Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 27
Giova spune:
Jesia, stiu ca sunt 3 posibilitati cu numele:
1. fiecare isi pastreaza numele lui, copii vor lua numele tatalui.
2. amandoi pe numele lui
3. amandoi luati ambele nume. Primul se scrie al lui si se pune liniuta intre ele, ca sa se deosebeasca de prenume.
poze
gio si bb Marco 26 fix
jesia spune:
Giova aha acum am vazut.......
o sa vad ce o sa fac.. adica pana la urma cred ca trebui sa ma obisnuiesc cu ideea de a lua numele lui ...biah
Raza de soare spune:
Kreliut, pe www.emno.ro am tras cu ochiu'...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
Mi-e sooooooomn... nici nu vreau sa ma gandesc cum voi rezista sambata... ca la 10-11 eu fac nani...
Hi, hi... fetele, ce sot am !... ce credeti ca faceam aseara, tarziu, pe la 22 ? Hooooooooo, nu va ganditi la prostii....... puiu imi vopsea parul !... a insistat, s-a rugat de mine... si acum... am un par, mama-mama !... si nici urma de pete de vopsea... el in schimb, cam... da. si refuz la merg la coafor, una pt ca e foarte scump, ca eu am parul pana la fundulet... si 2... am fost o data si a iesit la fel cum ma vopsesc eu acasa... si unde mai pui ca scutesc 5-600 de mii...
sa-l fi vazut ce incantat era ! sau cand imi face unghiile, cu pictura cu tot...eeeee... ma mai supara el cateodata, dar nu l-as da pt nimic in lume...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
alehiam spune:
quote:
Originally posted by Giova
Jesia, stiu ca sunt 3 posibilitati cu numele:
1. fiecare isi pastreaza numele lui, copii vor lua numele tatalui.
2. amandoi pe numele lui
3. amandoi luati ambele nume. Primul se scrie al lui si se pune liniuta intre ele, ca sa se deosebeasca de prenume.
poze
gio si bb Marco 26 fix
eu credeam ca daca se hotareste sa se uneasca numele ele se pun in ordinea alfabetului. adica daca pe el il cheama vasile si pe tine buburuza, se uneste numele buburuza-vasile... iar asta o credeam, pentru ca nasii nostri au numele unite si stiu sigur ca ea avea numele de familie care apare primul in acte
si mai exista si cea de-a 4 varianta: cand el ia numele ei (asta mai ales in cazuri in care are el un nume imposibil si vrea sa scape de el[:D})
Cununia civila - 17 iunie 2005
9 iulie 2005-Invitatie la soare
9 iulie 2005-Cununia religioasa
9 iulie 2005-Invitatie la distractie
Luna de miere
Giova spune:
Alehiam, a 4-a varianta chiar nu o stiam.
ar fi culmea sa fie in ordine alfabetica, sa-i apara primul numele meu, ca de asta ar muri.ha-ha-ha
poze
gio si bb Marco 26 fix
jesia spune:
Fetelor am vazut la topuri la cele mai interesante subiecte (sau cam asa ceva) unul despre socrii si mi-a placut tare mult. Cand mai deschidem unul ?
va pup pe toate
Rallu spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Rallu, tz tz tz. Eu ma simt la faza cu Kiki ca deh, eu am gresit.
Sorry, sa nu te superi.
Mie mi s-a parut amuzant.
Nici macar nu mai stiam cine a zis.
17 iunie 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Sorry, sa nu te superi.
Mie mi s-a parut amuzant.
Nici macar nu mai stiam cine a zis.
Stai mah, linistita!!!
Cum sa ma supar??
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
alinush2005 spune:
Buna dupa-amiaza!
De azi-dimineata ma chinui sa recuperez printre munci cat ati putut voi sa scrieti! Dar am reusit sa citesc in sfarsit tot!
In primul rand sanatate multa taticilor celor doua miresici care au probleme de sanatate! Fetelor, aveti grija de tatii vostrii si iubiti-i si pretuiti-i la maxim pentru ca merita tot ceea ce este mai bun !
V-o spune cineva care a avut un tata extraordinar, care i-a fost intotdeauna cel mai bun prieten si sfatuitor in viata, si care se topeste acum de dorul lui !
Altfel, sa vedeti ce am facut. M-am apucat aseara si am facut o lista. O lista pe care am trecut toate cheltuielile pe care le estimez pentru nunta, incepand cu cununia civila, toale, buchet, masa de dupa, apoi pentru nunta: restaurant, mancare, bauturi, flori, ornamente, muzica, rochie mireasa, voal, pantofi, bijuterii, coafura, cosmetica, toalele lui, pantofi, camasi, cravata, buchete nasa si domnisoare, buchet mireasa, aranjamente flori pe mese, tort, alune, chelneri, invitatii, lumanari, biserica, fotograf, cameraman...ce sa mai, tot-tot-tot, inclusiv luna de miere (saptamana adica)...si cand am tras linie si am adunat (asta metaforic, vorbind, ca de fapt lista era in Excel si am facut un SUM(), mi s-a facut rau: 300 milioane pentru 100 invitati !!!
Adica 10000 USD!!!
Avand in vedere ca noua nu ne da nimeni bani, de unde facem noi rost de atatia bani, si mai ales...cati ani o sa platim dupa aia rate pentru o zi de nunta ? (hai doua zile, ca am pus si tot ce tine de cununia civila..)