Din tara cantoanelor - partea a VIII a

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Neatza, lume!
Io-s treaza de la 8, da m-am dus la culcare pe la 1juma, asha ca acu ma tratez c-o cafea tare. Sufrageria mea deja arata ca la nebuni, Bogdanelu shi-a golit cutiile de jucarii, numa doo, care erau pline oki cu mashini, acu sta ca un pasha cocotzat pe cutiile-ntoarse cu kuru-n sus, shi face ca trenu Julia tot scarpina un avion la rotzi, shi-l tot cerceteaza, asta in timp ce cinta, desigur, ca sa mearga treaba mai bine
Deshteptarea!!!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Buna dimineatza, harnicutzilor. Pupici lu' Bogdanelu- pasha mashinilor si Juliei- descoperitoarea avioanelor . Cumatra, m-ai facut sa rad cu lacrimi. Imi imaginam fazele
Mira, sa-ti traiasca papushica, ce bine ca e fetitza. O sa ai ajutor in gospodarie cand mai creste oleak . Sa fie sanatoasa si asteptam cu multa nerabdare sa vedem ce nume-i pui.
Va pup si va urez o zi faina.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

irenu nu mai scrie din astea (cum ca te scoli la 8) ca io-s treaza de la 5:36 si asta in fiecare dimineata... Mama ei de ora de iarna era mai bine sa arate 6 si ceva acum incepe cu 5 si ceva.... si nu face bine la psihic. Julia mea e fara somn , seamana cu tac-su : doarme putin si cu toate astea ii sunt de ajuns orele de somn.

Duminica am fost la Zoo in Raperswill si tare ne-a placut. (mai ales Juliei), si saptamana asta poate ajung iar la o popica... Sa vedem ce zice lumea.
mira> felicitari pentru inca o fetita.

Adela , mamica de

Mergi la inceput

Adelu, m-oi scula io la 7 juma-8, da ma culc la 1- doo noaptea, asha ca nush care-i mai cishtigata

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

hello, fetelor! mai ajung sa scriu si eu...v-am tot citit dar nu am avut timp sa scriu...
lore, FELICITARI PT PRIMA!! sigur o meriti!
mira, cum ti-am spus la tel, inca o data FELICITARI si vezi ca intuitia feminina e intotdeauna buna! asteptam sa ne spui ce nume ai ales!
adela, alex se trezeste pe la 8-8.30 chiar 9....sper ca si julia sa doarma mai mult in viitor ca sa te poti odihni si tu mai bine...
iren, ma bucur ca-ti place cd-ul si mie-mi place foarte mult si filmul si cd-ul!(kill bill)
frate-meu pleaca sambata asa ca azi am facut ultimele cumparaturi pt drum...biscuiti si ciocolate, napolitane, chipsuri, alune...etc...
au trecut atat de repede astea 3 luni! incredibil!
mamicii mele ii plac foarte mult ciocolatele "tourist" cu alune si stafide asa ca le-am luat vreo 4 de-alea mari de vreo 400 de gr!!si le-am luat si la fetitele pe care le creste dulciuri si hainute...(mama e asistant maternal si are o fetita de 5 ani jumate si una de 5 luni...)
sunt sigura ca o sa le plac tot! si ma bucur enorm ca pot face asta pt ele...ca sa le trimit prin posta costa enorm..
acuma, sa va spun ca mi-a intarziat 4 saptamani! dar...nu sunt gravida...e doar o dereglare hormonala asa mi-a zis doctora azi...
pe-o parte ma bucuram sa fiu si sa am si eu o fetita, dar pe de alta parte ma hotarasem ca nu-l mai vreau pe-al doilea asa ca e mai bine asa!
asta e...
va las ca va ameti cu povestile mele!

va pup si noapte buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Neatza, duamne!
Io ma tot gindesc ce sa pun pe listutza pentru Vancouver, ca-mi pleaca miine consortu, iar stau singura aproape 10 zile...
Anita, drum bun fratelui tau, shi merci mult de cd!
Io inca n-am nika dupa pilu de-a doua zi, nici o singerare, o fi normal? Am avut dimi nejte balonari puternice, da atit. Anyway, sper sa fiu ok...
Sa avetzi o zi mijtoaca

