Constanta la apel (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

salut dragelor
noi ne-am intors de la braila ieri.
pe scurt: bunici innebuniti dupa alexandra, a fost frumoasa vremea si drept urmare am plecat la tara si am pus-o de un gratar (si un rand de gem), parinti - 3 perechi, copii - 3 bucati (una mai frumoasa ca alta), adolescentele mele surori - 2, catel - 1 de rasa, 1 de curte, bunica - una bucata.
deci distractie nu gluma.

imi pare rau ca aici a fost vremea nasoala...

va pupam

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna seara.am fost la doctor si am o veste buna si una rea:am scapat de rosu in gat si am facut rubeola.azi dimineata era plin tot corpul de bubite.stam pana vineri in casa si apoi mergem iar sa ne vada dna doctor.si asa vremea e cam naspa asa ca nu e chiar asa nasol.oricum am scapat de vaccinul contra rubeolei ca daca a facut deja nu ne mai face vaccin.sanatate multa tuturor.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Salutari din concediu! E bine, e soare, cald, frumos!
Imi e dor de toti de acasa, mai ales de Alexia, pe care am lasat'o plangand. Se tinea de mine.... am plans pana la Medgidia cred, imi venea sa ma intorc acasa. Au dreptate unii, cand spun ca sunt mama vitrega! Cred ca e ptimul si ultimul fara copila!

Noutati: Haaa, sanzi poate zici tu, cum e cu micul dejun englezesc!!!!??? Nu inteleg rolul iahniei cu carmati(bacon) si rosie coapta!?

Multi pupici!

Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantiana spune:

Fetelor, poate ma ajutati si pe mine... Am fost la magazinul din Piata Grivitei cu haine pentru gravide si nu aveau macar o salopeta! Nu am avut din ce alege! Mi-am cumparat un costumas - un pantalon si un fel de sarafan cu bretele, care se pune peste pulovar.Din raiat.
Oare nu exista in toata Constanta un alt magazin cu haine pentru insarcinate?? am fost foarte dezamagita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
cum e cu micul dejun englezesc!!!!??? Nu inteleg rolul iahniei cu carmati(bacon) si rosie coapta!?

adeca englezii, ca si olandezii (dar nu chiar asa de rau ca cei din urma) nu le au cu bucataria.
Era Gerard Depardieu la Jonathan Ross in emisiune si la intrebarea gazdei despre mincarea englezeasca , francezu a dat-o cotita ...ca cea mai proasta mincare pe care a mincat-o undeva este in Olanda... zicea "they don't know..., they don't know..." deznadajduit

que lo pases bien en Espana!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara, fetelor!

Tinand cont de ora tarzie, nu ma voi lungi prea mult...vreau sa va spun ca Sofi este fara mucisori acum, doar mai tuseste putin-putin, deci ea e pe lista cu cei care sunt pe vindecare, aproape. Si ma minunez de ea(ptiu, sa nu-i fie de deochi!), ce bine mananca! De fapt si Tatiana zicea de Bia ei ca mananca bine...or avea ceva fetele noastre, Tatiana!A dat foamea in ele!Nu e vorba, ca si eu ma straduiesc zilnic sa ii fac papa cat mai diversa si vad ca fata mea apreciaza...si papa tot!
La scoala este bine, am copii cuminti si silitori...oricat m-am straduit, nu am "reusit" sa dau nota mai mica de 6...adica :ori le place materia(si profesoara), ori invata de frica!Cert e ca invata!Nu-mi vine sa cred cand ii ridic in picioare si imi turuie si le pun intrebari, vad ca au inteles, nu au memorat mecanic...Doamne, ce ma bucur!copii destepti, manca-i-ar mama pe ei!

Angelique, imi pare rau pt ce ai patit la doctor...cred ca a fost groaznic sa faci stop respirator...

Crix, distractie placuta...vezi ca si Dragos e in Spania, in Najera(asta e prin nord)...poate va intalniti...ce dor imi e de el...

AtlAntiana, de ce nu iti faci haine de sarcina la o croitoreasa? Macar stii sigur ca le face pe conformatia ta...

Pupicei!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

buna dimineata!
atlantiana, fiquelle are dreptate.mai bine la o croitoreasa, mai ales ca hainele de gravida sunt si scumpe si nu le mai poti purta.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza.
Adriana, in primul rind sunt sigura ca nici nu avea rosu in gat data trecuta, ci febra premergatoare rubeolei. in al doilea rand, vaccinul combinat trebuie facut! ptr ca il protejeaza si contra oreionului si rujeolei. asa ca dupa ce ii trece la vaccin! sanatate si sa va treaca repede!
Angelique, ce vaccin antialergic faci tu? a cita doza era? (ps: daca bintuie viroze atunci clar in vecii vecilor nu reactioneaza la antibiotice)
Jone, imi pare bine ca ati petrecut ok.
Simonici cum te simti iubito? any mail?
Tatiana, distractie placuta impreuna.
Sinzi, ai plecat deja?

Mergi la inceput

roxa, am citit si eu despre simptome.febra a fost oricum de la rubeola, dar totusi l-am simtit ca inghitea cam greu si nu prea manca chiar asa bine ca inainte.oricum nu i-am dat foarte mult antibiotic, doar 2 zile.cand se face vaccinul asta?acum la 1 an?ca noua dr ne-a zis ca facem unul la 1 an si unul la 1 an si 1 luna.nu stiu exact ce vaccinuri sunt astea.oricum vineri ma duc cu el iar la dr si intreb.citisem pe net ceva ca asta cu rubeola se face la 1 an si 5 luni.sau n-am citit eu bine?chiar ma gandeam pe unde esti ca nu te-am mai vazut de mult.am si eu o intrebare indiscreta(eu sunt ma noua ca tine):lucrezi in domeniul ca am vazut ca te pricepi?sa nu te superi pe mine ca am indraznit sa te intreb dar ca sa stiu sa-ti mai cer cate un sfat.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Roxana, multam de intrebare, la fel ... somnoroasa si atit.
Nimic inca in mail. iti zic cind apare ceva .

cum a fost la filmare?!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput