Laparoscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

SIMO,
Hai ca mai am niste hot news pentru tine! Corespondez cu o colega de pat care a stat cu mine in salon si care avea o prietena asistenta in spital, asa ca de la ea am informatia ca Dr, Cristescu este f. bun chiar cica e vorba ca va fi Director de Spital. Asa ca vei fi pe maini bune!
Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S-i-m-o spune:

KITTA iti multumesc tare mult. Esti o super draguta. Ma bucur tare mult
ca DOAMNE, DOAMNE te-a scos in calea mea. Iti doresc din suflet multa multa sanatate si un cat mai curand. Daca mai ai noutati sant binevenite.
Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

KITA multumesc...m-ai convins..
daca luna asta vin scarbele luna viitoare o fac si eu...
apropo cu cine ai facut laparo? cu Marinescu?

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaa stai ca vazui..dehhh..batranetea mama...

da cu Cezara B..tare misto..e o dulcica si mie mi-a placut mult de ea..da eu o voi face cu Moisica...e si mai dulce..
va pupic pe toate...
aaaaa si inca ceva...Tabitha poate ca ne vom tine amandoua de mana gravi nu la laparo...ei e zici?????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Olteanco: Eu am asa o mare incredere in mine! LA fel eram si cand am facut biopsia sotului (si atunci rezultatul a fost OK), la fel am fost si la ICSI (si acela a fost negativ)> Deci, acum urmeaza una calda, adica un test cu II inainte de Craciun. Asa vreau eu si asa o sa fie. (Asta numai daca ovulez pe stanga, unde e buna trompa).

Ieri am inceput tratamentul cu clomifen, luni si miercuri ma duc la mine in oras la eco sa vad pe ca parte e ovulatia si cum cresc endometrul si foliculii, si daca totul e ok vineri ma duc la Giulesti la eco cu Dr. Dracea. Si pe 5 sau 6 fac IAD (o sa astept Mosul Nicolae sa vad ce imi pune in burtica).

Cu siguranta ne vom tine de mana gravide, ca altfel nu se poate. (cel putin virtual...)

Te pup dulce si iti tin pumnii. La tine care mai este situatia?

Tabi

Mergi la inceput

Tabitha iubita sa dea domnu sa fie bine..si lasa ca ai sa vezi ca vor fi pe partea buna si mari...marii..numa buni...io tin pumnii...

la mine situatia s-a colorat e rosieeee...au venit scarbele..dehh.asta e...o iau de la capat....
eu m-am hotarat gata...fac laparo...chiar luna asta....
ce-o fi o fi.....lasa ca nu mor eu...am trecut prin altele mai grele..si am reusit si ma plang de o nimica toata...m,ai..mai..imi trebe niste palme...sa-mi revin nitzel...
hai care sariti sa-mi aplicati cateva ca sa fac si eu laparo...dati mama..nu va sfiiti ca poate ma treziti si pe mine

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

gata am sunat si o fac...aflu luni cand...va pupic pe toate..
kitta daca am nelamuriri o sa te deranjez putin...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Olteanco: felicitari pentru curaj. Cu cine faci laparo? Unde? Sa vezi ce o sa te bombardez cu intrebari dupa ce scapi de laparo... Si eu care ma gandeam ca luna asta primim amandoua cate 2 liniute... Dar poate ca vor fi sanse si la tine, dupa laparo sa ramai luna asta. Tu ce stii?

Reao, nu ai vrut sa ma astepti si pe mine. Ma gandeam ca o sa facem laparo amandoua luna viitoare (daca o mai fi cazul). Asa, cine o sa ma tina de manuta?

Mai, sa-ti fie de leac (parca asa se zice, nu?) si sa te vad imediat.

Sa-ti zic ce patii eu azi: in loc sa iau la mine clostilbegyt-ul (ca cu asta m-am hotarat sa ma stimulez luna asta si ieri am luat deja prima pastila), am gresit si am luat la mine Ova-mit-ul. Noroc ca nu am apucat sa iau pastila de Ova-mit. Cand ma uit pe cutie, in loc de Clostil vad Ova-mit. Sa mor, nu alta. Ieri am luat pastila la ora 2, azi o sa o iau la 5.30 cand ajung acasa. Sper sa nu fie cu suparare stimatilor mei foliculi nerespecatrea orei.
Te pup, olteanco, si ai grija de tine. Sa-mi zici tot, ca sa stiu la ce sa ma astept, in cazul in care luna asta nu iese cu ochi. De fapt, daca luni si miercuri vad ca nu ovulez pe partea buna, poate reusesc si eu sa ma programez pt. laparo luna asta. M-or fi primind, numai asa daca dau tel. la dna. dr.? HAbar nu am. Om vedea. Poate pana atunci cresc foliculii acolo unde trebuie.

- un bughet de flori pt. tine si-ti tin pumnii

Tabi

Mergi la inceput

pai sa-mi fie de leac..asa cum spui iubita..

si...si...stai mama linistita ca ai sa vezi ca ovulezi pe stanga..si o sa ne intalnim cand vii la IA..da???????
sa nu ma ocolesti sa treci si pe la mine prin salon...ca sa te vaz....

aaaaaa cum ti-am mai zis...sau nu?????..nu mai stiu ca am imbatranit si mai uit si io...o fac la Giulesti cu Dc. Moisa..
ia uite un buchet mare de flori pt tine

si uite ce ii mai bat sa creasca mari si frumosi si pe stanga pt tine

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S-i-m-o spune:

LIANA30 eu urmeaza sa fac laparo pe 30 noim adica miercuri. Ma bucur ca ai luat aceasta hotarare. ESTI CURAJOASA! BRAVO TIE! Am sa te tin si eu la curent cum au decurs lucrurile la mine. Sper sa fie bine cum a fost si la KITTA.
Te

Mergi la inceput