Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

vad ca toti bebe-ii au mucisori... si noi avem...
sper sa ramanem la stadiul asta si sa ne treaca cu paracetamol

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Eu, in disperare de cauza, am sunat azi pediatra in legatura cu nasul si mi-a zis in prima faza sa ii pun Olinth 1 pic. in fiecare nara la dimineata si seara (la 12 ore) si daca nu merge sa combin cu Oftamezone 1pic. in fiecare nara/3 ori pe zi si Nurofen de 2 ori pe zi...sper sa reusim cu Olinth si sa nu mai fie nevoie de celelalte.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2675" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Kita - sunt paste fainoase mici si spiralate. I le pun la blender cu branza si iaurt. Miam, miam.
Le-am luat de la Careffour.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , iata ca iarasi sunteu prima care scrie dimineata si asta se intampla cam des . Voi ce faceti dimineata ? eu imi fac un capuccino si ma o pun pe Mandy la jucarele langa mine in tarc ca sa ma vada , iar eu stau pe canapea unde am si laptop-ul si ca scriu .
Inainte erau diminetile cam agitate ma apucam de toate odata acum am grija mai intai de mine si vad eu pe parcurs ce fac .
Acum ma duc sa fac un dus cald cat sta sotul cu fata ca suntem amandoi acasa .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna dimineata!
Alina Maria Andrei se trezeste initial dimineata cam pe la 6:15-6:30 cand se trezeste si sotul meu; ma scol deci, ii dau sa manance, de cateva zile ii ighesui pe gat si medicamentele, il mai las sa se joace putin (cat spal bibe si mai strang prin casa ce a mai ramas imprastiat de cu seara, - caci dupa ce adoarme Andrei evitam sa ne mai foim pe usi), iau micul dejun cu sotu in fata la tv; iar cam pe la 7;30-8 , cand pleaca si Gaby, Andrei mai ia o portie de somn cam pana pe la 9:30-10; ei orele astea doua sunt somn de puturosenie pentru mine, sau de lafaiala caci mai vorbesc si la telefon)
Apoi de la 10 ma apuc sa-i pun supa la facut, il schimb si ma ocup de mine, adica aranjat nitel si facut capuciino si apoi mai stau la laptop;
Amaya mie mi s-a spus de la farmacie cca olinth e peste un an si nu am mai cumparat; asa e?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kita, merci pt oferta cu CD-ul. Da-mi te rog nr tau de mobil. Daca pot, incerc sa ne intalnim in week-end. Personal as prefera sa ne vedem intr-un parc. Voi pe unde v aplimbati de obicei?
Gabry, te rog spune-mi si mie cum se impaca copilul Peste cu mama Taur si tatal Gemeni. Mercic si pupic.
Shobo, asa-i ca e haios tare puiul cand face hatz hatz? Si Matei face la fel, iar ta-su e mandaru tare ca cica stie baiatul de pe acum "miscarea"!
Gabi.i, te rog mai lasa PC-ul pe RTA caci n-am reusit sa iau daat trecuta decat 3 melodii.

Noi cu raceala stam mai bine, chiar daca mai haraie din nasuc cand doarme. Noua ne-au trecut mucusorii cu Pivalone si Vibrocil. Pt fetele care mai au probleme cu copiii, neaparat nasul trebuie curatat cu pompita, chiar el/ea daca plange. Se va simti mult mai mai bine in scurt timp. In plus, cred ca si tratamentul e mai eficient aplicat in narile curate.

Crinutza, cati dinti are Rayan? Spune-mi si mie te rog daca ii faci igiena la dinti si cum.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Liviana eu aseara am deschis ODc-ul pe la 18 si l-am inchis la 24 dar cred ca au fost probleme in retea caci nu a tras nimeni nimic de la mine si de obicei nu se intampla asa.Oricum eu il deschid si in seara asta si maine toata ziua poate este mai liber si merge mai repede.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59080" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (49)

La multi ani Andreea Oana (Leta), Oana (dorac), Elena Stefania (gabry)! Sa fiti in primul rand sanatoase si sa aveti mult, mult, mult noroc in viata! Hihihi, doua tize cu mine si una cu Seb!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Dragele mele,
Oana draga, multumesc pentru modificarea in listuta. Si voiam sa ma lamuresc cu tine intr-o pb. N-am mai intrat de mult sa scriu, insa am citit aproape tot, cu o singura pauza. In pauza ce s-a intamplat? Stiu ca aveai probleme de "comunicare" cu Cornelia - care a propos, a plecat? si te hotarasesi sa parasesti corabia. Ma si speraisem de turnura ofensiva pe care o luase forumul nostru., Cu din alea grele, va luaserati de la copii - care mai de care mai "cu facultate", cum spunea ea si hotarasesi sa scoti pozili Sebului de pe site. Acum am intrat si din fericire te-am regasit. Cum s-au solutionat ostilitatile?

Apoi am intrat la bebeii din martie aprilie si am aflat de moartea bebelinei lui Mamanati. Am crezut ca o iau razna. Fetelor, sa le puneti centurile, chit ca mergeti trei pasi cu masina.

Despre noi ce sa spunem? Seb nu spune nimic, in afara de agaga si adada, rade selectiv si deloc la straini. II priveste extrem de reticent de zici ca ce mare pericol l-ar paste.Nu prea rade in hohote. Chiar ma si gandeam ca poate ne-am pierdut noi simtul umorului si nu reusim sa-l starnim. Ca noutate, seara balotam un danonino gigantino dupa care e disperat. Mananca la greu, de fapt, il indopam la greu. I-am iesit doi dintisori jos cu care ma composteza de cate ori poate, nu sta bine in fundulet decat pe plan tare - de regula jos, dar se loveste si nu prea pupa suprafete tari, este per ansamblu un baietel linistit si afectuos si sta la pieptanat ca un miel.
Baia deja e un prilej de maxima bucurie. Isi baga dusul in gura si scoate apa ca o arteziana. Stie si vrea sa stie tot ce se intampla in casa. I se spune "madam Gheorghiu" - toapa scarii. Cel mai atre este cand isi canta sa adoarma. Ii tot canta bona si a inceput sa se ia dupa ea. Este pur si simplu mortal. Fetelor, are o mare pasiune pentru reviste si servetele. II place maculatura la greu. Le face zdrente instant. Daca vreau sa scap de el pentru o jum de ora, ii dau o revista naspa si gata. Gata cu ea.
Intr-un timp chiuia atat de tare de mi-era frica sa nu raguseasca. Acum s-a mai temperat. Cand il ridic in picioare de subsuori, incepe sa dea din piciare de parca danseaza si se uita in toata casa sa se asigure ca l-a vazut toata lumea. Are o fata asa de mandra si ingamfata cand sta tontoroiu...

Mergi la inceput