ _ __27 nov_____N_____Christian Gabriel_______3.950 g-52 cm
Onitza _____________28 nov_____C_____Paul Constantin______ _3.600 g-49,5 cm___poze
Madachan ________ _29 nov_____c_ __ _Edward Florin____ ____ _3.150 g-51 cm_____poze
klumea_blondy______29 nov_____?_______Rares
Fulguletz ____________1 dec_____C_____David Andreas_________3.150 g-52 cm_____poze
MadalinaP ___________1 dec_____C_____Edis_______________ ___3.000 g-50 cm
Luminita B _______ ___2 dec_____N_____Tudor Andrei_______ ___3.500 g-51 cm_____poze
Karmen24 ___________3 dec_____?_____Maria Bianca___________3.950 g-54 cm
Mona B _________ ____5 dec_____N_____Vlad Andrei____________3.380 g-51 cm
Eveline ______________5 dec_____?_____Andreea Bianca____ __ _3.600 g-xx cm
Felis _______ __ ______6 dec_____N_____Mihai Cristian__________3.800 g-50 cm_____poze
F.anomis ____________6 dec_____?_____Olivia Maria____________3.150 g-51 cm
Raluca.gabriela ______7 dec_____N_____Maria Alexandra________2.500 g-xx cm_____poze
Olga_Stan ___________7 dec_____N_____Iosefina Maria________ _3.700 g-xx cm
Onut ________________8 dec_____C_____Rares Mihai____________x.xxx g-xx cm
Adka ________________8 dec_____?_____Rares Cristian__________x.xxx g-xx cm
bumbacel ________ ___9 dec_____C_____Tudor Mihai____________4.200 g-53 cm_____poze
Anne-Mary ______ ____9 dec_____N_____Teodor Alexandru_____ _3.300 g-51 cm_____poze
Alinatent ___________10 dec____ C______Horia__________________3.400 g-52 cm
Mikimi ______ ____ __12 dec_____N_____Alexander______________3.600 g-52 cm_ _ _ poze
Monica-Elizabet _____16 dec_____C_____Ruxandra Maria_____ ___3.500 g-50 cm_____poze
Elean75 ____________17 dec __ __?_____Maria__________ _____ __x.xxx g-xx cm_____www.mariuta.as.ro/" target="_blank">poze
OtiliaV ______ ___ ___18 dec_____C_____Ana-Maria______________3.800 g-51 cm
Oany ______________21 dec______N____Riana-Ioana____________3.400 g-53 cm
Mieke______________21 dec______?_____Anna__________________2.600 g-44 cm
Cecilia C ______ __ __22 dec_____?_____Alexia__________________3.099 g-49 cm_____poze
Carmen ____________22 dec_____C_____Daria Nicole___________ _3.360 g-50 cm
Ioana du ______ ____22 dec_____C_____Bianca Alexndra_________x.xxx g-xx cm___ _poze
Viovio ____ _________22 dec_____?_____Cristiana Bianca_________3.000 g-49 cm_____poze
Greieras____________22 dec_____?______Eva____________________2.800 g-49 cm_
Mamaluidavid ___ _ _24 dec_____C_____David________________ __3.270 g-50,6 cm___www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">poze
Cookie _____________24 dec_____C_____Sabina Ioana____________3.300 g-50 cm
Bobita ________ ______1 ian_____N_____Amina Ioana____________3.700 g-54 cm

Papa preferata a puradeilor nostri

David Andreas (fulguletz) - tot ce manaca mami cu tati si el nu are voie...ba ar fi amator si de combunatia dovleac plus carne vita plus cartof
David (Simonacip) - brinza de vaci cu piersica, banana si biscuite; iaurtel cu orez si roscove (Nestle); la mincaruri asteptam sa tragem cu ochiul la vecini (mai rar iesim din traditionala supa
Alexander (Mikimi) - tot ce-mi da mami.F.f mult- pere, caise ; piure de cartofi cu ficatel ; brocoli cu conopida si carnita de vita
Ana Maria (Otilia) - preferate:iaurt, branzica, mar, ou.
Mihaita (FELIS) - Milumil 3 in combinatie cu orice fel de cereale... devoreaza, piure de certofi cu ficatei, iaurt de baut cu fructe...
va invit sa continuati

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

andreap, si Catalina are doar 8,4 kg la 11 luni si 74 cm. I-am facut analizele la recomandarea unui medic de la Spitalul de urgenta ptr copii, zilele trecute, si i-a iesit hemoglobina mult mai mica decat era de asteptat, asa ca am inceput sa-i dau fier , Revitalift Apetit, sanasol si Acid folic.

Ce sfaturi mi-au mai fost date: ca nu are nevoie de paine, sa-i fac papa la mixer ptr o mai buna digestie (ptr ca are ea timp sa invete sa mestece), multa carne, galbenusul la 2 zile. Mi-a mai spus ca la greutatea asta e cam cu 4 luni in urma, fata de un copil de varsta ei ( asta e cam ...aiurea, zic eeu)

Ideea principala este ca eu nu ii facusem niciodata analizele la sange, dar uite ca m-am invatat minte acum.

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Otilia, Paxela, noi am intrat la 20.15 si am iesit la 21.30. Ca sa vezi cat e de mare Cora asta... Maria a stat in fund in partea de sus a carutului de cumparaturi si s-a distrat teribil .

Cami, ha?!?!?! Cum adica cu 4 luni urma?!? La cate kg s-a nascut? Maria mea s-a nascut la 2.5 kg si in "standarde" zice ca trebuia sa aiba, la 9 luni, 7,750. HA! Deci nu au toti aceeasi greutae la aceeasi varsta, e in functie de aia cu care s-au nascut... Ce inteligent Dr Otker asta al tau sa nu intrebe la cat s-a nascut... E sotu lu' Dr Otker a mea, cred ...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Am vb cu felis
Au ajuns la spital, sunt ok, 2 fete in camera, este cu inca o romanca ( cel putin pana luni), au tv in camera ,baie mare, patut separat pentru mihai,
l-au consultat, i-au facut echografi la inimioara, l-au cantarit are 7300 dezbract complect,
ea era vesela parea foarte relaxata si linistita
acum asteapta eliberarea unui loc la bolognia care poate dura o saptamana sau chiar o luna

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Paxelutzo, mama, o sa fii corespondentul nostru de serviciu de acu' incolo. O sa te chemam la raport in fiecare dimineata (eu osa prind vestile oricum ca-s cu 7 ore in urma voastra). Dupa perioada asta de experienta poti sa aplici cu succes la una din televiziunile mari. O sa capeti experienta din belsug. O sa fii Radu Catalin Tanase in varianta feminina.
Si sa-i spui lui Felis ca ne gandim la ea in fiecare clipa, facem cu randul ca suntem multe pe grup. Asa ca in orice moment gandul cuiva e indreptat catre ea.
Multi pupici de la toti bebelusii pentru Mihaita, dam cate-un pic din energia noastra pentru ei si sa vezi ce puternici or sa fie amandoi.

Monica, vad ca toti copiii, mai devreme sau mai tarziu, trec prin faza asta cu tinutul de fusta mamei. Ca sa eviti s-o iei in brate tot timpul, du-te cu ea la locul de joaca (eu am un colt in family room dedicat lui alex, unde are jucariile imprastiate etc.), pune-o jos si tu aseaza-te langa ea si joaca-te alaturi de ea. Sau pune-l pe alex sa faca treaba asta (daca tine). Stiu ca ai multe prin casa de facut, insa demonstreaza-i lui ruxi ca mami e disponibila pentru ea. Cred ca asta ii dispera pe ei. Noi cand avem treaba tindem sa fim mai reci/distanti cu ei, sa ne ratoim un pic la ei. Si cred ca atitudinea asta le amplifica nevoia de "mami". Eu asa incerc cu alex si evit sa-l car in brate (ca mi-a rupt shalele, de-abia-l mai duc la chiuveta sa-l spal de kk). Ii ofer apropierea de mami pe campul de joaca. Cateodata e de ajuns sa-l pun intre picioarele mele desfacute (el cu spatele la mine) si sa-i mai atrag din cand in cand atentia la o noua jucarie. Si sta foarte frumos asa. Sau can dse agata de mine sa-l iau in brate, il tin doar de maini si il invit la o plimbare pe jos prin casa. Il duc pe unde il poarta pe el pasii. Ii place tare mult sa inspecteze toate colturile casei. Cateodata urca si coboara o treapta de 10 ori, zici ca e un disc zgariat care repeta la infinit aceeasi secenta.
Mai nou, de vreo sapt., vine din cand in cand la mine si isi aseaza caputul pe picioare, in poala, pe mana mea, pe umar, unde apuca, ca si cand i-ar fi somn, dar e numai de drag. Ma iubeste copilu' asta ceva de speriat. Si mi-o arata micutul din plin. Ma topesc toata cand il vad cum se lipste cu caputul de mine si cauta alinare. Dar totul dureaza doar 2-3 secunde. Apoi se intoarce la treaba lui.

Raluca, nu exista saptamana sa nu ma uimeasca medicii romani cu ceva. Eu nu aveam atata neincredere in ei cand am plecat din tara. E adevarat ca nici contacte multe n-am avut cu ei, insa de cand sunt pe forumul asta ma sperii de ce povestesc anumite mamici ca le recomanda medicii. Vorba ta, de ce nu i-ai pune ceasul sa sune.

Noi azi dimineata am repetat operatiunea diluarea mucisorilor, iar alex a plans un pic mai putin, insa se scoala mititlelul din somn mereu plangand pt. ca nu ptoae respira bine pe gura (nu e invatat) si probabil se sperie cand nu poate respira bine. Las' ca dam noi si cu mucii de pamant si scapam de ei. Mai nou, ne suflam toti nasul in fatza lui ca sa-i aratam cum sa sufle. Poate o invata nazbatia sa sufle. Ca daca ar sufla ar sapa de toate neplacerile si ar respira si el bine. Tot prin copiere l-am invatat si sa tuseasca. Daca l-ati fi vazut cum se scremea si el sa tuseasca, eram cu totii pe jos de ras tinandu-ne cu mana de burta si el era in extaz. E innebunit cand ne vede ca radem, are senzatia ca el ne face sa radem, se simte mandru. Si apoi rade si el fortat ca si cand ar fi amuzant si pentru el. Am un baiat asa de scump ca nu stiu cum sa-l fac mai repede pe-al doilea .

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by try

Paxelutzo, mama, o sa fii corespondentul nostru de serviciu de acu' incolo. O sa te chemam la raport in fiecare dimineata (eu osa prind vestile oricum ca-s cu 7 ore in urma voastra). Dupa perioada asta de experienta poti sa aplici cu succes la una din televiziunile mari. O sa capeti experienta din belsug. O sa fii Radu Catalin Tanase in varianta feminina.
Si sa-i spui lui Felis ca ne gandim la ea in fiecare clipa, facem cu randul ca suntem multe pe grup. Asa ca in orice moment gandul cuiva e indreptat catre ea.
Multi pupici de la toti bebelusii pentru Mihaita, dam cate-un pic din energia noastra pentru ei si sa vezi ce puternici or sa fie amandoi.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Radu Catalin Tanase raporteaza am mai vb cu ea de atunci, de fapt nu eu ci Cornel care era cu noi la plimbarea de seara( ca de, nu mai e mihaita plimba carutul lui silviu)
e bine, o cam apucase melancolia si dorul de noi dar am imbarbatat-o, mihai era incantat de noul patut, si ne-a salutat tipand putin
pana acum e super ok sa de-a domnul sa zic asta in fiecare zi

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor vreau sa va spun ca am avut o zi de joi groaznica...adica n-am mai incercat astfel de sentimente pana acum si asta fiindca e legat de Iris.

Deci joi dimineata pitica a inghitit un arc de la o clama mica de par....am gasit-o cu clama in mana iar arcul nu era nicaieri asa ca instant am intrat in panica... l-am strigat pe sotul meu si am intins/o la spital. Am asteptast in urgenta cca 30-40 min... ca asa s-au gandit ei ca e cazul sa se comporte... pana cand totusi i s-a facut mila la o asistenta de mutra mea si m-a dus la radiologie sa vedem, care e treaba. In sfarsit a aparut si dr. acolo si au constatat prezenta porcariei aleia in stomac... si ghiciti ce mi-au spus...??? sa stau si sa astept ca poate il elimina in scaun..
Asa ca am inceput sa ma isterizez pana cand sotul meu a inceput sa-i chestioneze ce variante mai sunt, avand in vedere procedurile de la adulti... asa ca n-i s-a SPUS CA SE POATE FACE O ENDOSCOPIE DAR EI NU AU ENDOSCOP PEDIATRIC... DECI.,,

Am aflat ca este la Cluj si am hotarat noi doi ca o intindem intr-acolo. Asa ca am plecat de urgenta, noroc ca nu e f. departe. Nu va pot spune in cuvinte prin ce stari am trecut in ziua aia de ieri... pana am ajuns la spitalul din Cluj si pana a stat in sala de endoscopii (cca. 2ore jumate)... s-au chinuit sa-i scoata arcul ala de-acolo... din pacate ea mancase Brei si deci stomacul nu era gol... vizibilitatea era nasoala si pana au reusit sa-l gaseasca a fost un chin fiindca fiica-mea era extrem de agitata... i/au facut doza dubla de sedativ si tot se zvarcolea pe masa. Si noi auzeam de afara cum racnea...horror...
In fine, BINE ca l-au gasit si SCOS afara... am crezut ca mor orele alea de spaima si remuscari ca n-am fost destul de atenta, de vigilenta. Iris este extrem de activa si mereu face ceva... ea pur si simplu nu sta... numai cand doarme sta...

Fetelor e cumplit sa stai cu un copil asa de mic in spital... evident ca m-am luptat cu ea sa nu-si scoata branula si totusi si-a scos-o de 2 ori... pana i-au luat sange a durat cam 20 min... va imaginati ce usor a fost cu ea...
Noroc ca totul a fost bine, ca nu a facut nici o infectie, febra... si ne-au externat azi dupa-amiaza. Noroc ca nu s-a dus KK-tul ala in caile respiratorii sau sa-i fi zgariat esofagul... am avut un inger pazitor totusi!
La terapie intensiva am "dormit " pe scaun, sunt franta...
Dar ideea e ca oamenii de acolo au fost OAMENI... nu vertebrate insensibile ca dr. din Baia Mare, chiar fara sa le bag hartii colorate in buzunare... au fost exceptionali.

AVETI mare grija de puiutii vostri, sunt atat de imprevizibili de de rapizi cu prostioarele lor...

ma duc sa dorm acum, cred ca cativa ani din viata am pierdut...

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Dana, inteleg foarte bine prin ce ai trecut ...
Citind ce ai scris, parca am retrait si eu momentele alea de cosmar , cand David a fost oprat de urgenta...La 10 noaptea am observat ca ousorul era umflat si la 12 era in sala de operatie...Stiu cum e sa "dormi" pe scaun la terapie intensiva...

In fine, copii astia chiar ca au in inger pazitor si bine ca totul s-a terminat cu bine...
Si eu m-am gandit de multe ori..daca nu il schimbam si vedeam ca are ousorul umflat...dar si in cazul nostru a fost ingerul pazitor de veghe..

o pupam pe Iris!

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

"Este de departe si fara discutie cel mai puternic om pe care mi-a fost dat sa il intalnesc..."(Raluca)
Cu siguranta, si de asta imi doresc si eu s-o intalnesc, din tot sufletul, iar tu, Paxela, esti minunata .
Te rugam sa o intrebi pe Felis cam intre ce ore poate fi sunata, sa nu dam navala...si multi, multi , pentru ei si pentru voi.

Somn usor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Fulguleatzo, ti-am observat semnatura si sa stii ca maaaaaare dreptate ai. Cat fuse soacra pe aici (o luna groaznic de lunga) cam asta ar fi fost cuvintele ce-mi stateau pe buze. Caca cauta nod in papura doar ca sa ma scoata pe mine "cui". Ea era clar dotata cu ciocan inca de acasa. De fapt are un "ciocan" impotriva mea de la inceput.
Ia zi-mi cum merg mucisorii lui David, ca unsi sau intepeniti pe nas.

Dana, imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin emotiile astea. In principiu, cam toate lucrusoarele inghitite ies la kk, insa la voi arc fiind conteaza foarte mult ce forma de arc era. Si ce e mai important e ca era un fier nenorocit care sub actiunea acidului gaztric cine stie ce chestii urate puteau sa rezulte. Bine ca ati scapat si ca e totul bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Dana, multa sanatate si pupici lui Iris.

Mergi la inceput