Metoda de razbunare!
![](images/user_woman.png)
Am fost cu niste prietene sambata seara intr-un club.
a fost o seara a fetelor, fara barbatzi.
am stat noi cat am stat in clubul respectiv si ne hotaram sa mergem in altul. zis si facut. mergem in altul.
cand sa intram pe usa la noul club, cine credeti ca iesea? iubitul unei prietene (prietena era la bratzul meu). nesimtitul era cu o tipa de mana. prietena mea l-a vazut si s-a facut verde la fatza, va dati seama...
ei i s-a parut ca si el a vazut-o, ca s-a uitat in alta parte dupa aia, dar nu e sigura. numai ce azi vorbesc ei pe messenger si tipul era normal, parea sa nu stie ca ea l-a vazut. i-a propus sa se intalneasca zilele urmatoare. ei sunt de vreo 3-4 luni impreuna. e clar ca are si pe alta.
intrebarea mea ar fi: cum sa se razbune??? ea deocamdata nu i-a zis ca l-a vazut, a jucat teatru, dar are de gand sa se razbune intr-un fel sau altul. de batut nu poate sa-l bata sar i-ar coace o razbunare in stil mare. oricum e hotarata sa se desparta de el, dar vrea sa i-o coaca inainte de asta.
aveti vreo idee?
PS: Va rog sa nu judecati situatia in sine, ci sa va limitati doar la a raspunde daca aveti vreo idee de razbunare. multumesc!
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda141/anda141.jpg)
anda141 spune:
Cred ca era mai bine sa postezi pe un forum de adolescenti .
Ajutati-l pe Mihaita
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Loma spune:
si eu cred la fel, cam pueril
si apoi stim noi razbunarea e arma ............
daca tot e hotarata sa-l lase de ce o mai intereseaza razbunarea... asta nu o face cu nimic mai inteleapta sau mai desteapta, sau ii arata ea ingratului cat e de dura si pe cine a pierdut, extraordinar.....
nu are rost sa-si mai consume energia aiurea, din contra ar trebui sa-i multumeasca ca l-a prins in flagrant, si asa a descoperit cine e cu adevarat.
Daca nu-l prindea ea nu se mai razbuna si toate erau bune si frumoase, deci ea se razbuna pe situatie si nu pe persoana, ca persoana putea fi discreta dar sa fie un josnic.
![](images/user_man.png)
DARAEL spune:
Cred ca fraza aceea celebra: “Cere si ti se va da....” este un pic incompleta – parerea mea. Eu cred ca trebuie sa fie continuata simplu, in spiritul Adevarului: “.....dar ai grija ce ceri, caci vei fi responsabil de consecinte !”
Aplicatie practica la subiect:
Imagineaza-ti un deal mare si pe cineva strigand in fata lui din vale. Mai devreme sau mai tarziu va primi inapoi ce a strigat....... si doar ce a strigat (Doamne, ce magie )
Daca prietena ta cere razbunare (striga din vale) – razbunare va primi, mai devreme sau mai tarziu........ conform aceleiasi Legi simple (din pacate simpla de inteles, dar si mai simplu de uitat de foarte multi !).
Ii doresc prietenei tale sa-si gaseasca Perechea.
Iar daca se va gandi serios la acest subiect, nu va mai avea timp “sa strige in fata dealului”.....
Cred ca e suficient ce am scris.
Cine vrea cu adevarat, poate trage singur invataturile de rigoare........
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Darael
Ramona, razbunarea cea mai dulce este indiferenta!
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
RaluD spune:
Am mai postat eu un link catre site-ul Planeta Moldova la un subiect...
O sfatuiesc pe prietena ta sa intre pe site, sa deschida mp3-ul "Draga Redactie..." si sa vada acolo ce solutii are la dispozitie.
Nu e nevoie sa se razbune. Se coboara la un nivel la care, cred eu, nu vrea sa fie.
Si degeaba.
N-o ajuta cu nimic, iar el nu va invata lectia corecta, pentru ca unuia fara creier nu-i poti cere sa judece si unui barbat fara caracter cu greu ii poti face educatie.
Deci razbunarea va fi amara pentru ea. Daca nu crede, poate incerca...
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
adrienne12 spune:
Si eu sint de aceeasi parere. In liceu cred ca m-as fi gindit la o razbunare, dupa asta nu merita timpul si efortul.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Io n-am nici o idee da' sunt curioasa, sa vii sa ne zici si noua cum a rezolvat prietena ta:)))
Oana_B
Anculina spune:
Sa mergeti tot in clubul unde ati dat nas in nas cu el, sa comandati la greu, spre final sa il invitati si pe el si apoi voi sa plecati iar prietena ta sa ii indese in buzunar nota voastra grasa de plata si sa ii zica ca a uitat data trecuta cand a fost el in acel club cu tipa aia sa-si achite nota.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
Iubika spune:
Sa`i faceti vraji v`ati gandit?
Nu ceva grav, doar asa... sa fie impotent!...
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Ramona25 spune:
bey... da serioase mai sunteti... oricum tipa nu sufera, nu prea pusese suflet in relatie, dar nu-i convine orgoliului ei personal sa se lase "rpostita" asa... mai mult vrea sa o faca ... ca sa se amuze...
ma asteptam sa aveti mai mult haz... zau...
multumesc celor care au fost on topic si mi-au dat idei.
deocamdata mai "coacem"