Copilasi de oct-noi-dec 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Laura, hai ca azi is pusa pe facut prezenta , ceva poze noi cu Aldo nu mai pui si tu? Ca nu i-am vazut carliontii de cam multicel .

Io am pus cateva poze din parc de alaltaieri ... cine are timp si chef ... vizionare placuta.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Carmen frumos Mateiutzu' e o placere sa-l privesti:)Eu nu am inca poze noi ca de dinaintea concediului in italia Aldo a aruncat cit colo aparatul digital si tot am aminat sa luam altul, nu stiu nici eu de ce. Am pozele din italia inca nescanate, sta scanrul aici pe birou linga mine insa nu e instalat inca, asa ca mai astept pin' ce are sotzu chef si timp Sfirsit de sezon pe aici si e super aglomerat de treburi la munca.Pup cu dragVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Adriana! ce mai faci? cum a fost in concediu (acum in sept?) Ce fac strunfii? Imi e dor de voi.
Am fost la cumaparaturi si i-am luat ceva simplu dar dragut(pt. o bucata de haina sub 500 nimic si bluzitele de la 200 in sus....). Sper sa fie bine la intalnire si sa aiba succesul scontat.

Paulacu Paul 24+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

quote:
Originally posted by paula2003

Adriana! ce mai faci? cum a fost in concediu (acum in sept?) Ce fac strunfii? Imi e dor de voi.
Am fost la cumaparaturi si i-am luat ceva simplu dar dragut(pt. o bucata de haina sub 500 nimic si bluzitele de la 200 in sus....). Sper sa fie bine la intalnire si sa aiba succesul scontat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Paula, am scris pe pagina cealalta ce fel de concediu am avut . Acuma sunt in recuperari dupa asa relaxare.

Ai mei se joaca cu plastelina, i-am cumparat lui Codrin, si Olguta se mai joaca si ea.. incearca sa o manance.. o scuipa ca nu-i buna
Le-am cumparat si un CD cu "Craiasa zapezii" si-l asculta toaaata ziua, Codrin e fascinat de teatru radiofonic. Sa incerc sa-i mai gasesc povestiore din astea ..
Olgutica e o scumpa, e asa de lipicioasa si dragastoasa ca parca nu-mi mai trebuie nimic dupa ce ne jucam , foarte mare diferenta intre un baietel si o fetita.
Face la olita si spune mereu, noaptea ma trezeste ea cand vrea jos din patut sa faca pipi( ma scoala de vreo 2 ori pe noapte). Vorbeste ca un papagal, ma intreaba unde e nenea, ce face mama, imi paraste pe Codrin cand se bat , are grija de papusile ei sa le culce si sa le inveleasca, e o mare cocheta, cand ii pun vreo rochita fuge repede la taticu sa-i arate si sa fie admirata.. din astea .. ii prind parul cu agrafe si nu si le mai da jos, se admira in oglinda daca-i stau bine... pupaza..

Cam atatea cu noi.. Paula, asteptam cu interes pe bebele tau.. Sa vedem cum se intelege cu Alexandra v-ati hotarat la nume? Multa sanatate si de acum incolo si poate ne mai vedem.. de ziua fetelor

Ciuf , felicitari pentru sarcina. Te invidiez.

Elena cum ai rezolvat cu mama ta, e prin imprejurimile Bucurestiului ceva? A gasit unde sa stea?
Imi pare tare rau de oamenii batrani care au ramas fara casa, ceva infiorator la batranete, o lovitura greu de dus.
Domane ajuta sa fie bine pentru ei

Adriana, mamica lui Codrin si aOlgutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Valeria....si a mea e medic.... na' coincidente.
Pare ca s-a mai relaxat in ultimul timp, nu mi-e de mine...mi-e sa nu se bage prea mult in Isabel....sa nu vina cu pareri, comentarii sau schimbari.
Isa e obijnuita intr-un anumit fel, are un anumit program si o droaie de obiceiuri....mi-e sa nu schimbe ea lucrurile astea sau sa nu incerce sa o faca. Poate-s eu nebuna, dar de felul ei e cam bagacioasa.
Si mai e ceva...cred ca as fi tare geloasa daca as vedea ca Isabel se pisiceste cu ea...suna urat da-i adevarat.Fetita mea a avut ieri o zi deosebit de proasta, cu crize de nervi, cu trantit si tavalit pe jos, zbierete toata ziua....si s-a culcat pe la 1 noaptea ....Nu stiu ce a avut, ca in general ne intelegem ffff bine, ca ieri nu a facut niciodata pana acum.
O doare rau buza, cred ca mai apar si dintisori...of, of.
Sper sa avem o zi mai buna azi....speranta moare ultima va pupacim acum, vrea sa faca nani.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Carmen....dulce foc si frumos e Matei. Si ce a crescut....e un scump.
Da' la voi a venit toamna deja?
Sa-i dai un pupic pe nasuc de la noi

Valeria...ce zise nenea dr?Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Am reusit sa dau si eu pe aici. "Tutz"- de la strutz vine, dar cum el nu poate sa zica cuvantul intreg ii iasa doar ultima parte, vine acasa intr-o luna, impreuna cu ai mei. Vorbim in fiecare zi si mereu imi spune "salut mama" si la indemnul maica-mii imi spune in cuvinte nelegate cam pe unde a fost si ce a facut. Mai nou face scandal si striga "colata" (ciocolata) si am inteles ca vrea sa pape in fiecare zi- ii si arata mamei de unde sa o ia. L-am vazut asa scurt in video conferinta duminica, doamne ce a crescut! Nu cred ca-l mai las niciodata asa departe de mine si asa de multa vreme. Acuma nu am avut incotro. Pana la urma i-am convins pe ai mei sa vina si sa stea doua luni, dupa care se "schimba" cu matusa-mea.

Super Mami, succes cu soacra! Bine ca a mea nu vine pe aici, desi o "arde" de multa vreme. Oricum numai m-ar incurca pt ca mi-a zis din capul locului ca mai mult de o luna nu ar sta.

Ai vostri sunt televizomani? Mama imi spune ca e fascinat de desenele animate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Eh, n-am facut nici o scofala cu doctora pentru ca era out ieri. M-au sunat de la cabinet vineri ca sa ma programeze pentru alta data, dar eu cum calaream Internetul (avand dial-up) nu au reusit sa-mi lase mesaj. Asa ca facui drumul pana acolo ca sa-mi spuna sa ma duc vineri. Asta este.
Laura T, cred ca ti-e un dor nebun de copil. Asa zic si eu ca nu as putea sta departe de copil, dar cand nu ai incotro si nu te poate nimeni ajuta aici, trebuie sa faci si sacrificii.
Eu ma uit ca daca sunt plecata pe la cumparaturi, cand ajung acasa as strange copilul in brate pana m-as satura de el (niciodata).
E grozav sa-i vezi cum repeta cuvintele, cum incearca sa explice si ei ceva, sunt haiosi la maxim.
E mare lucru ca vin ai tai aici.
Eu nu stiu ce o sa ma fac cand vor pleca ai mei. Ca sa nu zic ca m-am si rasfatat. Dar la mine e bine macar ca nu ma duc la serviciu. Stau si fac purici acasa.
Si dupa cum va spuneam m-am apucat de tricotat. Aveam eu o ata cumparata mai demult pentru mine si acum m-am hotarat sa-i fac lui fiu-meu ceva. Va fi imbracata ca o sorcova in pulovarasul ala care este plin de roz, galben, albastru, verde, numai culori turbate. Cred ca il va purta numai prin casa. Dar daca mi s-a pus pata pe ata asta, ce naiba sa fac. Parca vad ca ajunge pulovarasul pe la vreo fetita.
In alta ordine de idei avem probleme cu Luca cu somnul. Vrea sa sara peste somnul de pranz, seara se culca dupa 11, iar dim. trezirea o are pe la 9-10. Azi se supara taica-sau pe el si-l puse fortat la culcare, la el in pat. Moaaaama, ce bazaieli timp de vreun sfert de ora. Mi se rupea inima cand il auzeam. Dar ta-so imi arunca cate o strambatura din aia urata, a la repros, cum ca fiu-meu s-a rasfatat din cauza alor mei. Ca, deh, asa se intampla cand are altul grija de copilul tau. E mai usor sa dai vina pe celalalt in loc sa analizezi la rece situatia.
Si dupa cum va spuneam fiu-meu e pedepsit pe motiv de indisciplina.
S-a pricopsit cu o trambulina pe care sare toata ziua. Ziceti ca are arculete in piciorusele alea. Ah, si e buna si pentru adulti. Sotul avea de dim. febra musculara.
Este foarte buna ca exercitiu fizic.
Asa. Si de dim. imi scula copilul la 7 ca sa ii regleze el somnul dupa poftele lui. Mititelul si fu asa de smiorcait vreo juma de ora ca-mi venea sa-l iau in pat cu mine ca sa mai atipeasca un pic.
Dar va spun eu ce grozavie face sotul meu cu "disciplina" lui.
V-am pupat,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Valeria......asa deci...tati rau cearta copilul...
Ia spune-i tu lu' bunica. Sa pupe victima
Vikinga....cum merge cu frau ? Mey, da ma gandeam azi eu....tu cu al tau sot in ce limba vorbiti ?
Io iar pe fuga, terorizata de domsoara cea cminte. Ieri s-a culcat pe la 1 am...si asta ca am adoptat eu atitudinea domnului tati lu' Luca....ca altfel....
Era copila mea, in toiul noptii, cocotata pe masa din living, pe burtoi, cu manutele sub barbie, batanand din picioruse...cu ochisorii in tele.
M-au apucat furiile, nu mai puteam...si am invins !!!Ca sa vedeti cat de sclifosit oate fi un copil....va exemplific o sceneta de aseara.
Noi si copilul la leagane. O mamica cu un bb mare si unul mic. Cel mic sugea de mama focului. Isabel gramada sa vada ce se petrece.
Mai nene, in doua minute, dupa ce s-a dumirit duduia, a sarit pe mine, tragand de haine si zbierand cu lacrimi de crocodil "VLEAU. VLEAU....MAMI VLEAUUUUUU".
Nu stiam pe unde sa ma mai bag, ce sa-i mai zic.....tati era pe jos de ras, mamicile se uitau ca la felul 100...ce s-or fi gandit ele saracele nici nu vreu sa-mi imaginez.
Si asta venind de la un copil care a fost alaptat doar 2 saptamani....Uf, va las acum....am un milion de treburi de facu si 0 chef sa le fac.
pupiceiAlexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput