Oradea (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Hai ca va mai scriu inainte de a pleca la drum.
Lieblingul se afla la aproximativ 30 km de Timisoara, aproape de Jebel.
Sanatate la toti, copii si parinti, sa auzim numai de bine!

P.S. Marius, imi pare rau...nu stiu ce s-a intamplat, dar faptul ca n-ai mai scris pe aici era un semn, tu fiind o persoana foarte activa, de aceea te-am si intrebat ce mai faci. Iti doresc sa treci repede peste probleme si sa revii printre noi.

O zi buna la toti! Ma intorc cu poze spre seara.

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Simina, drum bun si timp frumos!
Marius, sper sa-ti treaca repede perioada urata!
Mercedes, feeling-ul de evadare la mine inca exista si dupa un an jumate, mai ales luni dimineata Sper sa-i treaca repede conjunctivita lui Cristi!
Daria, multa sanatate in continuare!
Pupici tuturor!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna dimineatza oradeni,

Imi pare rau pt cei care nu se simt bine sau sint bolnaviori si le doresc insanatoshire grabnica.Vb cineva de evadara,si pe mine ma mai apuca citeodata,dar dupa cinci minute imi trece si-mi revin la normal.Am avut o perioada dupa nastere cam la 3 luni si am mers in orash singura vreo 4 ore,nu va spun cum am stat si abea am reusit sa ajung acasa.

Stiu ca Simina e cu florile si plantele,eu sint cu cele de apartament si am facut un album special pt buruienile mele,si vi le trimit sa le admirati

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/album?.dir=4023&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Buna dimineata oradenilor!
Ce mai faceti?
De ce nu mai scrieti? eu de acum voi intra mai rar dar va voi citi
mamagiuliei- pe unde esti?
Noi am fost prin trecere ieri in p Artima. Din pacate nu m am intalnit cu nimeni

Mergi la inceput

noi incercam sa iesim din raceala cu micuta, iar cu cel mare invatam in fiecare dupa masa, sa nu ramana pe a doua zi. Eu am avut ieri o incercare disperata sa fac putina ordine in casa, dar dupa vreo doua ore am renuntat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`s aci ... inca mucesc

Mercedes - v-am vazut pe la 18,00 treceati drumul dinspre Sooters spre piatz`, veneam spre casa de la munca. Te-ai tuns ??? Si ce nazdravan parea Crsiti pe bitza` In parc am ajuns la 19,00 ... nu reusesc mai repede ...

Gabi - ordine ? Ioi ... io nici nu ma apuc ca n`are rost, cand vin musafiri inghesuim tot pe unde apucam si gata Sanatate multa si voua !

de la noi si o zi frumoasa !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

numai muntele de vase nespalate am vrut sa dispara... Dar ai mei toata ziua mananca, io toata ziua gatesc, si ieri Lili era un pic cu dosul in sus, ca tot in brate a vrut... De ordine in camera nici nu mai visez

Mergi la inceput

mamagiuliei- da, m am tuns imi cade groaznic parul. Folosesc ceva sampon ,,sapun moale" dar e prea devreme sa ma pronunt.
Cunoasteti voi ceva remedii pentru a nu ramane fara par? glumeam dar serios ma cam streseaza parul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Mercedes uite un super tratament de par,cel putin asa zice tipa care l-a aplicat,si io l-as face da n-am de unde sa-mi cumpar minunile alea.Imi aplic o data la 2 saptamini o masca din galbenush de ou cu ulei de masline,fac o maioneza si o aplic pe par si stau asa cam 2-3 ore si pe urma ma spal cu shampon

Dragele mele, saptamana trecuta ma plangeam infiorator despre cum s-a stricat parul meu in ultima vreme si despre cum cade. asa ca du pa ce am pritocit toate site-urile cu recomandari de tratamente, am facut dupa capul meu in felul urmator: vineri seara, m-am dat in cap cu un "SET Par" de la Plafar - amestec de petrol cu ulei de ricin si dupa ce am masat bine pielea capului am acoperit si am stat asa vreo 3 ore. Dupa aceea m-am spalat cu sampon bine de tot pana am eliminat gazul, apoi am aplicat o masca de ulei de masline cu galbenus de ou si Tonic Plant de la Plafar, pe care am masat-o vreo 10 minute, apoi iar am spalat cu sampon, si la sfarsit am aplicat din belsug tratamentul cu Placenta si maduva de la Kallos (iarasi luat din Plafar). Am stat cu aceasta masca inca vreo 45 de minute si apoi am limpezit bine. Am uscat parul simplu, fara perie, fara bigudiuri, nimic, si vreau sa va zic ca parul meu arata excelent si azi, la 4 zile de la spalare. E stralucitor si plin de volum si nu mai cade. Vreau sa ma tin de acest tratament, chiar daca e atat de laborios, pentru ca rezultatele au fost vizibile de la prima sedinta. mai mult, costul total foarte mic ( Set par - 78.000 - adica petrolul cu ulei de ricin, Tonic Plant - 70.000 lei, iar tratamentul de la Kallos - 112.000 si e ditai butelca). Pai ce tratament mai gasim in comert care sa aiba efecte mnacar pe jumatate si sa coste 250.000 lei vechi?

Mergi la inceput

adana- mersi pentru info.
De la care plafar le ai luat?

Mergi la inceput