clor pe haine - remedii?
sunt suparata rau de tot , femeia de serviciu mi-a dat cu clor pe fusta, fusta mea roz de raiat (de la costum) pe care o imbrac a 2 a oara.
s-a decolorat chiar in fata, se vede tare urat
mai pot sa-i fac ceva ca tare imi place si nu-mi vine s-o arunc.
ajutati-ma, va rog, ca-mi vine s-o strang de gat.
multumesc
Raspunsuri
krelia spune:
La varianta de a da costumashul la vopsit...poate acopera...nu te-ai gandit?
E o idee....
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
didita spune:
Petele de clor se scot cu ... foarfeca! Sorry, dar ca sati recuperezi fusta nu vad alta solutie inafar de a incerca de a coase ceva pe deasupra (o fantezie care sa ascunda pata) sau de a face alte pete ca sa para asa de la mama ei...
Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar ... nu cred ca merita sa faci inchisoare pt o aiurita!
didita
Alecsia spune:
Sa o bagi pe toata in clor, macar sa aiba aceeasi culoare. Poate asa o mai poti purta.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
clyo spune:
buna dimineata,
multumesc pentru raspunsuri.
Krelia, nu functioneaza vopsitul, iese foarte urat.
didita, la foarfeca ma gandeam si eu, o sa ma duc la croitoreasa sa vad daca-i vine vreo idee, sa-mi coasa ceva artistic acolo.
nu pot s-o omor pe neatenta asta ca am cupil de crescut .
mi-a mai trecut putin supararea, dar ca sa-mi treaca de tot tre sa fac o sesiune de shopping
Mik spune:
quote:
Originally posted by clyo
buna dimineata,
multumesc pentru raspunsuri.
Krelia, nu functioneaza vopsitul, iese foarte urat.
didita, la foarfeca ma gandeam si eu, o sa ma duc la croitoreasa sa vad daca-i vine vreo idee, sa-mi coasa ceva artistic acolo.
nu pot s-o omor pe neatenta asta ca am cupil de crescut .
mi-a mai trecut putin supararea, dar ca sa-mi treaca de tot tre sa fac o sesiune de shopping
Daca tot mergi la pravalie, nu mai cumpara clor ci altceva (Ace Delicat sau ceva de genul asta).
Shopping placut !
Mik.
Doris-Alina spune:
Poate iti pune croitoreasa ceva acolo, nu stiu un accesoriu ceva, are ea idei...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
krelia spune:
Ete ca la treburi artistice nu m-am gandit.....desi, io am un talent innascut de a ma impiedica sau agata de diverse...noroc ca eram in blugi ..si am rezolvat-o cu aplicatii ulterioare peste locul cu pricina ..un petecutz cu niste paietzele, sau numai paietzele ...si nu da deloc rau, sa stiti!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006