40 cu + sau - [p. 3]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Mik,iti multumesc.

Da,eu fac asta cam o data pe luna pt ca atunci cind ziceam de pb medicale din familia mea despre asta vorbeam.E drept ca n-a fost la san,ci uterin,dar...
Fa-o cu incredere si nu te rusina.Eu iti recomand sa-ti faci 1 data pe an si testul Papanicolau.Nu strica,sa stii.Mai ales daca esti trecuta de 30 si MAI ales daca n-ai copii.Mie medicul mi-a spus ca in aceasta sit. d-nul cancer se instaleaza mai usor.
Apropo,cit costa?Eu nu mi l-am facut de vreo 3 ani si-as vrea sa mi-l fac cit de curind.

Monagan,ai dreptate.Ce ne-am face fara DC?

,Nomie(asa-mi zice fetita unei prietene)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Eu ma autoexaminam inainte de primul copil, si inainte de al doilea, pana cand am ramas gravida. Insa de vreo 4 ani nu era cazul, pt. ca alaptam, si inca ma mai "ataca" fata cam odata pe saptamana

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Trec si eu sa va dau binete, dragele mele.
N-am fost deloc in forma in ultimul timp, nici acum nu ma da „prea plinul” afara din casa.
Citesc povestea ta, Noemi, si nu stii cat te admir pentru moralul pe care-l afisezi, si stim ca de multe ori moralul ne omoara... mai mult decat problemele in sine. Copilul vostru va asteapta undeva si va veni si ziua in care o sa va stranga in brate cu aceeasi dragoste cu care il veti inconjura voi.
Eu am trecut printr-o perioada urata de tot, durerile mele de burta au revenit mai acerbe odata cu frigul, sincer, nu mai stiu ce sa fac. Sunt convinsa ca dr. imi va spune, ca de fiecare data, ca nu am nici o problema, si sa iau calmante cand ma apuca. De data asta m-au tinut treaza o noapte intreaga, acum catva timp, eram croita sa merg la spital daca nu se potoleau dimineata. Pe urma au trecut incetul cu incetul, a ramas o durere surda, „stiu ca e acolo”, dar in clipele alea oribile imi fac cele mai negre ganduri, ma vad bolnava, nu bolnava, ci pe moarte, m-apuca deprimarea, urat de tot.
Ma simt obosita, desi aseara am plecat mai devreme de la serviciu special ca sa dorm, sa recuperez... azi-noapte am dormit neintoarsa 11 ore!
Imi zic uneori ca sunt batranetile (vai de batranetile mele) si ca probabil intru cu pasi inceti dar siguri in varsta de premenopauza (sau naiba stie ce, ca menopauzata „artificial” sunt de 10 ani), alta explicatie nu gasesc la oboseala asta... afara de faptul ca muncesc in draci... O sa-l intreb pe doctor...
Dar, cum sa fie batrantetea, cand ma simt tanara, vai de pacatele mele. Si n-am de gand sa imbatranesc prea curand. Uite, duminica trecuta am fost si eu ca in pozele astea. Nu e rau, zic, eu, pentru o batranica... Fii-mea e tare mandra de mine, iar eu nu-mi mai incap in pene.
Inchei intr-o nota optimista.
Va pup
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lulu, imi rau sa te stiu bolnava. Daca e atit de violent, eu zic sa nu neglijezi si sa te duci la doftori.
Via feratta unde ai fost e impresionanta ! Felicitari !

Mik.

Mergi la inceput

wow Lulu, chiar te-ai catarat acolo sus? Felicitari!!!
De acord cu Mik, neaparat sa mergi la dr!!!

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

lu.more, nu ti-e frica acolo sus? Mama ce curajoasa esti.!!!
Trebuie sa recunosc, ca nu mi-am facut niciodata mamografie, nici nu stiu cum se face (rusinos).Dar 1 data pe an imi fac toate analizele, inclusiv Papanicolau.

MG

Mergi la inceput

Lulu!Te admir pt curajul de a merge acolo sus.Eu am fobia inaltimii,nici geamurile nu le prea pot spala linistita,desi stau la et 1.Asta pe linga arahnofobie si claustrofobie.Is dusa rau.
Imi pare rau sa aflu ca esti bolnava.Nu stiu daca asta te ajuta,dar in afara de medicina traditionala,n-ai apelat si la homeopatie?S-ar putea sa ai doar un dezechilibru energetic care se poate rezolva relativ usor.
Si-apoi aia cu optimismul e cam asa:sint un om vesel,care priveste jumatatea plina a paharului si,trebuie sa recunosc,m-a ajutat mult si faptul ca am facut vreo 4 ani yoga si-am citit mult pe marginea si despre religia si filozofia orientala.Iar ideile mele despre viata sint o combinatie ciudata de crestinism si Veda,Tantra si altele.
Asta in conditiile incare sint romano-catolica

,tuturor,Noemi

Mergi la inceput

si noi apelam des la dr. homeopat, ca medicul de familie de cate ori ne vede, imediat ne da reteta de antibiotic, chiar si pt. un pic de mucisori Ce ma fac cu copiii daca vor fi intr-adevar bolnaviori si antibioticele nu-si vor mai face efectul???

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Buna seara,dragelor!

Mi-am adus aminte ce-mi povestea cumnata mea,care are 2 fetite,despre abuzul de medicamente si cit de rau este pt pruncutzi.Asta pina intr-o zi cind a descoperit "Oscilococcinum".Sper ca nu se va considera ca fac reclama,daca e asa,jos cu mesajul!
Si-mi spunea ca l-a dat celei mici anul trecut,parca,in toamna,dupa raceli peste raceli si dr si antibiotice.Surpriza n-a intirziat sa apara:cea mica nu a racit decit f rar sau a facut forme f usoare.
Incercati!

Va tzuc,Noemi

Mergi la inceput

nu se considera reclama, aici pe forum e binevenita in general orice informatiedespre anumite produse, fie ele pozitive sau negative. Anul acesta am inceput sa le dau oscillococcinum, eu zic ca e bun, Robert nu a fost bolnav decat singura zi a facut febra, iar ziua urmatoare i-a trecut fara urma. Si Lili parca face forme mai usoare, ea e insa caz mai complicat, rinita alergica, polipi si amigdale marite. Aceeasi problema are si Robert la amigdale, dr. ORL cand i-a consultat, spunea ca daca nu stia ca-s frati, isi dadea seama imediat dupa ce i-a consultat Insa Robert raceste foarte rar, Lili e mai sensibila.
Ultima data cand am fost la dr de familie- parca in vara- m-a intrebat daca sigur nu vreau sa ne prescrie niste antibiotic pt. copii...

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput