Ati fost "cerute" de la parinti?
Raspunsuri - Pagina 3
Nane spune:
Fetelor, va multumesc de raspunsuri.
Concluzia pe care o trag eu, este asa: sa o conving pe maica-mea s-o lase mai moale cu asta cu cerutul pana cand va fi momentul. Deocamdata trebuie sa se cunoasca si ei ca oamenii. Nu?
Nus' ce-a apucat-o ca ea nu o prea are cu protocoalele, nu inteleg dc insista atat... of!
Mersi inca odata
Nane
dyadya spune:
Olguttza, emotionanta povestea ta, subsriu la pielea gainii si la mijitul lacrimilor; esti o norocoasa sa ai un asemenea om langa tine; dar pana la urma asta inseamna destin: sa zici: EL este si sa se dovedeasca pe parcurs ca ai avut dreptate. Sa fiti fericiti impreuna trei vieti de acum incolo!
olguttza spune:
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
floricika spune:
Iata cum a fost la noi:m-a cerut de sotie, a doua zi am fost la parintii lui si i-am anuntat, apoi am mers amandoi la parintii mei si el le-a spus asa:"Am cerut-o pe Flory de sotie si ea acceptat si acum am venit sa ne dati si dumneavoatra binecuvantarea ca sa ne casatorim". Tata, mama si sor-mea le-au dat lacrimile, apoi si mie, pt ca a fost foarte emotionant momentul(si nu se asteptau, era o vizita normala, fara flori si fara sampanie) iar tata mai spiritual din fire i-a raspuns "pai ma mai gandesc!", dar apoi ne-au luat in brate si ne-au pupat si ne-au dat binecuvantarea lor! Mie mi-a placut foarte tare momentul!
http://photos.yahoo.com/flory1008
Nane spune:
Pai fetelor, intr-adevar momentul poate fi frumos si emotionant, dar nu iese nimic daca il fortezi. Si daca omul nu simte nevoia de a ma cere de la parinti, e cam aiurea sa-l oblig. Nu?
Nane
PS Olgutza si pe mine m-a impresionat povestea ta. Ma bucur pt tine si-ti doresc toata fericirea din lume!
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
La noi a fost cam asa: ne-am mutat impreuna, si atunci am vorbit cu ai mei, apoi le-am facut cunostinta si parintilor, care s-au imprietenit din prima clipa...cind "ne-am cerut noi", vara la mare tot gindeam sa-i adunam la o masa asa mai protocolara, dar n-am mai apucat, dupa ce a aparut inelul in noaptea de revelion - l-am aratat familiilor, si am inceput sa ne gindim la o data, si din iarna pina la paste am ajuns si noi la o concluzie - asa ca la masa de Pasti organizata la ai mei, domnul meu a facut anuntul oficial....care s-a lasat cu urari si lacrimioare de ambele parti...deci practic la noi cererea s-a infaptuit in momentul in care m-am mutat la el.
Pupici
leyla spune:
La noi s-a intamplat cam asa. Prima oara am fost ceruta in ianuarie anul trecut in avion in timp ce ne intorceam acasa de la Istanbul. Dupa aceea inca din vara am inceput sa facem planuri de nunta. A doua oara am fost ceruta asa mai oficial anul trecut pe 31 decembrie cand eram din nou la Istanbul chiar inainte de petrecerea de revelion, si dupa ce a fost achizitionat inelul de rigoare, intr-un cadru absolut demential pe malul Bosforului… Pe 1 ianuarie, parintii lui au organizat o cina acasa in care mi-au urat bun venit in familie si mi-au spus cat de mandri si de fericiti sunt ei de alegerea baiatului lor, mi-au facut o multime de cadouri (in special bijuterii din aur), iar tatal lui a aparut la un moment dat cu lacrimi in ochi iar in mana cu perlele ce au fost ale bunicii (mama tatalui care din pacate nu mai este in viata) si pe care bunicul le trimise-se special pentru asta, perle pe care le-am si purtat la nunta. A fost o seara extrem de emotionanta pentru mine. Cu o zi inainte de nunta am organizat logodna cand am fost ceruta oficial de la mama mea, ocazie cu care s-au intalnit si familiile. Si de data asta a fost foarte emotionant deoarece ei au un fel de ceremonie foarte interesanta pentru logodna.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
anangel_lexi spune:
Pe mine iubi m-a cerut de la mama de ziua mea. Mama a fost complet surprinsa mai ales ca in ziua aia erau mai multe evenimente: ziua mea, lansarea cartii ei...Si cand a venit Cristi cu florile, sampania si bomboanele a crezut ca sunt pt. ziua mea sau pt cartea ei :) Cand colo...
Parintii nostri nu se cunosc dar mama nici nu prea vrea sa-i cunoasca pe ai lui pt. ca ai mei nu au fost de acord de la bun inceput cu relatia mea cu Cristi asa ca...nu stiu cum si cand se vor cunoaste. Asta e, trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Mai sunt 29 de zile pana la nunta mea :)
pepenash spune:
Olguttza, intr-adevar foarte emotionanta povestea ta. Imi pare rau ca tatal tau nu mai este printre noi, dar sunt convinsa ca se bucura de acolo de unde e el pentru ca stie pe ce maini te-a lasat. Sa va iubiti si dincolo de viata!
La noi totul s-a intamplat de la sine. Ne-am cunoscut acum aproape doi ani, in octombrie avem aniversarea; la primul Paste petrecut impreuna, deci dupa vreo 6-7 luni s-au cunoscut si parintii, care vorbisera anterior de cateva ori la telefon cu ocazia unor sarbatori, aniversari, etc, si de atunci s-au tot vazut, uneori chiar si fara noi; la scurt timp dupa asta, vara trecuta, ne-am mutat impreuna, iar vara asta am decis sa ne casatorim. Nu m-a cerut, ci pur si simplu am anuntat ambele familii ca vara viitoare intentionam sa ne casatorim, iar inelul il vom cumpara impreuna cat de curand ca si cadou cu ocazia celor doi ani (nu am degetele tocmai finute si nu vrem sa riscam sa nu mi se potriveasca sau sa nu fiu foarte incantata de model). De fapt, am deja un inel de la el luat la Craciunul trecut, primul Craciun in casa noastra, dar nu a fost luat in contextul unor ganduri de nunta.
Deci, n-am un puiut prea romantic... Dar il ador, oricum ar fi!
ralucasimarius spune:
Noi ne-am casatorit pe 18 septembrie 2004,si de Craciun 2003 a venit sa ma ceara de la ai mei. A fost foarte frumos desi situatia era un pic penibila. Socrii mei sint divortati si soacra mea s-a recasatorit asa ca sotul meu a venit cu tatal lui si soacra cu sotul ei.
Intr-un final a fost dragut.Am trecut peste momentele tensionate fiindca cei doi socrii ai mei nu-si vorbesc, dar am apreciat ca au facut efort ca noi sa fim fericiti.
A venit socrul meu cu plocon la tata.M-a dat de juma de porc si 5 litri de tuica.
Desi nu am tinut nici un obicei la nunta, cerutul de la parinti mi se pare frumos.Ai mei au fost foarte emotionati.La un moment dat tata era plin de lacrimi.