Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
Alina Maria spune:
Buna dimineata fetelor ,
Ce rau imi pare mai fetelor ca bb. si voi sunteti bolnaviori . Aste e cam peste tot , e timpul racelii .
Mandy nu mai are nimic , am fost cu ea la doctor ieri si i-am luat sirop de tuse , si a contrilat-o insa nu avea nimic , nici la plamani , nici la urechi , nici in gat . Era pur si simplu o tuse si oraceala usoara . Nasul nu era infundat de tot , mai putea respira asa ca ne-a trimis acasa .
Azi ma duc la noul servici unde am fost si luni si marti si a fost o.k. chiar imi prinde bine .
Kita nu stiu pt. cevarsta era laptop-ul ca am aruncat cutia insa cand ma duc la magazin am sa ma uit pe alta cutie .
Ma duc v-am pupat !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Amaya spune:
Buna dimineata fetelor...
Cand va aud ca deja le dati antibiotice la pitici ma apuca frica...nasa noastra este adepta homeopatiei si mi-a tot vorbit despre subiect incat am ajuns si eu sa caut toate remediile cat mai naturale posibil inainte sa apelez la medicamente...deocamdata n-am fost nevoita sa aplic pe el remedii de nici un fel, multumesc lui Dumnezeu, dar imi fac antrenamentul pe noi si vad ca da rezultate...cred ca cel mai frica imi este de rezistenta pe care o construieste organismul pana in punctul in care nu mai raspunde la o categorie de medicamente si trebuie sa treci pe altele si mai puternice...in sfarsit, se pare ca ma iau temerile pe toate partile cu cat creste Andrei...multa sanatate mamicilor si bebeilor bolnaviori.
Pe de alta parte noi avem maaaaari probleme cu mucii...saracul bebe fornaie si haraie cand doarme sau cand mananca si nu reusesc sa-i eliberez caile respiratorii...sa-i scot cu pompita nu sta deloc, plange de imi sfasie sufletul...cu Marimer ii dau de 5 ori/zi si tot nu se schimba nimic (deja cred ca s-a obisnuit si nici macar nu mai stranuta)...de 3 ori pe zi ii pun Colargol si pe gurita ii dau Ambroxol si tot nu reusim sa scapam de ei, la inceput asta functiona dar nu mai e cazul (apropo de ce scriam mai sus)...din cauza faptului ca are nasul infundat si nu poate sa respire normal oboseste repede si daca face mai multe manevre intr-un timp scurt il vad cum gafaie...nu mai stiu ce sa fac si ce metoda sa aplic sa-l ajut si sa-i fluidizez tot ce are in nas....ceva idei??? specific faptul ca nu e racit si nici nu are alte probleme.
Strunfita, eu nu i-am pus caciula in casa decat in momentele cand era frig afara si el statea cu noi in sufragerie si mai deschideam usa la balcon...dar dupa ce inchideam usa o dadeam jos.
Crinuta, o sa incerc sa nu-mi mai fac griji, dar tot mi-as dori sa se mandreasca si el cu o pleata ca a lui Rayan
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2675" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
ILUCAE spune:
Buna ziua .
Ne-am intors si noi dupa o lunga absenta , motivata binenteles , am fost plecati in concediu din nou , concediu din care ne-am intors toti tei bolnavi , foarte raciti , cel mai tare Alexandra , dar din fericire am trecut si peste aceasta raceala cu bine .
Pe Alexandra a trebuit sa o ducem la medic si i-am dat antibiotic 5 zile ,din fericire nu au aparut complicatii.
Asa , in rest suntem bine , am citit ce s-a scris in urma , am vazut ca multi bebelusi au fost bolnaviori , alti mai sunt si acum , bine ca si-au revenit si le doresc insanatosire grabnica celor bolnaviori.
Am mai crescut si noi 2 cm si 250gr, putin din nefericire dar lasa ca recuperam noi , acum are 9.250 kg si 73 cm .
Elena si
Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
oana cretu spune:
Amaya, sa sti ca nici aici dr nu dau antibiotice din prima, intai incearca cu altele si abia apoi dau, daca nu merge altfel. De aia lui Seb, la urgenta i-a dat doar siropuri de durere si febra, si daca nu ii trece asa, il trec pe antibiotice.
Fetelor, eu pentru desfundatul nasului de 3 ori de cate a fost racit el, m-am chinuit cu ser, cu apa de mare si nu a mers, asa ca ultima oara m-am dus la farmacie si am cerut altceva si mi-a dat niste supozitoare cu ulei de eucalyptus si dupa doua (numai unul pe zi ai voie sa pui ca irita funduletul) i-a trecut ca prin minune. Sau mi se pare ca doar unul i-am pus atunci.
Elena, bine ai revenit, ma bucur ca Alexandra e bine acum si sper ca ati facut poze in concediu. Iti modific si tie datele acum pe listuta.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE NOI
PatriciaArdeleanu spune:
se pare ca a inceput sezonul racelilor, trebuie sa avem mare grija. eu, dupa ce am mincat deja o cutie de Nurofen de raceala, ma simt ceva mai bine si nu mai am fluviu la nas, insa am rani :-). nici eu nu sint adepta antibioticelor decit ca ultima varianta de tratament.
Kita, daca nu vezi semne de ameliorare, mai cere o parere.
Amaya, eu, chiar daca o chinui cu pompa de nas, incerc sa ii scot mereu din nas. Cind era mai mica nu o deranja deloc, acum nu mai vrea sa stea. Ii pun ser fiziologic si o curat bine, o tinem amindoi, chiar daca urla, stiu ca e spre binele si pentru urekiusele ei.
cit despre pleata, nu iti mai face probleme ca o sa creasca ea
. Mi mi se pare ca au fetze de bebelushi asa, mai cheliosi. Probabil ca avind si parul deschis la culoare, nici nu se vede. Cel putin la noi asa este, doar cind e ud se vede mai mult. am fost la dr nostru marti si am luat-o si pe ea. a fost foarte bucuros. tu i l-ai prezentat pina acum?![]()
si Rebecca a fost foarte agitata aseara, a plins foarte tare si foarte mult, a vomat tot laptele si pe gura si pe nas, si am culcat-o fara sa ii mai dau altul, ca nu a mai vrut absolut nimic. M-am sculat pe la 3 si i-am dat ceai de vreo 2 ori. Azi vad ca e ok, sa speram ca nu are nimic.
Ii dau si eu picaturi de vit C si fier. voi cite picaturi dati pe zi?
multa sanatate la toti bbii si toate mamicile/taticii, etc.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
Amaya spune:
Oana, stiu ca in strainatate sunt mai precauti cu administrarea antibioticelor...aici pentru orice lucru medicii dau antibiotice si saracele mame care nu rezista sa-si vada puiul bolnav n-au de ales decat sa faca ce li se spune, fiindca ai incredere ca el stie mai bine, nu? dar daca doctorul ti-ar spune incercam mai intai asa, si apoi asa si doar in ultima instanta dam antibiotice, dar asta e, sper sa mai realizeze si medicii nostrii ca sanatatea e mai importanta decat sa faca ei vanzare fabricilor de medicamente.
Patricia, pana la urma cred ca o sa-l chinui si eu, ca nu prea mai am alta solutie, dar ma rupe in ce hal plange...lui niciodata nu i-a placut pompita...ma bucur ca ati fost si voi la dl. doctor, noi avem si poze cu dansul, a zis Alex ca le tine pentru cand se va face mare sa-i arate cine l-a adus pe lume...oricum vreau sa merg la el saptamana viitoare si il iau iar si pe Andrei.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2675" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
gabry spune:
Bine v-am regasit!
Strunfita,eu scrisesem de imunitate,dupa 6 luni copiii termina anticorpii care-i aveau de la mama si incepe balul,adica se imbolnavesc repede,cu cit se imbolnavesc mai des ,cu atit fac mai repede anticorpii.Asa mi-a explicat pediatrul.
Cam toti vad ca avem probleme cu mucii,a inceput si a mea sa stea mai linistita cind ii scot din nas,dar trebuie sa ma misc repede,ca de nu se lasa cu urlete,saracii vecini.
Shobo:
horoscopul copilului peste
Un mic peste va incinta imediat ce s-a nascut:demonstreaza repede ca este o creatura afascinanta,capabila sa captureze atentia tuturor cu dulcetea sa.Foarte sensibil,de multe ori timid si fricos,de mic e un visator care iubeste sa se inchida in fanteziile sale,in loc sa se joace.Este foarte legat de parinti,are nevoie de protectia lor si de prezenta afectiva a acestora,pt a se simtii linistit.Ar vrea sa ramina mic pt mai mult timp,pt ca intelege ca astfel va fi departe de responsabilitatile personale,pt care o aversiune innascuta.Parintii ar trebui sa-si suflice minecile repede ca sa-l educe sa stea cu picioarele pe pamint,sa infrunte dificultatile si micile probleme din viata sa,fara sa fie ajutat.
Mama balanta-copil peste
MAMA BALANTA SI FIUL PESTI SE IUBESC IMEDIAT,O IUBIRE INTENSA SI EXCLUSIVA,CONVINSI CA TREBUIE SA-SI FACA MEREU CITE O ATENTIE UNUL ALTUIA.Ea il va invata sa-si canalizeze creativitatea sa catre o manifestare artistica,incurajind-ul sa deseneze sau sa cinte la un instrument muzical.
Tata sagetator--copil peste
Un tata sagetator va iubi foarte mult micul peste,pt el reprezinta realizarea sa cea mai intima,continuarea speciei sale personale.II va transmite optimism si entuziasm in tot ceea ce face si-l va invata ca daca lucrurile nu ies bine nu-i o tragedie: e mereu timp sa reinceapa de la capat.
Am vazut si eu laptop-uri pt copiii,aveam chiar si eu unul pe acasa,dar i l-am dat lui nepoata-mea ca era de la 4 ani in sus.astea sint in italiana,daca va intereseaza eu ma uit la preturi,dar sigur cele de la barbi sau disney sint un pic mai scumpe...cam50 euro,daca-mi amintesc bine.Nu spun preturi pt ca nu sint sigura pina cind nu vad.
MAMA LUI ELENA STEFANIA
SI MIRCEA
panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos
Ubi spune:
Alina - ce rau imi pare si mie ca nu e in engleza macar...Nici eu nu stiu germana ca poate din olandeza in germana se mai potriveau ceva. Oricum, iti multumim ca te-ai gandit la noi. In fond, gestul conteaza!
Shobo - esti balanta? Wau, ca mine.
Kita - sanatate lui Andrei dar azi in parc se mai plangea o mamica de rosu in gat si febra 40.
Ce mai mancam (ca doar stiti ca sunt obsedata cu kilogramele):
- la pranz, i-am bagat ficatelul in supa pasata dar pentru ca din mixerul ala a iesit o pasta groasa i-am pus iaurt - a halit cu viteza sunetului
- la 17 - i-am facut paste fainoase (fusilli de la Barila - sunt din gris de grau dur) cu branza si iaurt si le-a hapait de nu mai aveam maini sa-i dau
San nu mai mancam decat dimineata si asa...cat o mai fi - 10g
Noaptea nu se mai trezeste deloc de vreo 2 saptamani dar e adevarat ca la 8 jumate baga un bibe de 250 de lapte cu cereale si o completare de lapte gol de 100g si trage pe dreapta instantaneu.
Eu zic ca mananca bine, desi cantarul zice altceva: 8.300 si 72 de cm la 8 luni. In fine...nu putem parasi clasa de balet nici cum.
Stam bine in fundulet, stam in 4 labe si miscam fundul precum Codrin al lui Shobo, nu avem dinti, nu stam in picioare desi a inceput sa-si indrepte picioarele si sa fie mai stapana pe ele, se agata cu mainile de gratiile patului dar inca nu se ridica.
Multa sanatate la bb-i!
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
kita spune:
Ubi ce sunt alea? paste fainoase (fusilli de la Barila - sunt din gris de grau dur, de unde le-ai cumparat, cum arata cutia banuiesc, cat costa si nu in ultimul rand de unde ai aflat de ele?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Shobo spune:
Gabry, multumim frumos, pupici!
si eu zic ca antibioticele sa fie ultima sol... noi cam asa ne-am ales medicul pediatru, ne-a povestit cum face el tratamentele, mai intii cum, apoi ce... si ultima data ce... si ne-a placut si faptul ca ne-a tot spus ca temp din camera lui sa nu depaseasca 23gr C nici macar cind era ff mic, in primele seri. numai ca vara n-am reusit mereeu, cu tot AC tot mai urca temp
... asta a fost! acum e cam 21-22 la el in camera, uneori cred ca scade si sub 21 noaptea. oricum cred ca s-a calit destul deja
. nu va speriati prea tare cu mucii, e destul de normal sa-i faca. eu bag pompita cu ser fiziologic si ii mai dadeam efferalgan, dar nici ala nu i-l mai dau acum ca nici prea mult nu e bine.
sanatate multa bebeilor si mamicilor! si tati
cilor dupa caz!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin