Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
Giova spune:
Kateryna, vad ca esti tare agitata.
Eu am 2 perechi de pantofi, acum sa vad care ii iau, altii nu-mi cumpar. Sunt cu bot rotund, la moda si nici nu am prea umblat cu ei, de cand i-am luat.
Hainele sapt. viitoare, sa vad, daca gasesc ceva pe gustul si burta mea.
Ieri mi-am rezolvat doar programarea la manichiura.
Trebuie sa-i iau camasa la Clau, sa vad de buchet- daca il comand de aici sau in Alba si sa comand tortul- ca-l iau din Timisoara.
La restaurant vorbesc maine, dupa ce-mi zice mama la ce ora suntem programati la cununie, si cam atat.
poze
gio si bb Marco 25+
ralu_trancu spune:
aseara am vazut o camasa misto in mall. fff misto. vreau sa o iau pt Stefan sa o poarte la botez. si aveau si o cravata potrivita pentru ea. da nu va mai spun cat era camasa ca va enervati si voi.(ca mine aseara)
cri. spune:
Andita, Lagua Blu nu e in Herastrau. E aproape, pe malul lacului Baneasa. De la Casa Presei o iei spre iesirea din Bucuresti spre Ploiesti. Dupa Fantana Miorita, la urmatoarea intersectie pe dreapta se vede restaurantul Del Ponte si tu o iei in stanga. Pe acolo e. Strada Garlei parca.
kateryna spune:
Giova pai sunt agitata ca deh ...sunt si motive. Aseara am scapat si eu mai devreme de la servici (adica pe la 18.30) si am fugit sa caut ceva. Pana la cununie nu mai am timp de cautat decat duminica, si asta pentru ca atunci vine cineva in locul meu la munca. Oare ce pot sa gasesc eu duminica? Asa ca la mine acum e ceva de genul ...imi pun soacra sa caute si eu ma duc unde a zis ca a vazut ceva de genul... ca nu mai am timp.Oricum tocmai m-au informat ai mei colegi de birou ca vin toti la cununie+perechea deci am 30 de persoane dintr-un foc. Parca vad ca suntem 50 in final cel putin- asta tinand cont de cei care stiu eu ca au aflat de cununie, sa nu-i mai pun la socoteala pe ceilalti. Cred ca era mai simplu sa fi facut si nunta acum.
http://community.webshots.com/user/k4t3ryn4
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Raza, socrul tau se pricepe sa faca Otonel? Este o reteta speciala, trebuie un anumit tip de struguri... ca sa nu mai vorbim de faptul ca trebuie tratat cu anumite substante si pastrat in anumite conditii
Se pricepe ! Oho, n-ai idee cat de bun e la asta ! Cu tot cu tratat... 5 g la nu stiu cati litri de vin... daca pui mai mult / putin e dezastru... conditii de pastrare: beciul propriu, iarna-vara, 10 grade... noi tre' sa ne hotaram...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
Fetele, vin ai mei la nuntaaaaaaa ! Sunt bucuroasa... sa vedeti ce-i vom ignora pe rauvoitoti si vom trage niste sarbe, mama-mama !... si soacra-mea incepe sa se intereseze si de nunta noastra, nu doar de-a fiica-sii... dar eu ii stiu prea bine veninul de sub piele, asa ca nu ma duce cu d-astea...
Krelia, duty e in cartierul francez in Aviatiei... citeste la bautura la nunta si vezi exact unde e...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Giova spune:
Kateryna, dar voi faceti balamuc nu gluma.
Daca nu era cu bebele noi faceam totul la anul.
Iti doresc multa bafta la pregatiri si alea, alea.
Raza ma bucur ca i-ai convins pe ai tai sa vina la nunta. E mai bine asa!
poze
gio si bb Marco 25+
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Krelia, duty e in cartierul francez in Aviatiei... citeste la bautura la nunta si vezi exact unde e...
Stiu, cu aproximatie unde e...insa, mai stiu si ca nu sunt atat de scumpe precum se zice...asa ca.......mai cautam
Mersic si bravo ca i-ai convins!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
kateryna spune:
Giova, am apucat sa vorbim de cununie cand eram si noi cu bebele. Din pacate au ramas si ai mei si ai lui cu ideea asta in cap si nu au mai vrut sa le facem pe amandoua la anul. Au zis ca e mai simplu si ptr noi ca asa nu ne mai aglomeram la anul.
Acum partea buna e ca...o sa fiu in atentia tuturor de 2 ori. Chit ca nu ma imbrac acum in rochie de mireasa, dar eu tot mireasa sunt:P .
http://community.webshots.com/user/k4t3ryn4
dana_ene spune:
Miresici, aveti idee ce preturi au rochitele de aici: http://www.emno.ro/index.htm ?
Daniela (21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006