Copilasi de martie-aprilie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Pe unde umblati fetelor?? Abia am asteptat sa ma asez la calculator sa vad ce ati scris si voi nimic

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata iubitelor ! Nimeni la cafea ?

Clau ma bucur ca esti mai bine ! Sa stii ca nici eu n-am terminat curatenia, si nici macar pe Daria nu o am acasa..... Dar s-or termina ele toate odata !
O saptamana excelenta va doresc !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Buna dimineata, la cafelutza

Am aparut si eu un picut.
Felicitaru Clau pentu vorbaretz.. Al meu nu vorbeste deloc... decat cu rugaminti si insistente un "apa, caca, mama, tata, aide"....si atat cu repertoriul lui. Ma apuca disperarea..
Mai aveti si voi leneshi din astia..? Intelege tot, explica in legea lui... cu intonatii si strigate.. dar fara cuvinte, nu vrea sa vb....
Ce ma fac cu el?
La olitza facem cand si cand, restul in pampers.... La periutza inca nu am recurs...

Va pupic si o sapt buna

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Denis, nu-ti fa probleme - majoriatea copiilor inca nu vorbesc. Fiecare cu ritmul lui.

Katalina, felicitari pt. toti "f. bine" ai lui Catalin! Bravo si lui si tie! (ca stim ca e si meritul tau!)

Clau, felicitari pt. vorbaret. Si ai mei vorbesc toata ziua. Au cu cine semana...

Daniela, si noi insistam, dar uneori cu Mia nu mai am rabdare. E tare incapatanata si de obicei seara la baie, ne grabim, ca e tarziu si isi asteapta Lucas randul, etc. Plus ca dupa 8 ore la biblioteca, agitatia din Manhattan, fuga acasa, hranit copii, mai da o tura pe-afara (pana ne mai permite vremea) sau la cumparaturi strict necesare, sunt cam rupta si cu nervii la pamant. Mia ma lasa asa putin, ceea ce eu consider apa de ploaie. Lucas e cuminte, ma lasa sa il spal bine, bine. Efectiv am senzatia ca l-am spalat pe dinti. Cu MIa am impresia ca doar am "mangaiat-o" pe dinti, nu ca am spalat-o. Mai roade ea pe urma un pic la periuta, dar nici ala nu e spalat pe dinti. Era si ea cuminte si ma lasa, dar cand am inceput cu pasta de dinti (bineinteles speciala de copii) nu i-am mai placut. Dar dupa spalatul de seara le dau sticluta... Tu ii mai dai ceva dupa spalat pe dinti??
Sa stii ca nu e neaparat soacra ta de vina pt. rasfat - incep "the terrible twos" se pare. Si ai mei au o personalitate de ne sperie...
Spor la "gravel". SI noi ne facem multe chestii singuri. Respectiv sotul, ca eu nu prea am cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simo, ai dreptate! 'The terrible twos' ne asteapta de-acum!:)
Cat despre intrebarea ta, Lara mai suge inca (foarte putin fiindca mi-au cam secat izvoarele) exact seara, la culcare. Cateodata se mai trezeste chiar si de 2-3 ori pe noapte sa caute sanul.
Nu stiu nici eu cum e mai bine dar e sigur ca nu le putem explica copiilor nostri ca nu mai au voie sa manance seara dupa ce s-au spalat pe dinti. :)

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Simona, Nedda si eu m-am speriat ca Tudor e isteric, dar pe urma am citit chiar aici pe site un articol despre perioada aceasta si se incadreaza foarte bine, ideea e ca e doar inceputul si asta ma cam sperie. Cu spalatul pe dinti seara nu prea ne laudam nici noi, are perioade cand ma lasa si are perioade cand nu vrea sa deschida gura, dimineata parca e mai cooperant, cand vrea si atunci.
Denisa, nu te speria si Tudor e la fel, cateva cuvinte restul in limba lui nimic pe inteles.

Tudorel

Mergi la inceput

Buna dimineata iubitele mele !

Nici noi nu stam prea bine cu spalatul pe dinti, exersam si seara si dimineata, dar mai mult mancam pasta de dinti decat ne spalam. Ca si Mia ta Simona, Daria roade la periuta mult si bine, dar de frecat dintii inca nu poate sau nu vrea.
La noi se anunta o zi superba ! E cald, vantul nu bate si e senin ! Ce mi-ar fi placut sa fiu in concediu si sa ma plimb cu Daria !
Aseara, a adus-o mama pe Daria in vizita si bineinteles ca n-a mai vrut sa plece. A dat peste sacul cu nisip si s-a jucat vreo jumatate de ora. Mama ii spunea ca trebuie sa plece, ea se ascundea dupa mine si ma tinea de pantaloni. "Nu nu nu " Mami nani " Adica voia sa doarma cu mine . Pana la urma au convins-o dar se auzea cum ma striga din lift.
Ei, da' terminam noi odata curatenia si intram in normal cu totii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna dimineata fetelor stiu stiu rusine sa-mi fie ca nu am mai scris dar am fata bolnavica dupa infectia in gat care s-a lasat cu injectii am fost o saptamana sanatoase si acum are conjunctivita si o raceala putenica cu multe multe mucozitati asa ca vesti prea bune si multe nu am.Serviciul inca nu l-am inceput si ma bucur pentru ca ar fi trebuit sa renunt, dintr-o luna de cresa aproape 2-3 saptamani a fost cu mucisori raceala infectie,sper totusi sa treaca.Ei ii place acolo nu mai plange cand o duc ,imi cere acasa sa faca ce facea acolo ..o sa vedem si luna asta cum se prezinta .
Laura ma bucur ca e gata curatenia ,Clau ai baiat nazdravan foc cred ca e un dulce.Simo Nedda Codritu va citesc in fiecare zi si mai invat si eu cate ceva ,m-ati pus pe ganduri cu spalatul pe dinti ,eu nu prea insist,Denis nici Alex nu e foarte vorbareata dar isi dau ei drumul.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Oana, imi pare tare rau ca din nou sunteti bolnavioare. Asa imi spunea si sora mea, ca problema majora a mamelor atunci cand copii vin la gradi sunt aceste perioade de imbolnavire cand nu au cu cine sa-i lase . Deci, asa cum spui si tu, bine ca nu ai inceput serviciul ca sa poti sta cu ea. Sunt inca mici si sistemul lor imunitar e inca fragil.... La bolnavioara sa se face repede bine !
Cat despre curatenie....am terminat cu varul , mai avem de vopsit doua usi, ....bine ca e Marius in concediu si face el greul, sambata de abia vin ferestrele, luni parchetul, tot saptamana viitoare si mobila... Trebuie sa intru in sifoniere , bucatarie si baie.... Mai avem, dar greul a trecut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata buna si de la noi. Ma rog, sper sa fie buna pentru voi, ca pentru mine sigur nu-i, sunt un car de dracusori si va trebui sa ma suportati sa mi-i descarc aici, ca subiectu cu pricina a fost inchis.
De fapt nu stiu daca mai are sens sa ma descarc aici, voi n-aveti nici o vina, insa pentru fetele care mai au ca si mine chef de acte umanitare, sa deschida bine ochii inainte de-a o face! Poate ati citit, poate nu, cazul familiei Florescu, oricum pe mine m-a impresionat de la inceput (adica mai bine de juma de an in urma), si m-am implicat. Si si-au batut omuletii joc de noi si de-o tara intreaga, ca dupa ce fetele de-aici s-au chinuit si-au pus mana de la mana sa le plateasca datoria la intretinere (vreo 60 de milioane), le-au bagat din nou curent (ca-l aveau taiat pentru neplata), le-au angajat bona ca sa poata lucra tatal si pleca sotia la sanatoriu, ce mai...e o poveste de cateva capitole si care dureaza de luni bune, acum cateva zile apare intr-o revista practic povestea unui tata VADUV cu 5 copii si cu datorii la intretinere, bla bla bla. Cu poza si tot ce trebuie. Asta in conditiile in care sotia-i acasa, sanatoasa bine-merci, datoriile la intratinere nu mai sunt de actualitate si tot asa.
Ma rog, dupa razboi multi viteji se arata, mie mi s-a parut putin dubios comportamentul d-lui Florescu, singurul pe care-l cunosteam, da' am zis ca oi fi eu mai carcotasa, si nu l-am bagat in seama. Insa singura lui grija era cum sa jecmaneasca cat mai mult, iar cand banii de la fetele de aici s-au terminat (ca-i adusesem pe linia de plutire, nu mai aveau datorii, el avea deja 2 job-uri, sotiei ii duseseram calculator acasa ca sa poata tine contabilitatea) s-au gandit sa mai ceara si de la altii, asa ca si-au fabricat o povestioara semiadevarata si au publicat-o in revista (cu complicitatea revistei, ca altfel nu-mi explic cum poza lor era facuta chiar in fata sediului de la Casa lux, dar redactorii n-au verificat nici macar daca sotia-i moarta asa cum pretindea el).
In fine.,...daca ar fi sa-mi descarc tot dracusorii aici, cred ca nu mi-ar ajunge 2 pagini, iar mi-aduc aminte cum acum o luna si ceva m-a sunat d-l florescu disperat ca a ramas fara permis si ca are nevoie urgent (in maxim 2 ore) de 100$ care apoi s-au transformat in 100 EUR iar la final pe motiv ca n-avea sa dea rest in 4 milioane (asta in conditiile in care in aceasi zi, cu juma de ora inainte Freia ii daduse 1,7 milioane, deci rest avea sa dea daca ar fi vrut), iar fraiera de mine se agita, fuge la banca sa-i dea omului bani cu imprumut ca ramane fara permis (iar el e sofer de meserie, ori fara permis isi pierdea jobul si singura sansa de intretinere a familiei). Norocul meu, daca poate fi numit noroc, a fost ca desi el mi-a zis sa nu mai povestesc si altora patania ca vezi doamne ii e rusine (acum sunt 100% convinsa ca nu patise nimic, avea omu nevoie de bani si nu stia cum sa mai faca rost) eu am postat pe forum si am recuperat banii dati cu imprumut tot de la fete. Ca sa nu mai zic ca la scadenta mai murise cineva si isi cerea scuze ca nu ii poate returna, dar oricum eu ii recuperasem pana la momentul respectiv si ma bucuram ca pot sa-i dau o veste buna, ca nu mai e nevoie sa ii dea inapoi, nici n-am bagat de seama minciuna lui cusuta cu ata alba.

oricum, una oeste alta, aveti grija cui intindeti o mana de ajutor. Eu mi-am promis ca o sa incerc pe cat posibil sa ajut cu orice altceva (alimente, haine, etc.), pentru ca pe ei i-am ajutat doar cu bani si sincer nu stiu ce destinatie au avut. Macar daca le duceam mancare sau haine pentru copii, eram impacata, ei n-au nici o vina pentru comportamentul parintilor si cu siguranta s-ar fi bucurat si le-ar fi folosit cu adevarat, dar asa....banii cine stie pe ce or fi fost dati .

Gata.....m-am racorit . Acu' pot sa ma duc linistita la Daria, care de azi dimineata e-n culmea extazului, a descoperit ca se poate rasuci de pe spate pe burta si viceversa, si numai intr-o rostogoleala o tine (i-au mai iesit ei si cu alte ocazii rostogoliri, dar erau intamplatoare, una pe saptamana, ceva de genul). Deja n-o mai pot lasa nesupravegheata in pat....e pericol s-o gasesc pe sub .

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput