Metoda de razbunare!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Ramona25 sincer, eu intrasem pe forum cu gandul ca poate ma inspir din sfaturile celorlalte dar se pare ca (nici eu) n`am avut noroc...

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona25 spune:

quote:
Originally posted by Iubika

Ramona25 sincer, eu intrasem pe forum cu gandul ca poate ma inspir din sfaturile celorlalte dar se pare ca (nici eu) n`am avut noroc...

da se pare ca e lipsa de imaginatie pe acilea...
prietena mea se gandea sa-i arunce unpahar cu bautura in fatza sau in poale
asa cum vezi prin filme...

Mergi la inceput

nuuuuuuuuuuuuuuuuu!
mai bine direct pe cap, k un dush receeeeee si mirositor!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

sau sa ii faca o mancarica bunaaaa de tot, preferata lui, asezonata cu multe multe laxative.... si sa i`o serveasca inainte de a iesi in club...

Mergi la inceput

sau sa dea anunt in ziar la matrimoniale cu nr lui de telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sa se dea rapusa de dragoste si amor o perioada! Sa planga cu lacrimi de crocodil (cu atat mai mult cu cat nu-i pasa). Iar dupa o vreme sa-i solicite o intrevedere "sincera", in care sa-i marturiseasca, cat de mult a ranit-o ce a vazut in seara aceea Si sa adauge ca orbita de dragoste si de razbunare a fost la Biserica si i-a facut vraji (ceea ce bineinteles nu o sfatuiesc sa faca "pe buna"). SI sa-l intrebe la fel de senina si de ingrijorata daca mai poate presta de atunci! NU-tzi trebuie nici vraji, nici nimic altceva, doar "cuiul" asta e suficient ca sa se gandeasca de 10 ori cand va "traduce" o persoana, dar si cand va !

Stiu ca sunt puerila, dar nu dati cu pietre! CE idei de razbunare m-au bantuit la viatza mea.............Dar eu iubeam si eram ranita. Ca deh, femeia e razbunatoare (cel putin in teorie), desi stie ca razbunarea e arma prostului. Dar ce te racoreste, pana si ideea razbunarii.........

Mergi la inceput

sau sa`i trimita o "fetitza" buna, cu care el sigur sa calce stramb... iar fata sa ii ofere o gramada de boli venerice (ca in bancul ala... )

scuze ca postez mesaje separate, dar le scriu pe masura ce`mi vin in minte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona25 spune:

bravo Iubika buna imaginatie ai... foarte bune ideile tale. cred ca o sa facem o lista cu toate si o sa vedem ce putem pune in aplicare. poate chiar mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Aus da prietena ta nu si-a pus problema ca poate ea e "cealalta"? La urma urmei sunt de destul de putin timp impreuna... Poate cea cu care l-a vazut e iubita lui de ceva ani...sau nevasta?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by papadie

Aus da prietena ta nu si-a pus problema ca poate ea e "cealalta"? La urma urmei sunt de destul de putin timp impreuna... Poate cea cu care l-a vazut e iubita lui de ceva ani...sau nevasta?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Good point

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput