40 cu + sau - [p. 3]
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
april spune:
da, si eu iti doresc. stiu ce inseamna sa nu ai, dar sunt fericita ca pana la urma a venit si la noi barza.
speranta moare ultima
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
La multi tuturor sarbatoritilor ( Mihaele , Gabriele, Mihai si Gabriel ) de la 40 +/- ...!!!!
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
monagan spune:
Fetelor, multumesc mult ca ma sustineti si ma incurajati.Sinteti toate niste dragute.
M-am obisnuit cu gandul... si ...reincep sa traiesc, dar cum spune cineva de pe aici? speranta moare ultima?
P.S. Daca aveti nevoie de baby-sitter, ....oricand.Fac fata (asa spun eu)
LA MULTI ANI ! ptr. toti care isi serbeaza azi,ziua numelui.
MG
gabibarta spune:
multumesc pt. urari:)
Monagan, ce rau imi pare ca stai in Cluj Mai ales acum, cu greva asta
tare bine ne-ar pica un baby-sitter cateodata...
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici
adrienne12 spune:
Gabi, la multi ani. Eu acum m-am trezit ca e sf. Mihail si Gavril. la multi ani Mihaelelor si Gabrielelor/Gabrielilor...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/polux/polux.jpg)
polux spune:
Salutare batraneilor, cam incet va miscati. Va gaseste omul abia pe pagina a 5-a. Asa de tare ati anchilozat de nu mai puteti da din degete.
Monagan, nu-ti pierde speranta. Si eu am o bebita de un an si patru luni venita la 37 de ani. Atunci cand nu mai speram nimic. Asa ca ...vorba ta speranta moare ultima.
Liliana
A, un pic cam trist , apropo de o intrebare mai veche, cum v-ati dat seama ca ati imbatranit. atunci cand incepem sa ne pierdem parintii. Eu abia mi-am pierdut tatal, si sincer in clipa asta realizez ca am imbatranit.
gabibarta spune:
Liliana, condoleante!
Insa nu are nici o legatura pierderea parintilor cu varsta, eu eram inca studenta cand a murit tata, si aveam doar 23 de ani
Si cum sa fii batrana cu o bblusha asa micuta? Batrani sunt fostii nostri colegi de clasa care au copii la liceu
pozici poze noi Lili
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/polux/polux.jpg)
polux spune:
Hei, iar ati disparut din peisaj. Ai dreptate Gabita, sunt tanara si linistita acum, nu ca acum 10-15 ani cand eram nelinistita. Hai sa va readuc iar pe prima pagina, poate va mai dezamortiti degetelele.
Pupici
Liliana
noemi marian spune:
Unde sinteti?
M-am hotarit sa scriu si nu mai e nimeni?Bine.Nu-i bai scriu oricum.
Dupa cum zice al meu sotz de cind am implinit 30 de ani,adica de vreo 7,eu am 30 catre 40.Adica sint f. tinara.
Si n-avem prunci pt ca.....Va zic altadata daca ma veti intreba.
Acuma noi muncim la pb asta in sensul ca ne-am hotarit sa adoptam,deci tot vom fi parinti intr-un final.
Altecele:ma simt al dracu' de bine de cind am implinit 35.Arat bine,am minte tinara si nu mi-am pierdut simtul umorului
.Inca.Mi se rupe de riduri,fire albe,celulita,grasime pe burta(dreptu-i ca ultimele doua nu le prea posed).Al meu zice ca lui ii plac.Baiu' e ca CM face figuri:citeodata vine de 2 ori pe luna,citeodata la fix.Nu ma ingrijoreaza f tare,dar nici happy nu-s.
Cit despre somn,tare mi-ar placea sa ma trezesc noaptea ca zbiara un/o pitic/a.Dar nu descurajez.
Va doresc o saptamina odihnitoareNoemi
gabibarta spune:
Noemi, va doresc din tot sufletul sa va gasiti un bb! Si daca vrei, povesteste-ne, de ce nu aveti prunci... ai spus ca putem intreba
Eh daca n-ar fi grasimi si celulita, si nu ne-ar scartai toate oasele, pe cine ar mai interesa varsta?
pozici poze noi Lili