Copilasi de martie-aprilie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Liniste, liniste si iar liniste !

Eu plec acasa acum la zugravii mei harnici care s-au laudat ca joi termina ( uraaaaaaa) Oricum au facut si tavanele, am cumparat varul colorat pentru pereti, am cumparat si alt calorifer mai mare.....

Banii sunt pe terminate dar si lucrarile !

Va pup ! Poate am timp sa intru si de acasa !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Corina draga, ce ma bucur sa te revad! Eh, acum ca v-ati mutat, te asteptam mai des. Cum sa nu ai nimic sa ne spui? Cred ca Stephie e o dulce si trebuie sa ne povestesti ce nazdravanii mai face.
Multumesc pentru ideile cu laptele. Le voi incerca sigur fiindca trebuie s-o fac pe Lara sa bea macar putin.
Stephie merge la day-care? Sau ai pe cineva care sta acasa cu ea? Sunt curioasa cum se descurca si cu schimbarea celei de-a 3 limbi auzite, de la engleza la franceza! Sunt sigura ca n-are probleme fiindca o vad si eu pe Lara. Este uimitoare usurinta cu care copilasii nostri invata atatea lucruri.
Ah, aproape ca uitasem sa-ti zic cum ne jucam noi: cartile sunt pe locul I. Lara are deja o mica biblioteca si petrecem mult timp 'citind'. Ii spun eu ce vedem in carte, apoi o intreb pe ea ce vede, cum fac animalele si tot asa... I-am luat si niste carti cu stickere (parca Hana zicea de ele) si e foarte incantata.
Apoi, ii place sa petreaca mult timp aranjand puzzle-uri, mazgalind (cica ea 'chie'!)... Incerc s-o obisnuiesc sa scrie numai pe hartie (carticele de colorat) la masuta ei. Cred ca o sa-mi ia ceva timp si energie si sper sa nu ne alegem cu manuscrise pe pereti.
Astea (plus restul de jucarii) sunt activitatile din casa. Mai adaugam si peek-a-boo, alergari pe traseul living-bucatarie-hol-family room, precum si alte jocuri inventate pe loc care nu-mi vin acum in minte.
Apoi, afara mergem la locurile de joaca, in parcuri, la mall, ne intalnim cu alti copii, la biblioteca etc...

Hana, multumesc pentru sfat. La pai nu ma gandisem desi fiica-mii ii place sa bea cu paiul apa si, mai nou, suc de portocale. Ia sa incerc eu si cu lapte.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Neata bombonici ! Se pare ca m-am mirat cam tare de prezenta voastra....acum nu-i nimeni aici. Noroc de Nedda, ca altfel ajungeam pe ultima pagina.

Hai veniti si povestiti ce faceti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

'neata Laura.Nu esti singura pe-aici sunt sigura, dar mereu e mai usor sa citesti ce scriu altii decit sa te-apuci de butonat.
Eu ma lupt cu dl.Montignac de vreo 2 saptamini si-am slabit 2 kg.(cu asta ma laud acum).Mi-am rupt si spatele cu cite 200 de abdomene zilnic, si mi-am rupt si fundu' cite-o ora de pedalat pe bicicleta.Toate astea cind face nani Roby dimineata, la prinz vine si Cata acasa, ii hranesc ca pe pui pe-amindoi,apoi ne jucam toti trei, dupa care Roby trece vreo 3-4 ore la somn timp in care facem lectiile constiinciosi, cu pauze de desene animate.Dupa amiaza din nou masa si apoi plimbare pe afara sau prin supermarket sau piata sau toate deodata.Ajungem seara pe la 8-9 acasa si ne pregatim pentru ziua de miine:ghizdanelul,pachetelul, baita,laptic si nani amindoi.La 10.30 dorm amindoi si atunci am timp si de mine sa fac un dus sau citesc un ziar ,o carte, o masca,etc,o birfa cu sotul meu,sau mai stiu eu ce...Si miine la fel...

Va pup dulce.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Iubita Catalina, la mine expira mastile aproape neatise, imi inchipui cum trebuie sa fie la tine cu doi baieti din care unul scolar. Dar cea mai mare realizare a noastra copiii sunt indiferent de cata daruire, efort sau uitare de sine e nevoie , nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Da Laura ,asa este.

Acum suntem la facut teme,. Nu ne-am laudat: a luat 3 de F.BINE la scris desi nu e talentat cum mi-as dori.

Corina, lume noua.Bine-ai venit.Stephie e o dulce, povesteste mai multe cind ai timp.

Miine avem 2 sarbatoriti.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Kata, ai programul bine pus la punct!:) Vad ca Robi e baiat cuminte si iti lasa 3-4 ore la pranz ca sa te ocupi de Catalin. Pai eu zic ca e mare lucru. Lara a dormit o singura data 4 ore la pranz (jur ca s-a intamplat intr-o singura zi) si dupa doua ore deja m-am dus sa vad ce-i cu ea, daca respira etc. Mi s-a parut neobisnuit sa doarma atat de mult dar ea a avut grija sa nu mai repete acest lucru si altadata. :)) De obicei "imi da" o ora si jumatate de somn, maxim!

Laura, asa cum zice si Cata e mai usor sa citesti ce scriu altii. La asta eu asa adauga ca mie, de exemplu, nu imi place sa vorbesc singura. D'aia prefer sa raspund la intrebari, sa raspund la ce ziceti voi, sa discutam etc. La fel, imi place sa mi se raspunda la ce zic eu cu un comentariu, o intrebare etc. Altfel, as avea impresia ca scriu degeaba si mai bine nu mai scriu. Daca un mesaj al meu postat trece fara nici-un raspuns de la nimeni mi se pare ca am scris degeaba. Astfel, imi trece cheful sa mai postez un mesaj viitor gandindu-ma ca va avea aceeasi soarta.
(Cred ca tin teorii acum fiindca n-am apucat sa-mi beau cafeaua!:))

Mergi la inceput

Mai, dar eu vrusesem sa intreb de fetele noastre care lipsesc de ceva vreme: Elena si Veve.
Elena, sper ca esti bine si n-ai vreme de forum!
Veve, cand aveti avion inapoi spre aste meleaguri? Cu alte cuvinte, cand se termina pentru tine minunata vacanta de la Iasi?
Asteptam vesti de la voi.

Mergi la inceput

Si tot am uitat ceva: Kata, tu mai stii ceva de Lavi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Daniela la noi a iesit soarele dupa o saptamana de ploi asa ca fetele din Ro cred ca sunt la plimbare .....Veve nu s-a intors din Iasi de ceva timp sau am retinut eu aiurea?
Spuneai de Lara ca are o biblioteca sa stii ca dupa ce te-am auzit pe tine ca ii plac i-a luat si eu Alexandrei mai multe sii plac la nebunie.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput