Constanta la apel (50)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
'Neata! Alex este bine, nu mai face febra dar, imi pune rabdarea la incercare, nu sta locului o clipa. Mai nou a inceput sa cante dupa Cutiuta muzicala finalul cuvintelor cheie ale versurilor.
Adriana, si Alex a avut rubeola la 1 an, a inceput tot cu febra si, dr. de fam. a spus ca este rosu in gat, dupa 3 zile de antibotic injectabil au aparut cateva puncte de eruptie si am plecat cu ea la Urgenta, unde a consultat-o de 3 ori pana a decis oprirea antibioticului. Febra a mai avut cateva zile, ca reactie a rubeolei, i-am dat doar antitermice la 8 ore sau la nevoie. Am tinut-o in casa cam 14 zile, am inteles ca dupa bolile copilariei sist. imunitar este slabit si "aduna" din aer tot ceea ce intalneste. Vaccinul pe care trebuia sa-l faca la 1,2 an l-a facut cu o luna mai tarziu la 1,3 an, se numea Priorix. Acum sa vad ce protectzie ii ofera pt rujeola si oreion.
AngeliquS, imi pare rau ca ai avut neplaceri din cauza unui banal vaccin. Sper ca esti bine.
Jone, bun sosit in C-ta.
Atlantiana, ai incercat si in Doraly? Parca am vazut la un stand cu haine pt copii un afis in care spuneau ca au si haine pt gravidutze. Oricum oferta la salopete de blugi este mai mare, costa in jur de 600000 - 700000 lei. Eu am fost ff multumita salopeta in timpul sarcinii dar, gusturile nu se discuta.
Distractie placuta "plimbaretelor".
O zi buna!
Camelia & Alexandra Elena
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
camelia, mi-am dat seeama dupa aia ca febra a fost de la rubeola.nu i-am dat antibiotic injectabil, ci doar solutie si doar 2 zile.noua ne-a zis vineri iar la control sa vedem cum evolueaza.nu l-am scos oricum de mult din casa cu vremea asta.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
mygirl spune:
Atlantiana, eu cand eram in iarna mi-am luat o salopeta de gravida de la Casa Modei, e un magazin cum intri pe stanga, cu jeansi, geci, etc. Au si cateva hainute ptr gravide la preturi mai convenabile decat cele din piata grivitei. A...in piata grivitei sunt 2 magazine, unul in galerii(cred ca acolo ai fost, au niste preturi astronomice la niste haine pe care le porti cateva luni) si mai e unul, Materna, pana sa intri in galerii, vis-a-vis de pescarie, au lucruri mai ieftine un pic, aveau salopete f dragute si pantaloni mai ieftini. Eu am avut o pereche de blugi si o salopeta pe care am tras vreo 4 luni, de ma saturasem, am zis ca le dau foc dupa ce nasc. Dar m-am razganfdit si le pastrez pentru orice eventualitate. Bluze am purtat ce aveam in dotare...imi placeu cat mai mulate pe burtica, cu toate ca aratam ca un balon gata sa se sparga.
Crix, distractie si odihna placuta, profita de soare si mare, ca meriti! Sunt convinsa ca Alexia e bine cu bunicii ei. Nu esti deloc mama rea, daca venea cu voi mai mult o chinuiati cu drumul lung si oricum nu intelegea mare lucru. Meritati si voi un pic de liniste si intimitate dupa 2 ani....cine stie, poate un bb2?
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Angelique, ce vaccin antialergic faci tu?
Fac un vaccin impotriva alergiei la acarieni, pana sa stiu ca sunt alergica la asa ceva, nici nu stiam ca exista, daca nu stiti despre ce e vorba va spun eu: acarienii sunt niste gandacei care traiesc in praful din casa, in tot ce inseamna material, adica paturi, covoare, perdele, saltele, haine si asa mai departe. Dormitorul meu arata ca o casa japoneza, fara nici un fel de textile. M-am chinuit foarte mult cu alergia asta care a generat in astm si acum fac vaccinul asta poate reusesc desensibilizarea. Luni am fost la a patra doza, prima a fost la 0,05 ml, urmatoarele 2 de 0,1 si ultima, asta la care mi-a fost asa de rau, a fost de 0,3 ml, merg in doza crescatoare. Cine stie poate mi se amelioreaza starea pentru ca groaznic si costa o gramada de bani.
Crixia, cine mai e ca tine, stai pe plaja la soare in timp ce noi inghetam aici. Te intorci pana pe 7 octombrie la serviciu? (Stii tu de ce!)
Aveti grija de voi.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
Adriana, da, lucrez in industria farmaceutica. vaccinul de 1 an este din seria celor de 2,4,6, luni - dtp, antipolio, etc. ROR este un vaccin combinat care se face intre 1 an si 2 ani, protejeaza impotriva rubeolei, rujeolei si oreionului. cel dat de stat este Trimovax, se mai poate cumpara priorix. sunt echivalente. si intreaba-ma ce vrei, daca stiu iti raspund. daca nu ma documentez si iti raspund mai tarziu
Angelique, tu vorbesti cred de un vaccin autoimunizant, da? stiu o schema din asta aplicata pe o infectie recurenta cu stafilococ. a dat rezultate bune. unde iti faci vaccinurile? imi pare bine sa aud ca sunt doctori care practica asa ceva. sper sa te simti mai bine.
sinzi_ana spune:
Va pup!!
L-am recuperat si noi pe tati, am mers bine, drumu putin aglomerat la dus dar ok!!!! David a fost taaaaaaare fericit ca l-a intampinat pe tati la aeroport, numai ca a fost cam agitat...
David la ora 7 era in picioare...asa ca...e scutit azi de gradi!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!
jone spune:
atlantiana - eu toata perioada am purtat trening [D], dar nici nu am avut nevoie de alte imbracaminte ca nu ma duceam la serviciu.
am cautat salopeta...dar ptr ca sunt f. inalta nu am gasit sa imi vina, gasisem in doraly la 500 000 daca stii standul cu asha zisele toale de confiscat.
m-a aliniez cu copii bolnaviori, m-a "muscat" o viespe de mana si acum mi s-a umflat de numai pot.
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Salutare!
Am vazut ca s-a intors Roxana si-am intrat sa va dau binete, sa nu care cumva sa ma treceti absenta!
...in rest.... muuuncaaaaa muuultaaaa........
Angelique, cum ai aflat despre alergia ta?
Jo, Alex (Camelia), Razvan (Adriana), Sofia (Mada), Simona (Liris), multa sanatate!!!!!
Crixia, concediu placut!!! Chiar asa, te laudai ca vrei bb2! Ce zici, vine barza?!
Atlantiana, te-as fi ajutat cu haine de gravidutza, dar le-am dat pe toate (am multe prietene gravide!)
Oana (mygirl), mi-am amintit ca spuneai, cand ne-am intalnit, despre Alexandra ce este grasuta! Pai, la 4 luni, si Sebi avea 7,5kg si nu mi se pare grasut si era "in grafic"! Pupicei la bebelina mancacioasa!
Sinzi, petrecere maaaareee pt David!!! Revedere cat mai dulce cu tati!!!!
Vic &
Sebi (04.02.2004)
nastasie spune:
roxa, acu sa nu te superi pe mine ca te-am intrebat, dar am vazut ca ai multe cunostinte si d-aia.si totusi de ce ne-a zis dr ca am scapat de un vaccin?
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
Adriana, de ce sa ma supar? arat io asa a suparacioasa?
de ce ti-a zis ca ati scapat de vaccin? de fraiera. (scuze.....m-am enervat.) data viitoare explica-i ca vaccinul ala e ptr mai multe boli.
Sanzi, bine ca v-ati reunit si voi!!!