40 cu + sau - [p. 3]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragelor eu m-am reapucat de aerobic dimineata. Ma simt cu 10 ani mai tinara.... Dar deh, tre' sa dau urgent 2 kg jos caci pina la urma mergem in Mexic in dec. cu toate uraganele lui peste hotelul nostru a scapat neatins. Nu-mi vine sa cred.... Cit despre cupilu' azi a rupt oglinda din dreapta de la masina lui iesind din garaj. I-am zis ca dupa ce mi-a facut praf o masina intr-un an si i-am cumparat o a doua masina nu mai vreau sa platesc nici un cent pt. reparatii si benzina. Mi-a zis ca ia luni salariul si sa-l imprumut cu $300 sa-si ia un celular. AM zis ca dupa ce am platit un bill la tel. lui celular de $700 nu mai vreau sa am in viata mea de a face cu tel. celular pt. el si ca daca vrea sa isi cumpere unul sa astepte pina luni cind ia salariul. Prea s-a invatat ca are cine sa plateasca dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Adrienne, felicitari pt. aerobic! Eu am lasat-o mai moale cu bicicleta, sunt mai lenesa in ultima vreme, dar daca sambata vremea e o.k., merg la inot cu juniorul daca mama are grija de micutza:)
De cheltuieli nu stiu ce sa zic, nu am cuvinte:( Eu inca ma plang de pretul scutecelor, dar vad ca urmeaza si alte sume mai monstruase...

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

ma primiti in clubul vostru? (Gabi, ma tin ca umbra dupa tine). Am 38 de primaveri, am 2 flacai, unul de 17 si unul de 5, si ma simt ca la 20 de ani. Cu somnul stau mai prost, recunosc, adorm spunand povesti inaintea piticului, dimineata pana la prima gura de cafea nici sa vorbesc nu pot. Exemple de mamici la varsta a 2-a am si eu, verisoara mea a nascut la 45 de ani, iar prietena ei la 50 (sotul avand 35, in New York se poarta sotii mai tineri). Si mamicile si copii sunt sanatosi. Din pacate, la noi in Ro. nu prea iti poti permite sa faci mai mult de 2 copii. Sa ne traiasca cei pe care-i avem.
Adrienne, nici fiul meu cel mare nu se omoara cu ordinea. Las-ca poate il mai educa nevasta.
si

Vicky

Mergi la inceput

stiu si eu ce sa zic? Ar fi bine daca l-ar educa dar mie imi e ca il lasa si ma si blestema ca nu l-am invatat. Dar mai stii? Gabi, daca nu faci ca mine sa ii iei tel. celular cind iti cere crede-ma ca scutesti multi nervi si bani... in fine nu mai stiu cum e la voi dar la noi nu e cu cartela ci cumperi un plan, n minute pe luna. Daca vorbesti mai multe minute pe luna decit cele din plan... te taxeaza cu 35 sau 40 centi pe minut.... ori fiu-meu vorbeste cu orele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Adrienne, nu exista posibilitatea sa cumpri un abonament cu nr. limitat de minute ?!? Nu pot sa cred! Are de exemplu 2 ore de comunicatii pe luna, iar daca le consuma inainte de sfaritul lunii, contul se blocheaza: nu mai poate sa sune, ci doar sa primeasca telefon, pana luna viitoare, cand contul se reactiveaza. Asta-i invata sa-si gestioneze singuri minutele ramase. E metoda cea mai practicata aici la cei tineri.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Intru scurt sa va salut pe toate .
Viky, bine ai venit. Sa-ti traiasca flacaii.
Din ce am citit...incep sa mai sper. Eu la 40 +1 si fara copii, inseamna ca mai am ceva sanse pana la 50?? E incurajator nu?

MG

Mergi la inceput

monogan fireste ca poti spera si eu stiu persoane care au facut copii la 50 dar esti convinsa ca ii vrei dupa ce citesti aici ce fac? lu.more, fireste ca aici toate planurile sint cu un numar limitat de minute dar e responsabilitatea fiecaruia sa-si contabilizeze minutele pt. ca ce trece peste e la un tarif f. mare, asa cum am zis... Companiile telfonice nu au nici un interes sa blocheze conturi pt. ca ele fac bani buni din minutele peste plan... Iar cite minute mai ai e o info care se poate verifica fie de pe tel. fie de pe internet, pe site-ul companiei telefonice.... dar fiu-meu sta pe internet de altele nu sa-si verifice minutele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

adrienne12,nu mi-am imaginat ca viata mea va fi fara copii.Ce n-as da.....sa am ce scrie si eu. Sa va bucurati de ei si sa va creasca mari, cuminti si sanatosi...ca restul se rezolva. Gata nu ma mai plang.
Numai bine tuturor si

MG

Mergi la inceput

Sanatate si tie si sa ai copii. Uite vara-mea s-a casatorit la 37 si s-au chinuit citiva ani sa aiba copii si cind se impacase cu ideea ca nu se poate...a facut o fata. Pe a doua o naste la anul, a venit imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Monagan, si eu iti doresc din tot sufletul sa ai copiii!!!!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici

Mergi la inceput