Oradea (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Foarte frumoase pozele Simi,ce pacat ca n-am putut si noi sa fim prezenti,mi-e asa de dor,sper ca la anu sa avem mai mult timp de vizitat si povestit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cred ca marti ajung la Timisoara si un pic mai incolo...la Liebling. Deci vor venii si alte poze. Doamne ce placere am sa fac poze pe unde merg! Numai ca eu calatoresc cam rar, dar si asa e bine decat deloc.
O seara linistita!

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Salutare,natie! N-am mai scris de-o vreme pe-aici,dar sa stiti ca va urmarim zilnic.Vreau sa va mai spun de noutatile noastre.Azi am avut botezul fetitei mici,Medeea.A avut rochita alba si papucei de satin,aduse de nasa,am fost la biserica greco-catolica din Olosig (manastirea),iar apoi ne-am petrecut la ''Cristal'',in Iosia,unde totul a fost alb si portocaliu (decoratia salii,husele si funditele de pe scaune).Fetita a fost foarte cuminte (binenteles),iar surioara ei mai mare - si mai cuminte.
Vineri seara am fost si noi in centru,de unde numai cu scandal am putut pleca,fiindca cea mare a descoperit catelul gonflabil,masinutele (carusel) si trenuletul.La concerte n-aveam cum sta cu fetele,dar le-am auzit pe cele de la Asia facand play-back-ul obisnuit.
Micii au fost buni si berea lafel,dar cam rece.
Nu stiti unde si cand e festivalul vinului si cel al tuicii ? Ce manifestari mai sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Adana, bine ai venit! Sebi e tare frumusel, am crezut la inceput ca e baietelul Siminei, ca l-am vazut in albumul ei
Simina, drum bun! Cu ce ocazie? Doar excursie, sau probleme de servici?
Mercedes, cum a fost prima zi la job? Cum s-au descurcat copiii?
Ally, felicitari pt. botez, sa-ti traiasca fetele!
Daria, cum stai cu raceala? Ai poze de la nunta?
Pupici tuturor!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Gabi, e doar o mini-excursie de o zi. La Timisoara are unchiu-meu de rezolvat cate ceva, iar la Liebling, fiind aproape, trecem ca acolo e inmormantata bunica.Merg si eu ca sa mai schimb decorul si sa fac noi poze. Sper sa fie vreme buna.

Ally, felicitari! Sa ne arati si noua poze de la botezul fetitei!
Daria, cum esti?
Marius, ce mai faci?
IoanaM, mai treci si pe la subiectul acesta.
Adana, sa ne mai povestesti ce face Sebi.
Mercedes, cum e la serviciu? Nu intrii in CIC, n-am inteles prea bine cum e situatia la tine.

Sa aveti o saptamana buna!

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Neatza mamici din Oradea
Multumesc de primire,asa as vrea sa fiu si eu la Oradea din nou,macar o zi.
Ally sa-ti traiasca micutza crestina,ai noroc ca a fost cuminte,Sebastian a plins toata slujba de am crezut ca o sa plece preotul din biserica.Noi am fost la petrecerea de dupa botez doar 3 familii dar a fost super.
Simi excursie placuta si vreme frumoasa ca sa poti sa faci poze.

Sebi mai nou merge tirish ca soldatii,cred ca-si da drumul sa mearga de-a bushilea,si o sa-i iasa citiva dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Simina, unde-i Liebling? Aproape de Timisoara?
Adana, daca Sebi incepe sa se deplaseze, e bine ca incepeti si voi adevarata distractieeeee

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Marius este intr-o perioada mai "proasta". Cu scuzele de rigoare "c'est la vie"! asa se scrie? Va citesc insa. Asta e jobul meu pe DC

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !

Io`s tot asa ... sper sa-mi treaca pana sambata ... bine macar ca Giulia e in forma si si noi umblam pe unde vrem, tralalalaaa, doar cand ii zicem ca gata, tai-tai, vine si ea maraind spre casa scarii

Gata ca-mi vin sefii

O saptamana mishto` si spor la trburi !!! Revin io

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am aterizat si eu
Bia e bine s-a obisnuit cu bona iar Cristi pe acasa( are conjunctivita)
Eu am evadat de acasa deocamdata asa simt acum probabil imi va trece peste catea zile....
adi2003- nu am vrut sa intru in cic, am mers la lucru cu program redus - drum bun iti doresc si sa faci multe poze
mamagiuliei- felicitari pentru nasit si scapa de raceala

Mergi la inceput