Din tara cantoanelor - partea a VIII a
Raspunsuri - Pagina 13
lorelei_19 spune:
Adelush si pentru rugaciunile tale. Se pare ca si-au facut efectul, ca azi mi-e mai bine. Inca mai trebuie sa misc capul ushor, ca sa nu zornaia, dar au disparut sagetzile.
Irenu', nici eu n-am simtit nici un cutremur, ciudat, si nici nicaieri n-au scris despre asta. Ufff, bine ca vine Bogdan in sfarsit. Pupici si tie si puilor.
Fetelor, la noi s-a stricat incalzirea (heizung) si e un frig in casa, mama-mama. In sufragerie sunt 17 grade. saptamana viitoare o sa vina electricianu', da pana atunci, brrr. Si gresia din sufragerie de pe jos, e rece ca gheata. stam toti imbracati cu un teanc de haine pe noi.
Pupici la toti si o duminica frumoasa.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
iren spune:
Nu fuse zgiltziiala mare, numa oleaca, da m-a shocat
Ana, am inghetzat numa cu gindu la alea 17 grade de la tine brrrr, bine ca pleci diseara
Adelu, mie mi-ar conveni mai mult ala de seara, de la 8 juma, ca pot s-o adorm shi io pe Juli inainte De ce nu lashi fata pe undeva, venitzi la 8 juma, shi p-orma merem sa bem ceva?
Pupilici la fete cucuiete
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
pistachio spune:
iren, nici noi nu l-am simtit dar am auzit la radio dupa ca a fost de vreo 4 grade si ceva si epicentrul a fost in aargau!
cat despre river dance imi place dar nu vin pt ca imi iau bilet pt robbie williams de anul viitor!
e preferatul meu!
si biletul e destul de scumpicel...asa ca no river dance for me....
sper sa si prind bilet ca sigur or sa fie vandute in 10 min....asa ca i-am spus sotiorului ca trebuie sa se duca sa astepte in rand de la 6 dimineata pana la 8 cand deschid ca sa prinda un bilet!
ieri a fost concert cold play in züri...mi-ar fi placut si ala...dar tot asa biletele au fost terminate in 12 min(asa au spus la radio..)...
ana, sper sa te simti bine sapt asta cu migrenele si caldura sa ti-o repare cat mai curand!
va pup si un inceput de sapt cat mai frumos!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph
turturica spune:
deci io: m-am maritat in septembrie, m-am angajat la 2 zile dupa nunta (bine, la aceeasi firma care mi-a sponsorizat doctoratul, da' pe bani adevarati ), mi-am dat doctoratul in octombrie si-acuma astept sa vina lunea viitoare ca sa vorbesc cu seful si sa-mi dau demisia.
E-o poveste mai lunga, dar ideea-i c-am inceput o specializare intr-o directie care-mi place mai mult si ca nu mai am timp si de scoala, si de job.
Si-am intrat doar scurt ca sa va salut, sa-i zic lui iren ca vin in 26, da' nu stiu daca vin in 10, sa-i spun adelei ca vreau sa dau si eu ceva pt silviu, dar n-am apucat sa citesc prea bine cine stringe si pina cind, si sa va zic ca vreau si io la concertul lui robbie williams pe care il iubesc .
Promit ca dupa ce n-oi mai fi asa de bizi sa intru mai des pe-aici.
a, sa nu uit, am pus la discutii generale un subiect legat de Craciun pt batrini. Mi se pare mie ca prea sint uitati. Poate vreti si voi sa ne organizam si sa dam ceva.
pistachio spune:
draga turturica, pt bilet uita-te aici: http://www.robbie-williams.ch/news/index.html
dar trebuie sa te duci devreme, inainte sa deschida ca sa ai sanse ....
bafta si poate mergem impreuna!
va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph
pistachio spune:
ma, fetelor!! unde sunteti? nu mai intra nimeni pe aici?
s-a pus frigul...nasol...asta e...era de asteptat!
noi ne gandeam sa ne ducem in romania de sarbatori dar nu cred ca mai putem pt ca steven nu poate sa ia concediu prima sapt in ianuarie si sa ne ducem doar pt o sapt nu merita...
voi ce faceti de sarbatori? v-ati gandit? haideti, n-o punem de-un chef impreuna?
adela, cum e cu condusul? iti place? totul ok?
va pup
iren spune:
Sal, fete
Intru fuga, am pus pozne noi la semnatura, e frig shi io n-am kef de nika
Revin mai pe seara, da am zis sa scriu fuga ceva,sa tzin subektu pe prima pagina, ca p-orma mi-e lene sa-l mai caut
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
miraklucker spune:
Fetelor, iaca imi mai bag nasul si eu!!
dupa o saptamana nebuna azi se pare ca s-au mai linistit apele. Daria tot cu dintii ei care nu mai ies!! A inceput de samabata, la socrii, acasa 2 nopti am facut carare tot plimbandu-ma la ea in camera, iar David azi noapte a dormit cu mine, e putin racit si-l dureau urechile. Dar oricum am dormit mai bine, si Daria la fel. Azi nici nu-mi vine sa cred ca a trecut ziua fara sa strig sau sa ma inervez pe vreunul din ei. De dimineata am fost la cumparaturi si la plimbare, a fost soare si frumos dar destul de frig, ne-am plimbat putin pe mal, David a vrut sa hraneasca ratele si sa-si vada tractoarele si tracsul!!
Noi mai avem o aniversare si gata, 3 tot la 2 saptamani e cam mult!! O sa vina nasii Dariei adica sora lui Heinz cu copii si soacra-mea. Am inceput sa robotesc putin prin casa dar parca ma lupt cu morile de vant! Si pe deasupra sotul pleaca sambata sa lucreze la niste prieteni la casa! Cica sa fac eu turta (tortul) ca el face restul. Cand?? Habar n-am!! Oricum s-a anuntat ca pranzul il face el, si bineteles aspiratul si spalatul pe jos tot ale lui sunt!!
mititica e cuminte, creste si mai da din cand in cand de veste ca e bine!! nume inca nu are, n-am cu cine discuta, sotul m-a avertizat sa nu fiu dezamagita cand se naste ca nu e fetita!!
Va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
lorelei_19 spune:
Buna ziua, suratelor. Hai sa mai scot subectu' nostru de la fund- cum mereu se plange Iren
Iren- pozele sunt SUPERBE! am ras cu lacrimi vazand cum Bogdanel o duce de manutza pe Julie. Ce fain ca si ea merge aku. Sau nu e? de-acu fug amandoi si de obicei in directii opuse . da pozele-s bestiale, nu alta.
Adelu'- ramane cum am discutat, abia astept. Pupici si o saptamana frumoasa va dorim tie si fetei.
Mira- sa-ti traiasca mititica si un la multzi ani din toata inima. In rest, cum te mai descurci? I-au iesit dintisorii, sau tot plangacioasa e? David mai e bolnavior? cum mai e cu burtica?
Anita, noi avem musafiri si nu cred ca o sa pot veni la vreo intalnire. da abia astept sa vad pozele. imi vine o prietena din romania, plus socrii la mine de paste, plus inca niste prieteni, asha ca suntem tare ocupati. poate la anu???
turturico, please, da-mi adresa unde sa trimit si io niste banutzi pentru batrani, cum am vorbit, da?
fetelor, eu imi fac bagaju, ca plec acusica la bern. va pup pe toate si va urez o saptamana minunata.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
miraklucker spune:
buna seara, fetelor!!
Ana, merci de urare!!! Azi am sarbatorit-o pe bubulina, nici nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an!! Musafiri nu am mai avut defapt doar nasul ei, prietenul lui Heinz a fost. Pe cumnata-mea a apucat-o durerea de spate asa ca nu au mai venit. soacra-mea cica "si asa venim in februarie cand vine bebele". Ce sa mai zic??
Am pus poze de la aniversare!! O sa mai tinem odata cu prietenul ei care e mai mic cu cateva zile decat ea.
In rest sunt bine, burtica creste, Dariei inca nu i-au dat dintii dar e mai bine, de niste nopti doarme. Amandoi sunt cam mucosi dar nu cine stie ce.
Si cam atat maine o luam de la inceput!!
Va pup si va urez o saptamana cat mai buna!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos