Copilasi de martie-aprilie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Daniela, da interesant articol. Pe mine ma obsedeaza faptul ca dupa ce ii spal pe dinti seara (cand ma lasa...) ei isi mai beau sticluta de formula... PLUS ca le mai dau o sticluta pe noapte... Mi-e teama de carii ca nici eu nici sotul nu avem dantura prea sanatoasa (tot mereu fugim la stoma...) si sunt sigura ca e ereditar. Noua tot timpul ne zice pediatra de cate ori mergem la control sa fim f. stricti cu spalatul pe dinti si sa ii tinem cu forta daca e necesar, chiar daca urla si se agita, ca e f. important. Tu esti stricta?? As vrea sa stiu ca nu suntem singurii care ne abatem de la asta... Of.. ce usor era cand erau bebelusi mici, mici...

Ce putin mai sta soacra ta... Deci trebuie sa te grabesti cu ce mai ai de rezolvat/ amenajat prin casa ca pe urma nu mai ai mult timp daca ramai singura cu Lara.

Weekend placut! Salutari Laviniei! Ne e dor de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Mickyyy + sotul sa fiti sanatosi si fericti si sa ca bucurati de minunile voastre

Simo Stephie e tare dulcica cu spalatul pe dinti, ca toata ziua cere dinti...dinti adica periuta. Dimineata se spala cu mine, dar nu mereu, dar in rest si freaca ea toata ziua. Din pacate uite noi seara nu am facut spalat pe dinti. De cateva zile e tare cumintica se cere in patut singura cu nani, zice lapte bea sticluta si buf pe dreapta. sa vedem cat o sa tzina...altfel in scaun balasoar face titi(asa ii zice Stephi la bunicu) muschi, si numai de la el vrea sa pape si sa o legene. cateodata, dar tare rar are preferinte si ma alege pe mine sau pe tati.....

voiam sa mai zic ceva dar uitai, bat-o vina de memorie scurta...

next time

ah, merg pozele, nu stiu care a fost baiul..

Corina , Stephanie + duggy Totolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Neatza! Corina, nu se vad pozele!
Ma duc sa-mi beau cafeaua ca Thea m-a trezit la 6 jumate azi, nu stiu ce a apucat-o sa se scoale asa repede.
We fain la toate!

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simona, si mie imi e tare teama de carii si da, incerc sa fiu foarte stricta cu spalatul pe dinti. Dar sa vezi, inainte de a veni soacra mea, Lara era foarte linistita: ii dadeam o periuta de dinti in mana, s-o tina ea, si eu o spalam pe dinti cu alta. De cand a venit soacra-mea, se cam rasfata puiul meu. :) Ba vrea periuta cu care o spal, ba vrea si floss (toata cutia!), ba vrea nu stiu ce altceva de pe chiuveta. Si daca ma opun, se opune si ea spalatului pe dinti. Deci trebuie sa o pacalesc cu ceva iar daca chiar nu reusesc, fac pauza 5 minute si vorbim. Povestim despre cate in luna si-n stele si la sfarsit ajung s-o conving sa periem dintisorii. In orice caz, indiferent de ce vrea ea, nu iesim din baie pana nu am spalat-o.

Apropo de dinti, de ceva vreme i-au dat si caninii, toti 4! Oare de-acum imi va trebui mai multa energie s-o spal pe dinti fiindca are mai multi?:)))

Apropo de soacra mea, stiu ca trece timpul foarte repede!!! Si nu-ti mai zic cate planuri are. S-a apucat de lucrul in gradina. Vrea sa puna in jurul casei 'gravel', pietrisul acela pe care il vedem in jurul majoritatii caselor pe aici. A noastra e mai noua si din cauza asta n-are. Ei si, intai am intrebat pe la companiile de landscaping cat costa sa ni-l puna. Am primit preturi de aprox. $2000 si...am trecut la 'planul B': am cautat pe internet cum se pune acest gravel, apoi m-am dus la Home Depot si...urmarea cred ca o stii: zilele viitoare toata familia se apuca de pus gravel. :))

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Corina, nici eu nu vad pozele! Nu stiu de ce.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Asa hai sa va mai scriu si eu una alata despre noi ca de multa vreme nu am mai zis un cuvintel...stiu sa-mi fie rusine dar efectiv ba n-am timp, ba sunt prea obosita, ba prea plictisita

De mai bine de o luna copilasul meu nu mai vrea sa-i dau eu de papa, isi serveste singurel masa, desi nu l-am invatat, pur si simplu timp de 2 zile mi-a refuzat mancarea si nu stiam ce are...si m-am enervat si i-am pus lingura in mana si de atunci frate sa te ti...din prima si-a nimerit gura...papa super frumos si super bine
Asta a fost prima reusita/etapa trecuta

Mai nou doarme singurel, ba chiar azi mi-a adormit singur...pana acum nu se intampla sa doarma singur decat la amiaza, seara trebuia sa stau cu el

S-a facut un smecher si jumatate, cu unii(adica bunicii) ii merge dar cu mine cu tacsu nu prea...pe bunici ii invarte dupa dejt...bine face daca poate

Vorbeste fff multe, in fiecare zi zice in medie cam 4-5 cuvinte noi...e fff vorbaret, dar de cele mai multe ori nu pricep ce zice ca vorbeste ff repede...mi se pare ca va fi ori sasait ori rarait

Olita...olita e marea noastra problema...dupa ce o vreme a facut tot ce trebuia in ea acum nu sta numai cand se uita la desene si binenteles imbracat...in rest cred ca pana nu-l insor tot in scutec va face

E fff curajos si ff independent, ceea ce-mi place la nebunie...daca face ceva nu vrea ajutorul meu sau a cui o fi, vrea sa faca singur...e si fff neastamparat dar un neastamparat dragut

De suzeta inca n-am scapat, de fapt nici n-am incercat sa-l fac sa renunte la ea!

Nu stiu cam atat deocamdata, habar n-am ce sa va mai spun

Va pup pe toate!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Am vazut ca ati discutat de salopete de iarna...eu i-am luat la Raulica din doua piese...adica gecuta si salopeta de aia fara maneci...e super haios in ea

La capitolul spalat pe dinti nu prea ne laudam ca stam bine...ma chinuie idee, adica ma chinuie Raul pentru ca nu vrea sa deschida gura...ii bag periuta cu forta in gura si frec doar ce apuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Fiti dragute ca de obicei si poate ma ajutati si pe mine cu o idee:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58678

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Clau, bine ai revenit si sa-ti traiasca vorbaretul. In linii mari se cam aseamana copiii nostri, la independenta mai ales.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Andreea, ti-am raspuns, imi pare rau dar nu am cum sa te ajut ca nu m-am intampinat cu asa ceva
Mersi de primire

Mergi la inceput