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput

Pai bine bre duamnelor, ie frumos sa va gasesc io pe pagina 3, ha, ia zicetzi?!
Io am dormit azi ca vaca, m-am sculat pe la 7 juma sa dau biberonu fomistei, shi pe la 8 fara ceva s-a trezit Bogdanelu, da era cam intuneric in casa shi l-am ushuit la nani, ca era prea devreme! asha ca am adormit la loc linga Juli, care era satula shi somnoroasa. M-am trezit pe la 11 fara, plozii se jucau frumos in hol, inca nu distrusesera nika
Mie mi-a plecat berbantu in Canada dimineatza, is singura pina duminica viitoare, i-am dat o lista maaare de filme shi ce sa-mi ia pentru mine
Annie, eshti mai bine?
Turturica, ai disparut de tot, eshti ok?
Restu lumii pup shi sa va fie bine azi

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput

Cre ca trei sferturi din capitolu asta e aberat numa de mine
Noi ne-am facut de cap azi afara, ca-i festa la migro, de fapt la tot centru de cumparaturi, ca e redeskidere dupa renovare- redeskidere vorba vine, ca n-a fost inkis, doar shi-au mutat locatziile de colo colo prin centru...cum ziceam, e festa, are carusel gratis, s-a dat fi'miu de cel putzin 6 ori la rind numa azi, m-am suit shi io cu Juli, da mai mult de doo ori la rind n-am rezistat, ca-mi vine sa , da ce nu facem noi pentru plozi...a fost azi shi-un mim, care i-a dat lu fi'miu o bomboana shi mie o ciocolatzica d-aia mica, shi io zic "danke!" la care el mi-arata obrazul, sa-l pup ...ce era sa fac, l-am pupat asha, mai galesh, de era o negresa sa faca apoplexie cin a vazut, ca ea nici sa se apropie mai mult de el n-a vrut
Miine merg dimineatza la english group, shi dupamiaza duc plozii iar la carusel, noroc cc ca-i in coltzu blocului.
Sa nu uit, vedetzi ca la 20.15 pe Super RTL (ala cu desene toata ziua) incepe un show de gaguri, gen camera ascunsa, dureaza o ora, e in fiecare joi shi e super haios.
Pup shi-o seara asha cum o vretzi

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Cumatra, cre' ca la batranetze o sa-ti aduni toate randurile astea de pe desprecopii si scrii si tu o carte, ca omu'. Ma angajez s-o cumpar
Io mi-am comandat geanta cea frumoasa si inca vreo 4 ca sa am de rezerva ca era sotzu' sa faca apoplexie cand a vazut tot shiru' de genti la e-banking. da au venit la fix, zau asha, ca marti am un concert la uto kulm, asta e un restaurant in zürich pe ütliberg (un munte de dimensiunile unui deal, aflat in Zürich). E un concert tare deosebit, adica esti la masa si te delectezi cu tot felul de specialitati culinare si orchestra canta. Au in repertoriu Rossini, Mozart si Verdi. Un client de-al sotzului ne-a invitat, o data pe an organizeaza aia cate-un event fain de tot. Si pe 15.12. au masa de craciuuuun! auzi, cumatra, anul asta cu sotzii cu tot! sa stii ca de mult n-au mai facut-o cu parteneri, faceau doar ei intre ei, din cauza de economie
Adelush, chiar ca-i culmea, te trezesti mai devreme ca mine, care-s om muncitor. Imi amintesc ca si Malina era tare matinala, da eu nu ma strofocam prea tare. ii dadeam sa manance (tot pe la 6, asha), dupa care-i organizam loku de joaca in camera ei si inapoi la somn, inca cca o ora-doua. si tare-i dulce somnu' de dimineataaaa...
Anita, asha e, e tare dureros cand iti pleaca rudele, parca-ti lasa un gol in suflet, nu? eu de fiecare data simt asha o tristete enorma. sper ca tu sa treci repede peste asta. chiar, cum s-a invatat Alex in noua casa? a fost nelinistit, etc? A! sarumana de felicitari
Mira, ma iau si io dupa Iren, cu nume de fetitza cu D, da zau ca citind randurile ei, mi-au venit in cap cateva nume frumoase de fetitza cu d: Diana, Denise, Daniela, Doris. Pupici si iti doresc multa, multa sanatate
Eu maine am program administrativ, da sambata is in Kreuzlingen, la socri. duminica la Malina ca de obicei, iar seara la bern. voi ce program aveti in weekend?
Pup si va urez un weekend frumos si toate cele bune.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ana, daca esti in Kreutlingen, poate ne puztem intalni stau la 20 min si nici ceva program anume nuam. Fetelor va scriu mai tarziu. David e cocotat pe birou si vrea si el sa scrie si sa se uite la poze, Daria a gasit aici intr-o lada un mar stricat in care isi tot baga degetele si apoi si le linge!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput