Bebelusi de nov-dec 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by florypop

bebeilor sarbatoriti.

Fetelor sunt nauca....
Spuneti-mi care dintre voi s-a mai intalnit cu viermisorii? Cred ca Andrei are viermisori....am vazut ceva asa alb la fundulet...nici nu sunt sigura ca e de la viermisori...nu stiu ce sa ii fac.

Haideti please ajutati-ma...

Va pup,

Flory si Andrei

FLORY, fuguta la doctor cu ANDREI, daca e asa, iti da tratament ...nu mai e cazul sa stai!!!!!! bafta multa!!!!!!!
FELIS, cand ai timp, te rog imi trimiti si mie mailul ala cu de care ti-am scris pe mess???? please....

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna fetelor... poate pt voi este mai buna ca pt mine...
De vreo 30 min am venit si eu acasa... nici sa nu iesiti... ca nu e de iesit...
Am fost dimineatza la kineto... unde am asteptat... De la kineto am trecut pe la juristul care imi face actele de firma si mi-a dat actul constitutiv... Am plecat de la el pe ploaia aceea infernala si am fost pana la CECCAR... vreo 2 statii pe jos si cu bb... Ajung acolo sa constat ca nu aveam tot ce imi trebuie la mine... si am plecat... Acasa am ajuns leoarca (eu- Mihai ok...).. Da acu eu trebuie sa mai ies sa rezolv vreo 4 chestii... si nu am cum... ca nu mai vreau sa il car pe Mihai dupa mine pe vremea asta...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Ce se intampla aici?... E cumva vreme frumoasa la voi si sunteti la plimbare?... Numai la mine e urat si ploua si-i frig?...

Ce va mai fac copilasii... (ca bb nu mai sunt)???????...Mihai maraie de vreo 2 ore in patul mare... dar nu ma duc la el ca nu mai scap... Caut un ham care parca a intrat in pamant... Nu-l gasesc?...

Nu mai zice nimeni nimic?...

Raluca pe unde umbla oare?...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna fetele!

ce vreme....se pare ca veni si toamna...
copilu meu a dormit azi dimineata pana la 8.45 (el care se trezea la 7-7.30 si apoi mai tragea o tura de somn pe la 9...) si era lenos....pe la 12 n-a mai putut...si s-a culcat singur, adica pus in pat si adormit instantaneu....da' umblase ceva prin casa, nu gluma...si a dormit pana la 2.45...record.....a papat si la alte ore...eu care-s litera de lege cu programul ...cred ca vremea e de vina, in casa stam cu lumina, asa e de intuneric....
in rest....se joaca singur...da drumu' la TV, care e pus pe Minimax...e fascinat de vocile de copii (ma rog, voci schimonosite de cei care dubleza...)...sufla cu nesat in fluierul ciocanelului muzical (am vazut ca mai sunt "fluieratori")...poate facem un ansamblu "Fluierasul " ... si isi doreste cu orice pret un....mouse....nu soricel...un mouse adeva...i l-am mai dat, dar il trenteste, rade la el....il papa....il va desfiinta sigur...asa ca, nu prea il lasam si se lasa cu plansete...da' numa pana ii dam altceva interesant....deh, epoca descoperirilor....

Bits, felicitari ptr primii pasi...
Danette...pe unde mai esti?
Fulgu...ai venit de la mare???????
Mamaluidavid bine ai revenit si sa fie intr-un ceas bun...fratioara....
De danamunti mai stiti ceva?

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime
in casa stam cu lumina, asa e de intuneric....

Aha.... Deci nu stau numai eu cu veioza aprinsa sa va vad daca mai apare vreuna pe aici????? M-am linistit, credeam ca numai la mine este vremea asata nashpaaaaa!...

quote:
si isi doreste cu orice pret un....mouse....nu soricel...un mouse adeva...i l-am mai dat, dar il trenteste, rade la el....il papa....il va desfiinta sigur...

PAi si Silviu a desfiintzat un mouse... Se pare ca au indeletniciri asemanatoare...

Mergi la inceput

.... se pare ca da...cred ca o sa deschidem un club...

da chiar, pe unde or fi fetele?

Mergi la inceput

Bun asa... acum nu am nici apa... nici la baie, nici la bucatarie... bine ca am pus ceva la spalat si m-am clatit pe maini in ligheanul de rufe

Se pare ca la voi e totul bine si frumos, daca stati asa de linistite... Poate si dormiti??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Chiar , ce slaba miscarea pe aici? Toate fetele au plecat in Caraibe , la soare si caldura?

Ce vreme infecta, fratilor, iar am stat in casa, si am innebunit, incercand sa gasim activitati distractive. Noroc ca a venit si mama,asa ca am avut ajutoare.

Ai mei copii ai dormit pana pe la 4 (Mihnea) , respectiv pana la 5 (Bianca!). Am incercat sa-l conving pe Mihnea sa se mai culce un pic, dar fara succes.

In alta ordine de idei, baiatul meu s-a facut un ofticos si jumatate, sa vedeti ce mutre face daca nu capata ce vrea, si imediat pune boticul sa planga.Dar ceea ce ma ingrijoreaza cu adevarat este ca e foarte mamos, daca plec , dupa vreo ora se trezeste sa planga dupa mine,chiar daca sta cu taica-su , cu mama , sau cu soacra, si cu greu ii mai intri in voie. Asta nu imi place deloc, Bianca era mult mai independenta, o durea in cot daca nu eram acasa. Trebuie sa gasesc curand pe cineva, altfel se va obisnui foarte greu mai tarziu...

A invatat sa "danseze", e mortal, mai ales pe o melodie dintr-un desen animat al Biancai cu Tom si Jerry, daca-l intreb"Cum danseaza Mihnea", se tine de fotoliu, si se lasa in sus si in jos, in timp ce mormaie"aaaaa", ma distreaza teribil. Aaaa, si fluieram si noi, cu un fluier al Biancai!

Fulguletzule, ai ramas in Italia, draga?
Jasmine, Monica, pe unde mai sunteti, nu mai dati nici un semn de viata?

Stefania, bine ai revenit, si spor la proiectul "bebe2' . Curajoaso!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

...si eu is "pi icisa" ...calc, ma uit la TV si cu un oki si la DC, Vladut a mai dormit si de la 5-6 si acum e proaspat....se joaca linistit in tarc.
Roxana...se pare ca baietii-s mai mamosi, mey...si al meu mai face "crize" dragostoase...sper sa-i treaca pana la 2 ani...ca daca nu...CASNICA scrie pe mine

Mergi la inceput

poze

Mergi la inceput