40 cu + sau - [p. 3]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Lulu, ai fost la doctor? Ce spune?
Pupam gasca de batranei simpatici.

O alta batranica
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

pupici si tie batranico

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna fetelor, am trecut p-aici sa va salut si sa urez Andreilor si Andreelor,LA MULTI ANI.!!!!!Numai bine tuturor
P.S. O alta batranica,simpaticuta (ma laud singura na)

MG

Mergi la inceput

Hei frumosilor, cum ati sarbatorit voi ziua aceasta comemorativa de 1 decembrie? Hai scularea patrioti si cantati un desteapta-te romane.Vorbea aceea "Somnul natiunii(pardon Ratiunii)naste monstrii". Hai sus.

Pupici dulci.De data asta nu va mai fac batranei, tinereilor.

Liliana

Mergi la inceput

am sarbatorit mai batraneste Inainte de masa prin casa, dupa masa in centru, la plimbare numa' cu sotu, ca-n luna de miere

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am luat copilul si ne-am dus la Universitate sa vedem artificiile si cum dau drumul la luminitele de sarbatori. Am intzepenit de frig in ploaie, copilul s-a speriat de artificii si a urlat la greu, nu s-a potolit decit cu tzitzi, inapoi in masina.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Cum sa sarbatorim!!! am stat in casa ca a plouat cam toata ziua, iar seara cand sa mergem la artificii, eu nu am mai avut chef, asa ca ...batraneste, in 2 ca e mai romantic.Lumanarile le-am pastrat ptr. seara de craciun. Mi-am cumparat 100 de candele de la Metro, sa fiu sigura ca-mi ajung. Va povestesc eu.

MG

Mergi la inceput

MG, o suta? mama, dar pusa pe treaba esti. Si-n sufragerie, si-n dormitor, si-n baie, peste tot vei avea candele. Chiar ca suna interesant. Asteptam sa ne povestesti picanteriile dupa. Tinem pumnii. Deci se confirma faptul ca devenim sedentari cu trecerea timpului, ca sa ma exprim plastic.
Gabitza, pai nu ati avut si voi cu cine sa-l lasati? Ca sunt convinsa ca a fost prea mult pentru puiutul scump.
Gabibarta, asa asa batraneste. pai batraneste este in doi, ca-n luna de miere.No,no,no asta-i tare tinereste.
Hai sa va spun si eu cum am sarbatorit: cu un pahar de whiski cream, yammi, yammi.Eu care beau din joi in pasti. Ca in rest, am sarbatorit prin munca, ufff cine o mai fi inventat-o si pe asta.

Hai pupici cu lipici

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Na,noi sintem mai cu mot!C-am avut program de lucru normal:el de la 8-17,eu de la6:30-17.Si seara o mica adunare ca l-am sarbatorit pe-al meu.In loc de 'Multi Ani Traiasca' i-am zis-o pa una in ungureste patriotica rau. sa simta ca e-nsurat cu una!Afacerea vietii lui.
Si-apoi palinca a fost cuvintul de ordine si puiul pe sticla.Ne-am cam tomnit,da' asta e!
La faza cu luminarelele nu zic nica.Dar le-as asezona cu o stecla de
Lacrima si-o baie in 2 cu multa spuma si niste oloi parfumat sa fie tacimul complet.

Noemi

Mergi la inceput

Liliana, da' plimbarile de cand sunt tineresti? Macar plimbarea noastra era cu rezultat, ne-am luat cadouri de craciun, pt. el ghete, pt. mine parasuta dubla (=sutien).
Insa ieri m-am trezit la realitate: dimineata nu-mi gaseam cheile. Vreo 4 ore le-am cautat, bine ca aveam zi libera, in sfarsit le-am gasit in masina., unde ne-am uitat de ori si a 3-a oara le-am gasit. Peste o ora am dus copilul la scoala, si in fata scolii ce fac? Incui masina, si cand ma uit inauntru, vad ca am lasat cheile in contact. Ai mei sunt disperati, de ce oare?

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput