Din tara cantoanelor - partea a VIII a
Raspunsuri - Pagina 2
iren spune:
Carmen, te iert, da cu cc conditzia sa nu mai suprapui data viitoare
Fetele, aci-i vreme de rahat, kupiiii mei-s racitzi rau, Juli avea nitzica febra shi Bogdanelu tusheshte. Bogdan vine miine din Ro shi-mi aduce cartzi am ajuns shi io ca Bogdanel, nu ma mai intereseaza ca vine shi mi-era dor de el, ci intreb fuga ce mi-a adus
Annie, ce-ai facut azi, ca ymeu tau e busy rau shi nu te gasesc?...
Noapte buna shi mai scriu miine, ca acu beau latele lu Bogdanelu shi-ncerc sa ma dezlipesc de computer
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
Seara buna, dragelor
Consortu a venit din tzara shi mi-a adus fro 6 cartzi, pe care le-am plantat frumushel in biblioteca, fiinca nush cin o sa mai am timp de citit, io ma felicit ca azi am terminat o carte-nceputa acu doo saptamini
Dragele, va reamintesc de disco, vreau o numaratoare exacta, daca se poate, shi-o locatzie propusa din partea fiecareia care vine, va rog
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
miraklucker spune:
Buna seara!!
am vazut subiectul pe prima pagina si am zis sa mai scriu si eu cate ceva!
La mine e deja liniste si pace, asa imi place cand copii sunt in pat. Daria de obicei la 7 doarme si nici la David nu i-a trebuit mult. Sunt happy, David a inceput de saptamana asta kinderkrippe, azi a fost prima zi cu dormit acolo si cica a si dormit ceva (el spune ca nu??. Oricum e asa bine si de liniste in casa!! O mai am pe Daria dar ea e cumintica. O sa mearga doua zile pana pe la 5 si o zi pana la pranz. Saptamana trecuta a fost de acomodare dar la el cand e vorba de copii si joaca mama nu conteaza. Si al mic din burtica e cuminte incep sa-l simt tot mai bine dar nu foarte mult.
La sfarsitul saptamanii am fost in Klosters la socrii dar a fost o vreme mizerabila, am reusit deja sa vad zapada pe anul asta. Singurul care s-a bucurat a fost David care vroia sa faca deja oameni de zapada.
si cam atat, va pup dulce si noapte buna
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
miraklucker spune:
Aa, am uitat am pus poze noi in album!! care vreti sa ne mai vedeti
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
lorelei_19 spune:
Neata fetelor, uite ca dimineata mai apuc sa scriu si eu cateva randuri:
Mira, ai niste copii superbi! (ca si mamica de altfel)Ai sa vezi ca te descurci tu. Pozele-s superbe!
Irenu', apropos de Bogdanel cu puzzle de 70 buc. Sa stii ca mi se pare enorm la un copil de 3 ani, nici n-am mai auzit una ca asta. are copilu' asta o capacitate de concetrare iesita din comun! poate ca ar trebui sa faci ceva in directia asta. oricum, fii mandra de el
In privinta discotecii, ramane cum am stabilit. am vorbit azi si cu Mihaela si e si ea interesata. Poate ca si Silvia, mai vedem. Oricum, eu cu Mihaela venim sigur. Si am inteles ca si Adelu, nu?
Adelu', mi-e dor de tine, nu ne-am mai vazut de juma de an! vino please la disco, poate gasim 5 minute si pt noi.
Danielu, ce-ti face puicutza? toate urarile de bine cu ocazia botezului si fie ca Dumnezeu s-o ocroteasca si sa aiba o viatza frumoasa si fericita.
Carmenu, data viitoare cand esti in ch ai incurcat-o, tragem toate o intalnire maaare, sa le cunosti si pe gagici. te pup dulce si pe tine si mii de pupici micutzei Ana
Va urez la toate o zi superba
Ana
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Pegasis spune:
Am scris citeva rinduri despre vacanta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485&whichpage=7" target="_blank">aici. Cu putin noroc si-un sut un ... poate pun si pozele diseara...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Pegasis spune:
Bon dimine!
As promised, poze de pe alte meleaguri: Bregenz, Weggis, Basel, Lucerna si Berna.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
iren spune:
Carmenu, multzumim frumos de poze, tare frumoase, eii, ce-ash mai calatori shi io...
Shi finca n-am timp acu sa zic nika, tzipa ajtia de foame, va zic doar ca am pus pozulici noi, le gasitzi la semnatura.Enjoy!
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
Adela spune:
Salut
Fetelor v-am admirat pozele.
Irenu, ai copii mari ce mai! (eu nu i-am mai vazut de muuult si au crescut tare frumos). Si apropo de puzzle - cand ne vedem prima data iti dau un puzzle de 100 de piese pentru micul geniu.
Pegasis am citit povestea de la celalalt subiect si am vazut si pozele. Acum ce sa mai zic: Rau imi pare ca nu ne-am vazut!! Data viitoare poate ne organizam c-o inlaneala mai mare.
mirabelo> si la tine am dat cu okiu in poze. Foarte faine!
Lorelei> te pupa mama si cand ne vedem iti aduc cartea pe care ti-am adus-o din ro.
turturica> unde esti?
Io is racita bocna. Si fata mi-e bolnavioara asa ca n-am mai avut chef sa petrecem cei 8 ani de la casatorie pe care i-am implinit saptamana asta.
Fetelor cred ca vin pe 22 oct. La ce ora e intalneala si unde? Si cine mai vine? (cred ca vine si Elisa din cate am auzit...) Si inca o intrebare si va las: mai vine cineva cu sotul ca si mine???
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc
pistachio spune:
hello, fetelor¨mai apuc sa intru si eu...am conectat comp in sfarsit..!
vad ca a fost miscare pe aici, pe la noi! ma bucur!
fetelor, v-am vazut pozele noi. foarte frumosi toti!
mira ti-a mai crescut un pic burtica de cand nu ne-am mai vazut!
eu vin la disco cu sotul si cu cu frate-meu, asa ca adeala, nu esti singura!
noi suntem inca in stres...dar merge...nu mai e mult si toate sunt la locul lor si atunci pot sa ma odihnesc si eu...
azi e exact o sapt de cand ne-am mutat dar nici nu-mi dau seama cand a trecut! in fiecare noapte ne-am culcat la 1-2 si dimineata in picioare iar la 7 si tot timpul am avut lucruri de facut...
fetelor, cand am luat cheile am avut un soc in ce hal era apart asta!!!
peretii erau negri si aveau urme de grasime si culori si toate cele pe ei!sa nu alta!
din fericire astia de la firma au trimis vineri dimineata 6 zugravi si au facut tot apart in 3 ore! acum e super! ca nou!
aici au stat o fam de greci cu 3 copii( baieti) si pur si simplu au distrus tot!
azi trebui sa vina sa ne schimbe chestii prin bucatarie si baie care erau rupte sau sparte....de groaza, ce sa mai...
dar acum e bine!
o sa va invit o data sa-mi vedeti noua casuta!
va pup si nu va mai plictisesc cu povestile mele "de groaza"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph