Ce gatim azi??? (16)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Ileana Cosanzeana spune:
Paste cu sos de rosii si branza ...delicios si foarte usor de facut!!!
http://community.webshots.com/user/elenas21
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
pulpe de pui la cuptor
cartofi prajiti cu ceapa
salata de rosii
la desert o placinta cu branza de care tragem de 3 zile.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
greierash78 spune:
Ciorbitza de pui acra... mai am de ieri,la felul doi friptura de vita la tava cu fasole galbena pastai inabushita cu mult usturoi!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mina spune:
ciorba sau supa de pui (la alegere)
friptura de pui inabusita cu garnitura de orez cu legume
desert, ca intodeauna, sunt in plop (macar de ar face pere....)
S'aveti pofta!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danyce spune:
Varzutele de Bruxelles le fierb pe aburi si le asezonez cu putina sare, un strop de ulei si nucsoara.Simplu si bun.
Azi fac bami goreng. Pt mine orez fiert ca-s la dieta
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monagan spune:
eu am facut azi o prajitura cu mere. Se numeste prajitura PRAF. Poate ati mai auzit de ea. E economica, usor de facut,rapida si...buna.
MG
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monagan spune:
M-a gandesc sa o scriu aici, poate o foloseste cineva.
1 cana lapte praf
1 cana zahar
1 cana faina
1 cana gris
1 praf copt
21/2 kg mere rase dar nestoarse.
Se amesteca toate prafurile de mai sus.Separat de pregatesc merele
(nestoarse) cu zahar si putina scortisoara( dupa gustul fiecareia).
Intr-o tava unsa si tapetata cu faina se aseaza:
1 strat praf, 1 strat mere, 1 strat praf, 1 strat mere etc. Se incheie cu 1 strat praf. Peste, se taie felii subtiri 1/2 pachet unt (margarina) cu care se acopera prajitura.
Se da la cuptor cam 1 ora 1/2.
Distractie placuta.
MG
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
greierash78 spune:
Interesanta prajitura....praf!Ce lapte praf ai folosit?Am sa o incerc shi eu!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Jocelyn spune:
spuneti-mi si mie va rog ce tip de orez sa cumpar pentru a face risotto. Daca stiti cum se numeste, mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Jocelyn orezul de risotto aici se numeste Carnaroli- special pt risotto alla milanese, apoi Vialone Nano,Roma, Arborio pt risotto mai uscat- bobul lui creste la coacere. Acum depinde ce gasesti la magazin.
Sper ca nu te superi daca iti dau si ceva indicatii cum se face risotto in modul cel mai clasic:
Important e sa-l calesti un pic (1-3 minute )in ulei sau unt impreuna cu ceapa pe care nu trebuie sa o tai marunt daca nu iti place ceapa in mincare ci poti sa o pui jumatate sa o amesteci acolo si la sfirsit o scoti si o arunci , se "uda" cu 1/4 pahar de vin alb sec ( daca scrie in reteta ),cind s-a evaporat alcoolul din vin se adauga supa fierbinte in timp ce se amesteca, se fierbe intre 14-17 min .. depinde de felul de orez folosit. Cind e gata se da deoparte de pe foc si dupa ce il lasi sa se odihneasca putin adaugi o lingurita de unt sau ceva brinza ( grana ) . Cantitati : orez 60-100 gr pt o portie si lichide de doua ori si jumatate decit cantitatea de orez.
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)