o fi ceva putred la mijloc?
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ingerash spune:
quote:
Originally posted by Anderra
pe la 12 noaptea imi suna mie intr'o zi telefonu'.
vesela ca o floricika raspund..la telefon o isterica urlatoare din toti rarunchii cum ca de ce? si cum? si nu mi'e rusine? sa distrug casa omului? si cine sunt si ce vreau?![]()
si de ce vorbesc cu sotul ei si ce legatura e intre ei .. ca au o casnicie de 5 ani si doi copii...
Fetelor, m'au trecut toate transpiratiile, nu puteam sa skitzez un gest ,mushcii faciali nu mai raspundeau la nici o comanda ,nici macar nu ma balbaiam aveam asa o privire tampa de milka..
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
si m ie mi se intampla cand vorbesc cu parintii mei la telefon prietenii mei sa strige LASA TZIGARA (desi nu am fumat ever) sau NU MAI MINTI!, dar sunt glume,asculta c are omul d zis si clarifica situatia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Chuny/Chuny.jpg)
Chuny spune:
Si eu zic ca e o gluma foarte proasta...dar nu e vina lui ... nu-l certa pe el, ca sa nu înceapa sa creada ca e mai "cool" cu pretenii cu care bea bere si care fac glume...
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
e prea ostentativ sa nu fie gluma.
proasta, evident.eu asa cred.
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Subscriu!
http://community.webshots.com/user/nadia1412
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
lgireada spune:
Pai asa faceam toti cand eram in gasca. Si cand e cate unul singur si il suna prietena, se trezesc glumeti din astia... chiar si fete. Deci, don't worry! Da verifica
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
Loma spune:
Ramoniko, fara suparare, decat sa ne intrebi pe noi ce a fost "asta"...., trebuia sa-ti stapanesti nervii si sa-i raspunzi la telefon sa vezi cum justifica....nu neg nu nu ar o gluma, si chiar cred ca a fost o gluma, daca erau si mai multe voci in jurul lui care se amuzau..... degeaba o sa-l asculti mai tarziu cand omu' are timp sa-si faca scenarii... Loma
petaluda spune:
si eu ma flu intr-o situatie asemanatoare, adica incerc sa aaflu daca e gluma sau nu. pe scurt: el a plecat in concediu cu prieteni si eu am ramas acasa din motive obiective. intr-o noapte primesc un sms de la un necunoscut care ma informeaza ca prietenul meu pare sa se amuze tare bine cu noua sa iubita. noi suntem de multi ani impreuna si la inceput mi-am spus ca e o gluma proasta, pt ca niciodata nu l-am banuit de asa ceva. dar a doua zi ma suna si imi spune ca toata noaptea au petrecut si el s-a imbatat, iarasi lucru care nu ii sta deloc in fire. eu m-am pus pe plans, i-am povestit, mi-a jurat ca nu...
acum sincera sa fiu eu tot nu stiu sigur ce sa cred. il stiu incapabil de asa ceva dar daca totusi exact de asta a profitat...?
mai nasol e ca acum parca am tendinta de a interpreta totul prin prisma acelei intamplari.
alessia105 spune:
Si eu cred ca e o gluma ..daca era cu alta nu cred ca vroia sa fie prins si nu ii permitea sa iti vb asa ...se scuza si iti trantea o poveste cum ca e in sedinta si bla bla bla ...sau pur si simplu nu raspundea la telefon ...
Sincer si noi ne tineam de glume din astea ...dar in liceu ...anyway ptr linistea ta poti sa il intrebi si vezi ce iese ..uita-te in ochii lui si vei vedea daca te sau nu minte ....
Tine-l si tu in sah cateva zile ca e asa de dulce impacarea
Iti uram din suflet sa fie bine si sa fie doar atat o gluma...si iti mai dorim o impacare cat mai dulce
sa ne spui si noua cum au decurs lucrurile cu "inculpatul""
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
adimercedes spune:
Ramonika, cred si eu, ca restul fetelor, ca a fost o gluma proasta din partea colegilor. Nu cred ca a fost o chestie inscenata de el sau reala. Dar spune-i ca esti suparata si jignita si data viitoare sa iasa afara din bar sau sa se departeze de galagia colegilor cand vorbeste la telefon, indiferent ca suni tu sau el. Si noua ne faceau colegii lui de seviciu glume, dar ii stiam sugubati, asa canu puneam la suflet.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by petaluda
si eu ma flu intr-o situatie asemanatoare, adica incerc sa aflu daca e gluma sau nu. pe scurt: el a plecat in concediu cu prieteni si eu am ramas acasa din motive obiective. intr-o noapte primesc un sms de la un necunoscut care ma informeaza ca prietenul meu pare sa se amuze tare bine cu noua sa iubita. noi suntem de multi ani impreuna si la inceput mi-am spus ca e o gluma proasta, pt ca niciodata nu l-am banuit de asa ceva. dar a doua zi ma suna si imi spune ca toata noaptea au petrecut si el s-a imbatat, iarasi lucru care nu ii sta deloc in fire. eu m-am pus pe plans, i-am povestit, mi-a jurat ca nu...
acum sincera sa fiu eu tot nu stiu sigur ce sa cred. il stiu incapabil de asa ceva dar daca totusi exact de asta a profitat...?
mai nasol e ca acum parca am tendinta de a interpreta totul prin prisma acelei intamplari.
Petaluda, eu cred ca, in primul rand, "binevoitorul" ala care ti-a dat SMS nu e asa de binevoitor - o fi vreunul care te admira din umbra sau vreo colega de-a lui care vrea sa bage zanzanie intre voi si sa va desparta. Eu zic sa nu faci un scandal monstru din asta. Discuta cu partenerul tau si vezi daca te minte. Sunteti de atatia ani impreuna, gandeste-te ca TU il cunosti cel mai bine si, de dragul iubirii ce este intre voi, daca iti zice din suflet ceva, crede-l. Poate a fost o scapare de moment faza cu bautura - un pahar in plus sau mai multe pe stomacul gol si gata, esti varza. Iar fete dragute si disponibile care sa profite cu alintaturi se gasesc pe toate gardurile. Eu consider ca o data e o greseala, de doua ori e un obicei. Ia-o ca o greseala, dar daca se mai intampla, poate indica ceva...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."