Copilasi de oct-noi-dec 2003 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
marioan spune:
Buna!!!
Felicitari Ciuf si sa fie bine tinem pumnii pentru vineri!Si eu vreau la anul sa fiu ca tine, vreau o surioara pentru Andrei dar nu conteaza ce e sanatos sa fie!
Elena imi pare tare rau pentru mama ta! Cum s-a rezolvat, voi unde stati cand veniti???
Super mami a trecut bubita de la buza? Pupam carliontata dulce!
Si acum sa va povestesc o faza cu Andrei.
Vineri la 9 seara ma cheama la servici(sambata plecam la Salzburg) ca e urgent si daca in week-end nu sunt in tara sa vin in noaptea aia.Dupa ce am inchis m-a bufnit plansul de ciuda, de nervi.Ma vede Andrei-e prima data cand ma vede (am avut noroc ca nu am avut motive de cand s-a nascut el) si vine la mine ma ia in brate, ma pupa de 5-6 ori si apoi imi spune GATA!A fost atat de dulce....Eu de cate ori se loveste il pup unde s-a lovit si spun gata a trecut ca a pupat mami si el nu mai plange.Asa ca a aplicat si el aceiasi metoda .
Si a mai fost o faza apropo de pupat -intr-o zi facea o traznaie si eu l-am certat si i-am spus ca nu e voie si el s-a lovit un pic la mana dar pentru ca stia ca eu nu-l lasasem s-a apucat sa se pupe singur pe manuta ca sa treaca.![]()
In rest suntem bine a inceput sa spuna mai multe cuvinte dar olita e tot un vis.Acum am mutat-o in sufragerie si a acceptat sa stea pe ea de 2 ori dar nu a facut nimic
asa ca mai incercam.
In curand o sa pun poze noi ca am cumparat un nou aparat foto.
vikinga spune:
Marioan foarte dulce Andrei
Cu frau totul e ok, Aldo e in buna dispozitie cind il iau, e asa de dulce cind il vad prin geam cum vine cu ea de mina si zice mama mama, ma ia cu lesin de dragul si dorul lui, dar apoi cumdeschide usa, o ia la fuga in camrea de joaca sa-mi arate el acolo cu ce s-a ajucat si normal ca incu terminase el joaca si imi explica el acolo pe limba lui. E totul ok intr-un cuvint cu cele 3 ore pe zi la frau, doar eu sunt cu ochii pe ceas si inca nu m-am obisnuit fara Aldo linga mine. Nah mama iubareatza si cu sufletul bucati dupa bandit.tre sa fug la el ca vad ca ceva nu ii convine.Va pup.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Elenalove27 spune:
Salut dragelor,
Ieri am avut testul lui Alvaro la INIMA si multumesc lui Dumnezeu totul arata ca este un baiat tare voinic.
Inimioara arata bine.
Acolo unde arterele au fost taiat si puse la locul lor pare ca se intind bine si inima creste fara sa ii stranga inima. pulmonara a fost greu de vazut la eco deoarece a fost sedat de 2 opri si se trezea mereu plangand si dr. nu a mai vrut sa il puna iar la nani asa ca mergem iar la 6 luni la eco si tot asa pe fiecare 6 luni pana pe la 10-15 anisori si dupa va fi flacau mare si se va duce singurel la eco .
)
despre MAMA mea nu stiu prea multe deocamdata nu pot sa vorbesc cu ea le telefon ca plange tot timpul cand o sun si mai bine nu o sun.
locuieste acum pe la sora mea(Pitesti) , dar nu pentru multa vreme ca ea va naste in curand si nu are situatie.Cand merg in Romania o sa vad ce pot face pentru ea...poate la un azil de batrani ...nu gasesc deocamdata alta solutie(ca eu nu am putere sa ii cumpar casa)
Multa sanatate tuturor.
ciuf spune:
Salutare, dragele
Elena, ma bucur ca puiul este bine. Chiar ma gandeam ieri ca te auzisem de control dar nu imi mai aminteam exact data programarii. Dar cam pana la ce varsta are trebui sa faca controalele astea periodice? Sanatate multa!
Marioan, pupicei multi lui Andrei ca e tare dulce.
Laura, imi pare bine ca Aldito nu are probleme cu acomodarea cu tanti. Inseamna ca o place. Lasa ca o sa fie bine si pentru el, dar si pentru tine ca-ti trebuia sa ai un timp al tau. Sa te ocupi si de problemele tale. Ziceai ceva de scoala. Despre ce e vorba? Mi-a scapat mie ceva?
Astazi Luku se facu de patut de toddler. Ii cumpara taica-sau (ca-si lua zi libera azi) si il montara impreuna. Sa vedeti ce constiincios surubarea micutul de ziceai ca este profesionist. Acum ramane sa-i iau asternuturi. Ca nu avem. Si ma batea gandul sa-i iau cu tema "Finding Nemo". Sper sa nu-l intoxic cu ai pesti.
Si vru copilul sa bea nana in patutul nou, vru cece (paturica), isi dadu ciorapeii jos si eu zic "gata, sa vezi ca se culca plodul". Da' de unde. Nu care cumva sa piarda un minutel de joaca.
Si vazuram noi ca nu e rost de culcare la el in camera, il luaram la noi in pat. Proasta educatie, asa spune sotul. Ca pana acum, vezi Doamne, copilul papa lapticul la el in pat si apoi adormea.
Foieli, agitatii, ba ca vrea la mama, ba ca vrea la tata. Sotul se enerva si-l puse la el in camera in patutul vechi cu gratii (pana isi regleaza somnul). Wow, plansete, zbieraturi, pipi, caca, apa. Il schimbaram, nu facuse decat pipi. Il puseram inapoi in pat si iar plansete "a cajut cece". Du-te, pune-i paturica in pat si nici nu inchise sotul bine usa la camera lui ca iar " a cajut cece". si sfarsiram prin a-l lua la noi in pat. Si apuca-te fata draga de spus povesti. Habar n-am. Daca ma pui sa spun o poveste cred ca nu stiu nici una de la cap la coada. Si lasa imaginatia sa zboare. Si zbura asa de departe ca imi adormi sotul, iar copilul ma mai intreba " si ham?", " si mau?". Asa ca cedai si-l pasai lui taica-meu de-l scoase afara. Si somn pauza la el. E plin de energie.
Cam asa decurse la noi dupa amiaza.
V-am pupat,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
super mami spune:
Elena ma bucur enorm pt rezultatele analizelor. Bravo pui mic...pupam nasuc de copil frumos 
Cu mama ta e problema mare...dar nu ajuta si statul in situatia asta, oamenii astia au nevoie de mult ajutor....trebuie sa ia totul de la 0....nu-i pot lasa asa.
Nu e bine la azil....e groaznic . Stiu asta pt ca o ruda mai indepartata a ajuns acolo....noroc ca l-au luat inapoi dupa doua zile.
Poate reusiti sa-i inchiriati ceva...mai aproape de sora ta. Cel putin pana se hotaraste soarta oamenilor. Nu cred ca-i lasa pe toti pe drumuri.
Ce ghinion groaznic.
Daca putem sa o ajutam cu ceva...orice.
Voi mai plecati ?Vikinga....bravooo, aveti si voi baiat mare si extra timp de facut surioara 
Mariana....abia astept sa vad poze cu Andrei. Mai seamana cu Matei ?
E un dulcel si un destept.
Nu a trecut buba de la buza. E mare si cu o pata alba pe interior. Dar cred ca nu ramane semn.
Azi s-a mai linistit parca si ea, a fost ceva mai linisita.
Ma duc la nani, s-a culcat azi mai devreme ...poate maine se trezeste mai happy
Noapte buna, sa visati cu ingerasii 

Alexandra si Isabelita Isabel
carmen77 spune:
Alexandra, am ras cu lacrimi de patania ta din parc cu Isabel ... mey, ce mama si tu ... auzi sa nu dai copilului sa suga
. Lasa ca si Matei face tot felul de prostii, el nu vrea sa suga, in schimb imi arata spre bluza si zice: tzatza,
noroc ca pe aici nu prea intelege nimeni ce e aia, mai rau e sa nu faca din astea cand suntem cu prieteni romani pe langa noi
.
Elena, tinem pumnii si in continuare pentru controalele lui Alvaro ... sa fie bine tot timpul. Iar cu mama ta .. oare o solutie buna nu ar fi sa o aduci la tine in USA? Ai rezolva problema cu casa ... si cu gradinita pentru Alvaro .. adica nu ar mai fi nevoie ... zic si eu, ca banuiesc ca deja te-ai gandit si tu la asta .... Oricum ar fi, daca putem sa ajutam cu ceva ... let us know.
Ciuf, asteptam vestile bune
.
V-am pupat pe toate ca e tarziu si bag si eu cornul in perna ...
Matei 
PozeNoi 
Carmen
si
Matei Gabriel - 27.10.2003
boeru spune:
primiti-ma si pe mine in clubul vostru ..
Al meu nazdravan, Raducu, este nascut pr 27 oct. 2003, a doua zi de SF. Dumitru (dar il cheama si Constantin)L-am dus la gradi si e fericit nevoie mare...
Sa va spun ca are si "iubita" - Alexa de 5 ani!!!. Aseara l-am rugat sa-mi dea un pupic si mi-a intins obrazul. Eu: "Nu mama! Pupa-ma tu " El nimic, iar imi intinde obrazul. Peste cateva minute il intreb? "Dar pe Alexa cum o pupi mama?" Si vine glont si-mi trage o stampila direct...pe buze. Acelasi lucru s-a repetat cu taica-su si ne-am prapadit de ras. Azi dimineata am cunoscut-o pe Alexa si am definit gusturile lui Raducu : blonda si mai mare decat el, sa vezi ce-o sa iasa... Ce te faci ca este si Scorpion..![]()
![]()
![]()
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/album?
paula2003 spune:
Sa stii ca m-am uitat sa vad daca ai scris si pe urma te-am intrebat....nu am vrut sa te supar, nu am vazut nimic de foarte mult timp de tine si am spus sa-ti scrii pe forum ca citesti de oriunde ai fi. Ma bucur de evolutia lor si de progrese si de cat de destepti sunt. Felicitari.
Si Alexa a evoluat dar nu asa de bine ca si Olguta, speram sa faca si mai multe progrese.
Paula
cu Paul 25+
siAlexandra 
adriana spune:
Paula, n-am avut nici un moment intentia sa te supar ![]()
Iarta-ma daca ti-am pricinuit vreo suparare.. Nu pune la suflet vorbele mele.. nici nu stiu ce sa zic acuma 
Nu mai scriu nimica, iaca..
Adriana, mamica lui
Codrin si a
Olgutei
carmen77 spune:
Bine ai venit, Florina ... mai povesteste de Raducu, uite ce coincidenta ... e nascut in aceeasi zi cu Mateiutul meu
.
Matei 
PozeNoi 
Carmen
si
Matei Gabriel - 27.10.2003