Bebelusi de nov-dec 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
Viovio spune:

Desi la ora asta trebuia sa fiu in drum spre serviciu,nu ma lasa inima sa nau vad ce mai face ti.
Asa ca pupici multi de la noi.
Felicitari Kenzo,pentru reusita.
pentru cuscra mea draga si pentru Silviu de la Bya.Si ce zicea-ti,ca va tineti de fluierat fete prin parc?
Felis,cine te mai alearga pe tine cu batul,la 1 noaptea, cind bintui pe aici....
Miki,drum bun si pupici la gemenei.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
ad_rianna spune:
mey eu tocmai ma pregateam sa intreb daca va mai amintiti de noi...
...ca de cand nu am mai dat pe aici...
. si cand colo voi trimiteti pupicei. multumimmmmmm
!!!
azi ne-am intalnit cu miki si alexander dar era atat de frig afara
ca nu am putut sta mult. plus ca pruncii mei au devenit brusc maraiciosi, asta in comparatie cu alex care era vesel si gangurea de numa'!!!!
sper maine sa fie mai frumos sa putem sta mai mult cu ei.
cine a iesit invingator la mersul "taraish-grabish"? ![]()
bb kenzo!!! primul pas!!!
bianca si tudor (03.11.2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Viovio
Felis,cine te mai alearga pe tine cu batul,la 1 noaptea, cind bintui pe aici....
Pai pe mine nu ma alearga nimeni... As alerga eu la pat... da tre sa dau papa la bb... Azi noapte insa l-am "alergat" eu pe barbata-miu... ca la 1 noaptea nu aveam apa plata... si nici nu mai aveam timp sa stau sa fierb sa racesc... Asa ca la 1 noaptea mi-am trimsi sotul sa cumpere apa plata!...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Cred ca m-am tampit... am vrut sa intru sa scriu la sub lui Mihai si toate ... dar ABSOLUT TOATE subiectele de la umanitare, sunt subiecte inchise...
Oare nu mai vad eu bine?
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mamaluidavid spune:
Buna fetelor!
Revin si eu dupa o foarte lunga absenta.
Noi suntem bine, David s-a facut mare si frumos
,mergem daca ne tinem de manute,si deocamdata singurul nostru scop in viata este sa ne ridicam in picioare.Se sprijina de orice ,chiar si de cutia de servetele umede
,se catara pe mine cand ma prinde,e tare haios cand il vad cum se chinuie.Are personalitate, sunt sigura ca o sa am de furca cu el, e foarte incapatanat,nu vrea sa faca ce ii spun eu deloc
(seamana cu mine
).Vorbeste, spune mama ,papa,etc dar daca ii spun eu sa zica nu vrea. Cum ma intorc cu spatele ma striga:MAMA. Ce sa ii fac, asta este.
Mananca la fel de bine, tot ce ii dau,dar fericirea lui este cand il punem cu noi la masa si vede ca mananca aceeasi mancare cu noi.(cateodata gatesc in asa fel incat sa poata manca si David)
In ultimele 2 luni nu a luat deloc in greutate,a ramas la 9,200 kg dar vad ca in ultima saptamana a luat 200 de grame.
Cam atat despre broscuta mea, noi acum mai vrem un bebe,de fapt o bebelina, sper sa reusim cat mai repede si sa fie bine. Stiu ca o sa imi fie greu la inceput,toata lumea imi spune sa mai astept sa fie David un pic mai marisor,dar noi(mai mult eu) vrem acum.
Sper ca si voi si bebeii vostri sunteti bine ,va pupam
si mai vorbim!
Stefania si David 24.12.2004
cookie spune:
Mamaluidavid, bine ai revenit!
Chiar ma intrebam ce mai faceti!
pentru decizia curajoasa de a mai face un bebe!
Fetelor, ne-am intors de la Soveja, a fost asa-si-asa, copila a facut la dus in masina niste crize de plans de-mi venea sa ma arunc pe geam!
Noroc ca s-a cumintit dupa aia, ca nu stiu ce faceam...
Bits, felicitari pentru primul pas! 
FELIS spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Cred ca m-am tampit... am vrut sa intru sa scriu la sub lui Mihai si toate ... dar ABSOLUT TOATE subiectele de la umanitare, sunt subiecte inchise...Oare nu mai vad eu bine?
Felis siMihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
Si-au revenit... nu stiam ca mai fac si din astea...
MAmaluiDavid... bibe ai mai venit pe la noi... Ne era dor de voi...
Trinity, Danamunti...
sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi...Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
florypop spune:
bebeilor sarbatoriti.
Fetelor sunt nauca....
Spuneti-mi care dintre voi s-a mai intalnit cu viermisorii? Cred ca Andrei are viermisori....am vazut ceva asa alb la fundulet...nici nu sunt sigura ca e de la viermisori...nu stiu ce sa ii fac.
Haideti please ajutati-ma...
Va pup,
Flory si
Andrei
paxela spune:
quote:
Originally posted by cookie
Nici o veste de la concursuri?
Cookie si Sabina bulina
concursurile weekendul viitor in cadrul baby expo
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze