Miresele anului 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Si alt motiv de „ bucurie „. De dimineata, deschid eu PC-ul, intru pe DC si-ncep sa scriu... bucuroasa ca sunt prima, cam ca de obicei... si cand sa dau „ Trimite „ apare sefa, urland ca eu de ce nu sunt undeva prin subsolul cladirii, ca e inundatie si ca trebuie data apa afara. De la 8 la 11, asta am facut, blestamand-o minut cu minut, ca doar nu e treaba mea. Auzi, din „ marea „ secretara de la sucursala centrala, ajung sa sterg pe jos, alaturi de femeia de serviciu ! Urmarile ? Pantofii si ciorapii plini de apa, pantalonii uzi pana la genunchi, bataturi, basici si taieturi pe palme de la un ciot de matura, manichiura distrusa, moralul la pamant... si probabil, maine, o raceala zdravana. Si observ ca a inceput sa ma doara spatele...
Cum cele doua dorinte legate de serviciu nu s-au implinit, adica nici nu am schimbat jobu’, nici conced n-am luat cand voiam, ma bate gandul sa-l iau acum, cand ploua... ca sa nu mai am asemenea atributii. Vorbisem cu puiu’ sa-l iau prin decembrie, cand e ger, sa stau acasa, la caldurica, dar acum... Eh, prevad ca-mi va trece ideea asta...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Cri, welcome !

Alinush, ai grija ! citeste la contract la rest ce parere am eu... parca la pag 2...

si vedeti ca si eu tot pe 3 iunie mi-s... dar ff oficial...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

quote:
Originally posted by balkina

Alinush2005 unde ai tu nunta, ca facem in aceeasi zi. La ce restaurant?
Eu fac la Casa Universitarilor, ca am auzit numai lucruri bune despre el.

Salutari balkina! Sa fie o zi cu noroc pentru amandoua!
Eu fac la Troian in Piatra Neamt nunta! (sau cel putin asa cred acum, ca pana nu vad contractul semnat nu ma bazez pe asta)

Mergi la inceput

Cri, tu intrebai la Comentarii de Laguna Blu... citeste parca la mirese partea 19 ( Krelia, help, ca nu-mi amintesc exact ) si vezi cum mi s-a parut... ca eu am fost si pe acolo...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Gio, eu nu o sa dau bomboane si sampanie la primarie pentru ca dupa oficierea casatoriei o sa mergem la restaurant si dam acolo o masa.Am zis ca nu are rost sa stam la primarie cu sampania ca pe urma sa mergem cu aceasi oameni la restaurant si sa dam iar sampanie. Asta daca nu isi mai baga socru coada.

Si daca tot vorbiti de socrii, oare cum as putea sa imi fac socru sa realizeze din cand in cand ce spune. In we asta au fost ai mei pe la mine sa incerce sa ma ajute sa rezolv cate ceva ptr cununie. Au incercat sa discute ai mei cu ei, dar socrii mei spuneau ....mai e timp. In schimb socru-meo a tinut sa-mi aminteasca ca vezi ca te-ai ingrasat si nu prea mai ai timp sa dai burtica jos pana la cununie. (Ptr cele care nu stiu dc, motivele ptr care m-am ingrasat sunt ca m-am lasat de fumat de cateva luni ptr ca asteptam un bebe, dar din pacate am pierdut bebe de ceva timp.) Din pacate al meu socru face ce face si cand vede ca imi revin moral cat de cat, imi mai aminteste inca o data prin ce am trecut. Norocul meu ca mai sunt din cand in cand si ai mei prin zona si ii mai zic vreo 2.

http://community.webshots.com/user/k4t3ryn4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

katerina, parca o aud io pe viitoarea mea soacra. cand ma ingras un pic, zice: ar trebui sa mai faci si tu miscare( de fata cu toata lumea normal, ca altfel n-are farmec), cand slabesc: doamne! ce te-ai ascutit in halu' asta? pe ce mai pune mana baiatu' asta? (adica fi'su)
sa mori de ras, nu alta. dar de cand o ignor, sunt cea mai frumoasa dintr-o data, toate hainele mele sunt superbe....ce sa mai...nu stie cum sa se bage in seama. credeti ca ii mai merge>? no way!!! mie cand mi s-a luat de cineva...gata...poate sa stea si in cap! mai ales ca imi place situatia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata am rezolvat.
mergem la restaurant cu parintii, bunicii, nasii de botez si matusile cu sotii. In total 18 persoane.
Cu prietenii ne intalnim pe urma, la o bere si gata.
Insa, problema numelui e importanta acum. Saracul Clòau, mi-e mila de el, dar cand a pomenit de subiectul asta avea ochii in lacrimi. Il doare ca nu vreau numele lui, si e asa de egoist sa nu-l accepte nici pe al meu.
Dar vorbim deseara de subiectul asta delicat, nu la birou.

Kateryna imi pare rau de sarcina pierduta, lasa ca Dumnezeu va da altul, trebuie sa fii tare. Si eu am pierdut unul anul trecut, si am zis ca era mai bine asa, eram in Italia si nu puteam avea grija de un bebe. D-zeu a decis in locul nostru.Si bine a facut, ca ne era tare greu sa decidem noi.
La ce ora in 15 oct. va casatoriti?
Noi pe la ora 13, ca e mai putina lume atunci, si putem sta mai mult in Primarie la poze, etc.

Raza da-i incolo de socrii. sa nu mai aud de ei.Abia astept sa-l sune Clau pe taica-so sa-i comunice ce am hotarat si sa vad ce va avea de obiectat de data asta.
Cand e nunta cumnatei tale? Sambata?

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Gio, noi la ora 15.00 am zis ca asa eliminam din start scuza cu "vai draga, am uitat ora". Sincer eu as fi vrut si mai tarziu, ca oricum pe urma mergem la restaurant.
Giova, apropo ai rezolvat cu rochita pentru cununie?

P.S. Cred ca a vazut socru ca sunt suparata ca azi mi-a zis ca mi-a facut programare la coafor ca ma auzise ca vreau sa ma vopsesc si mi-a facut si programare ptr ziua cununiei:D, plus ca imi face pe plac cu tortul si alearga si dupa buchetel.

http://community.webshots.com/user/k4t3ryn4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
socru-meu mai ca se roaga de noi sa cumparam struguri, sa ne faca el vinul pt nunta. La capitolul asta, se pricepe, recunosc.

Si eu credeam ca o sa avem vin facut de parintii mei pt. nunta dar se pare ca ploile astea au afectat si viile asa ca strugurii nu mai sunt de calitate.
Acum inclinam spre ceva gata imbuteliat ca sa fim siguri ca iese totul bine.
Vrem sa cumparam bauturile alcoolice de pe acum din 2 motive: unul la mana nu ne tine portofelul sa cumparam totul o data chiar inainte de nunta (luate pe bucati mai are timp sa se refaca rezerva :)))) si doi sa nu cumva sa le treaca prin cap sa scumpesca iarasi totul.
Singura problema ar fi ca la ora asta nimeni nu poate sa spuna cu precizie numarul invitatilor (de fapt nici fara precizie nu se poate), el variind ingrozitor de la o saptamana la alta....prin urmare nici cantitatile de bautura nu pot fi stabilite.
Cred ca luam totusi pt. 150 de invitati.
Daca o fi prea mult, nu-i nimic ca alcoolul nu se strica...iar daca e prea putin mai completam atunci.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Raza
Cand e nunta cumnatei tale? Sambata?

Da, acum, pe 8.
Si am vb cu tata... terasa blocului nu a rezistat la ploile astea, va trebui refacuta si... s-a adeverit ce spunea soacra: acum chiar nu mai au bani de nunta. Si mi-a propus sa-i imprumutam noi, din banii pt nunta. In prima faza am zis nu, am vb cu puiu', el cam la fel... si dupa o noapte agitata, m-am razgandit, pt ca acum sa-mi zica tata ca nu-i normal sa umblam la banii aia pt altceva decat pt nunta noastra si in nici un caz pt nunta viperei aleia. Acum nici mama nu mai vrea sa vina... desi eu iar am insistat... au zis gata, gata e. Si dupa ce ca faza cu terasa ii costa 20 mil, e foarte posibil ca tata sa se interneze iar, pt ca nu se simte deloc bine dupa operatie. Si uite asa s-au rezolvat lucrurile, dar nu chiar cum voiam... Ma credeti ca eu, care sunt innebunita dupa nunti, ca la asta nu vreau sa merg ?

Raza de soare

Mergi la inceput