Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
cva_claudiu spune:
Krelia, acest moment este extrem de delicat, "cand servim primul fel" Ipotetic: am ajuns la local... cu voi sau imediat dupa vor sosi cca 10-20 de invitati, pe care ii "intampinati" cu trad. pahar de sampanie etc. Acest moment de intampinare dureaza cam 20 min la cca 60-70 persoane. deci au cam venit majoritatea. Inca 20 de min lasati timp pt acomodarea invitatilor (un pahar de baut. foiala pe scaune. fetele cu gentuta. etc) DECI. in 40-50 de min dupa ce ati ajuns la local se serveste primul fel. Ideal ar fi in 30-40 min. Depinde ff mult de cum vin invitatii, daca aveti 80-100 de pers. si au venit 60, serviti. Exceptii de la regula sunt cele cand organizati o primire pe terasa, intr-un salon alaturat etc.. dar nici atunci nu depasiti 45 de min. "vezi momentul prieteniilor". DANSUL incepe la finalul primului fel. Aproppo... a inceput valsul si... vin invitati intarziati, sub nici un motiv nu va opriti din dans, nici macar la sfarsitul valsului. continuati sa dansati si urm melodie. Pe cei intarziati ii pot intampina fara probleme parintii, sora ta, sau cel mai bine d-soara de onoare caci acesta este rolul ei acolo. Celor intarziati le puteti multumi de prezenta si 5 min mai tarziu (nu uita ca celor care intra in local le va lua 10-15 min sa se acomodeze, asa ca aveti timp sa ii "intampinati" si pe cei intarziati. A.. si sa nu uit, VOI si numai VOI deschideti dansul asa ca, instruiti chelnerii si parintii ca daca se ridica vre-o pereche nostalgica sa danseze inaintea voastra, (ca e piesa lor favorita)sa se duca cineva la ei si sa le atraga atentia ca NUMAI mirele si mireasa deschid dansul. Tot universul unei nunti se invarte in jurul vostru. Daca voi lipsiti univerul se prabuseste, ... chiar si atunci cand s-a furat mireasa, daca mireasa lipseste mai mult de 40-50 de min invitatii intra in panica "se sparge nunta". Nunti la care mireasa a lipsit o ora si jum., la intoarcere nuntasii plecau acasa, nunta la ora doua s-a destramat.
Vreau si eu dvd-ul cu formatia, RAZA.... merci.
Si calendarul cu sarbatorile, ca tare mult i-mi trebuie.
Hai sa fiu si eu in ton cu moda: pupici. lol
krelia spune:
claudiu, am scris calendarul intr-un subiect nou pe forum!
Mersic pt lamuriri, asa ma gandeam si eu, sa stii! ...in plus, melodia noastra chiar tin s-o dansam numai noi 2..si m-am gandit din start sa nu las pe nimeni sa vina "peste" noi....
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Rallu spune:
Eh, fetelor azi n-am apucat deloc sa intru pe forum. Am alergat ca un calut toata ziua.
E complicat rau sa termini o facultate...ca sa nu mai zic ca si foarte costisitor.
Cica maine ne pune robe si cipilici, ne da diplome (de care...h-abar n-am - ca pe alea adevrate numai prin februarie) si depunem juramantul.
Acum intrebarea e...la sfarsit, aruncam cu cipilicile in aer? Si daca auncam pe urma sa vezi bataie sa le recuperam ca cica costa nu stiu cat daca nu inapoiem costumul intreg :((
Aoleu Raza...20 mil. :((.
Eu vorbesc. Numai acum vreo 3 zile i-am zis tatalui meu ca am auzit de o formatie cu un pret similar (dar pentru anul asta si sunt 6 persoane) de saracul tata se cam albise la fata :)))
Nici nu vreau sa ma gandesc cat or cere aia la anu'.
Eh..om vedea. Am zis ca sa termin o data cu facultatea asta (ceremonii, bal, etc) si pe urma ma ocup mai serios.
Pt. orice eventualitate da-mi si mie un PM cu niste detalii: cati sunt si cu ce instrumente, nr. tel, etc.
Merci
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
Raza, cred ca ale tale erau aprecierile despre Dealul Mare. Stii cumva daca are restaurantul asta vreun fel de gradinita, terasa, ceva, unde sa iei o gura de aer?
Pai din cate stiu... suntem doar 2 mirese care am postat pareri despre DM. Terasa, gradina... nu, din pacate... da direct in strada...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
ia hai, da detalii, unde erau costumele, cum erau diademele...pantofior..cutare alea alea......o poza n-ai facut si tu la pantofiorii astia, de cand ti i-ai luat sa ne clatim si noi ochii!!
Costume de miri: Unirea, et 2, House of Art.
Diademe: et 1, spre Splai... sunt o gramada de chestii din astea cu bijuuri... acolo au si diademe... ca preturi... 900, 1 mil, 1 si...
Pantofiori: tot pe Splai ( noi am lasat masina in parcarea aia etajata, la et 1... intrebi pe nenea de la parking cum sa iesi direct in magazin... si cand iesi... mergi spre mag Unirea normal ( fara nici o aripa ) si dai direct de astea...
Poze ? Off... va tb sa urgentez chestia cu tel cu camera... deh, eu-s mai demodata la faza asta... altfel nu prea am cum...
Raza de soare
daii spune:
Neatza,miresici dragi!!!
A trecut mult timp de cand nu v-am mai dat un semn. Bineinteles ca va citesc zilnic, dar timp de scris nu am aproape deloc.
S cum v-am obisnuit de ceva vreme sa va dau cate o veste buna din cand in cand, iata ca-mi pastrez obiceiul si va anunt ca ne-am ales nasii.
Chiar daca noi facem doar cununia civila anul viitor am tinut neaparat sa avem langa noi niste prieteni speciali, tineri ca si noi, de care sa fim legati sufleteste. Astfel, nasica mea draga si scupica va fi FANY 23. Adica fosta mea colega de liceu!!!!!!!
Suntem foarte fericite amandoua ca am facut alegerea asta.
Iar sambata avem prima intalnire oficiala in calitate de fini si nasi.
Pupicutzi multi, la miresicile dragi
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
[font=Comic Sans MS][purple]Cum adica bey....."si atat" ?????
Si cum adica, n-ai cu cine barfi...da' noi ce suntem aici??...materie neglijabila???
Pai la ora aia pe mirese nu era nimeni... adica te asteptam...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fany_23
Raza de Soare..eu sunt in cautatre de formatie, te-as ruga daca poti sa imi dai si mie nr. de tel celor pe care i-ai ales tu ...
Am inteles ca esti nasa daii-ei. Pt ca tu nu ai PM activat, i-am scris finutei tale... sper sa nu fac vreo confuzie...
Raza de soare
daii spune:
Multumesc Raza de Soare!!!!
I-am transmis mesajul tau stefaniei.
Iti multumeste si ea mult de tot
Pupicutzi dragutzi
Giova spune:
Neatza fetele !!!!
Mama ce informat esti Claudiu!!!
Iti multumim pt. toate informatiile, ne sunt foarte utile.
Fetelor sunt in dilema cu cununia noastra.
Nu stim ce sa facem cu oamenii pe urma? sa-i ducem acasa la o felie de tort?
in oras la un pahar de ceva?
tinand cont de starea mea, nu prea vreau chef si harmalaie.
Poate aveti voi ceva pareri.
poze
gio si bb Marco 24+